• File

Геннадий

Кухар

Age:
58 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Досвід роботи
10.2024 – по теперішній час сімейний шеф-кухар. м.Київ.
08.2023 - по теперішній час шеф-консультант ресторан "Doble V", м.Дніпро, "Моя французька бабуся", м.Одесса.
29.09.2020 - 05.2023 - Сімейний шеф-кухар. М.Одеса.
6.2020 - .09.2020 - Шеф-кухаргастробара"Цокол", Ірпінь
7.2019 - 2.2020 - Концепт-шеф-кухаря ресторану "Ассек", Київ.
7.2018 - 5.2019 - Шеф-кухня ресторану "Манта»,г.будва, Чорногорія.
7.2017 - 2.2018 - Шеф-кухар ресторану "G -точка"о.панган,СуратТаня, Таїланд.
5.2013 - 5.2017. - Шеф-кухарбар де незаконно торгують спиртними напоямиБар "Торф" та коктейль-бар "Барман -дичтата", м. Київ.
8.2012 - 5.2013. - Шеф-кухар ресторану "МамаAmarga", Київ.
3.2012 - 8.2012 - Операційний директор мережі ресторанів "Козачок", Київ.
6.2011 - 12.2011 - Менеджер Ресторанний комплекс "Мультивилль", Одеса.
12.2008 - 4.2011 - Менеджер проекту, управління ресторанами "Неополис"
"Борщ і макарони", Київ.
1.2007 - 10.2008 - Начальник проекту "Таверн" Ель Капітан ", м. Харків.
5.2006 - 1.2007 - Керуючий ресторан Greenwich,
орпорация"Реста", Одеса.
12.2005 - 5.2006 - заступник директора ресторану акваріума, Київ.
10.2003 - 10.2005 - голова винного бар "Епітет", м. Київ.
2.2000 - 10.2003 -ст.бармен, Адміністратор ресторану "Акваріум", м. Київ.
1.1999 - 2.2000 -ст.бармен, Адміністратор Бари "Аборбаз", м. Київ.

Освіта
2017 - "ОстрівКулінарніШколу"о.панган,СуратТаня, Таїланд.
2008-2009 рр. - Школа Монтаж ресторану Роттердама, Нідерланди.
Роттердам, Нідерланди (дистанційно незавершені)
1988-1993 Одеський торгово-економічний інститут, факультет "Виготовлення та організації торгівлі промислової продукції", спеціальність "Продукт".
1984 - 1988 р. Технічна школа Радянської торгівлі Кірова, Департамент "Товари та організації торгівлі непродовольчими продуктами", спеціальність "Товари продукції взуття".

На додачу
8.2014 Індивідуальна стажування в ресторанах Більбао, Іспанія.
8.2006
9.2007. Стажування в рамках програми обміну досвідом у ресторанах Флоренції, Італії.

Професійний. Технічні характеристики
Добре орієнтований на загальну ситуацію в бізнес-ресторані країни
Я відслідковую сучасні тенденції кулінарії та застосовується залежно від поняття створення.
Можна прогнозувати результати впровадження певних звичайних або технологічних процесів.
Гарні практичні навички щодо використання виробничих ліній, характерні для установ нашої країни.
Робота з користувачем впевнено користувача.
Навички для розробки технологічних та калькуляторних карт є відмінними.
Знання іноземних мов - англійська, італійська.

Перегляд профілю. Прогрес
Розробка та реалізація концепції першого в-бо-гори.
Успішна робота з організації урочистих подій категорії VIP
Створення "богостя".
Створення та реалізація невідповідальних ефективних меню.
Оптимізація кухонних процесів та фінансових інвестицій в організацію роботи підприємств

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: