• PRO

Яна

Менеджер проєктів

Considering positions:
Менеджер проєктів, Шеф-кондитер, Завідуюча виробництвом, Технолог харчової промисловості, Бізнес-аналітик, Менеджер проєктів в фуд-сфері, Нутриціолог, Керівник виробництва, Керівник проєкту
Employment type:
full-time, part-time
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Консультування в сфері харчового виробництва

from 07.2024 to 08.2024 (1 month)
Gluten Free Family Bakery, Стрий (Харчова промисловість)

Консультування з питань якостей продуктів

Технолог

from 05.2024 to 05.2024 (less than a month)
Unity, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур та впровадження в виробництво веганських бейглів на заквасці, звичайних і цільнозернових (проєктна робота).
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Технолог харчової промисловості

from 04.2024 to 09.2024 (5 months)
Fermently, Вінниця (Харчова промисловість)

Розробка лінійки кето батончиків, консультування по питанням виробництва та комплектації виробничого приміщення (проєктна робота).

Шеф кондитер

from 01.2023 to 06.2023 (5 months)
Любов і люди (ресторан), Київ (Харчова промисловість)

Розробка корисних десертів до відкриття (проектна робота)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Технолог & Проєктний менеджер & Завідуюча виробництвом

from 01.2022 to 06.2023 (1 year 5 months)
VMway, Київ (Харчова промисловість)

- консультування та комплектація виробничого цеху, , запуск з нуля
- розробка асортименту цукерок без цукру, глютену та лактози
- навчання персоналу
- ведення документації та звітності
- інвентаризація, закупка
- робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Ведуча рубрики "Правильні солодощі"

from 05.2021 to 08.2022 (1 year 3 months)
Ютуб канал КусКус, Київ (ЗМІ, медіа)

Приготування власних авторських корисних десертів під час зйомки кулінарної рубрики на ютуб каналі для кабельного телебачення:

Технолог

from 02.2021 to 06.2023 (2 years 4 months)
Fruity Yummy, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур корисних цукерок без цукру, соєвого молока, розпушувача для випічки, веганського замінника яєць, капучіно:
https://fruity-yummy.com/ua

Шеф-кондитер (проектна робота)

from 11.2020 to 12.2020 (1 month)
Food & Bakery, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка цукерок та печива без цукру (проектна робота)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Технолог

from 08.2020 to 05.2023 (2 years 9 months)
Smart Food, Київ (Харчова промисловість)

Розробка рецептур нових продуктів, підбір,навчання, організація роботи персоналу, часткове ведення закупки,підбір технічного забезпечення, консультування, робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

https://smartfood.store/?srsltid=AfmBOorEyuxy2ZmY6A-5Ipkkv8RFtyPeD0cLKKj5vVHUZ6OzrynG_pFq

Технолог (проектна робота)

from 02.2020 to 03.2020 (1 month)
LUVO, Київ (Харчова промисловість)

Створення рецептур веганських шоколадних цукерок та печива. Проектна робота

Шеф кондитер & Зав виробництвом

from 01.2020 to 05.2022 (2 years 4 months)
Veterano Brownie, Київ (Харчова промисловість)

Інвентаризація, закупка, навчання персоналу, - робота з командою (ідеологія, вирішення конфліктів, мотивація)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Розробка нових смаків брауні:
- без цукру
- веганський
- малинова карамель брі
- смородиновий мармелад арахісова паста
- тропічний
- брауні банка: карамель, манго-маракуйя, чорниця-лаванда, тирамісу
- брауні-печиво

Шеф кондитер (проектна робота)

from 01.2020 to 02.2020 (1 month)
Хармс, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення веганського та низькокалорійного десертів (проектна робота)

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Технолог (проектна робота)

from 11.2019 to 05.2020 (6 months)
Sonora Trade Sp.z o.o., Краків (Харчова промисловість)

Розробка печива (health products) для масового виробництва

Технолог

from 09.2019 to 06.2023 (3 years 9 months)
PastaFamily, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нових смаків арахісових паст, паст з протеїном

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Технолог (проектна робота)

from 08.2019 to 03.2020 (7 months)
Ketoketobakery, Київ (Харчова промисловість)

Розробка нового асортименту, консультування

https://ketoketo.ua/uk

Шеф кондитер (проектна робота)

from 06.2019 to 06.2019 (less than a month)
Capo di Monte, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Написання рецептур нових позицій десертного меню. Проектна робота

[open contact info](look above in the "contact info" section)

Співвласник & Шеф-Кондитер

from 08.2018 to 12.2018 (4 months)
Bon Bar Row ( BBR - гарний барний ряд), Київ (Харчова промисловість)

Організація роботи, розробка та створення нових рецептур широкої направленості (сучасна класична, вегетаріанська, спортивна, дієтична кухня), пошук, відбір та навчання персоналу, ведення закупки продуктів, підбір техніки, інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів та інше, коли потребує ситуація.

Виконавчий директор & Шеф

from 07.2017 to 04.2018 (9 months)
Solodkiy, Київ (Харчова промисловість)

розробка та створення нових рецептур, написання техкарт, пошук, відбір та навчання персоналу, часткове ведення закупки продуктів та інвентаря, частковий облік, організація робочого процесу, пошук клієнтів

Кондитер

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
BAO - MODERN CHINESE RESTAURANT & BAR, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення сучасних мусових десертів

https://bao.ua/kyiv#rec274228411

Директор&Шеф

from 03.2015 to 01.2017 (1 year 10 months)
Онлайн-кондитерська, Фастів (Харчова промисловість)

Створення та розробка рецептур, виготовлення тортів, тістечок, цукерок, мафінів, кексів, дріжджового та бездріжджового хліба, іншої випічки на замовлення по класичним, сучасним та авторським рецептурам.

Education

НУХТ

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Київ
Higher, from 2024 to 2026 (2 years)

Центр дієтології та психотерапії Баланс

Дієтологія та нутриціологія для спеціалістів, Київ
Specialized secondary, from 2020 to 2020 (меньше 1 года)

6-тимісячний курс з поглибленним вивченням анатомічних і фізіологічних основ людського тіла, метаболізму, особливостей харчування при певних захворюваннях, заняттях спортом та ін.

Інститут підготовки кадрів промисловості

Кухар-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 2014 to 2015 (5 months)

Національний педагогічний університет ім. Драгоманова

“Правознавство”, Київ
Unfinished higher, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

Київський технікум готельного господарства

“Правознавство”, Київ
Specialized secondary, from 2005 to 2008 (2 years 9 months)

Проходила практику в Дніпровському РАЦСі і Солом'янському районному суді м.Києва

Additional education and certificates

Фінансовий менеджмент Києво-Могилянська бізнес школа

2021

Маркетинг: розробка та продаж пропозиції цінності на базі Києво-Могилянської академії

2021

Project manager, Choice 31

2024, 4 міс
Certificate

Бізнес-аналітик USAD&Lifecell&Prometeus

2024, 2,5 міс
Certificate

Google, Digital Marketing & E-commerce (7 courses in 1)

2024-2025, 6 міс
Certificate

Цифрова грамотність, ДІЯ

2025
Certificate

Knowledge and skills

  • Англійська мова B2+
  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • Створення десертных рецептур вегетаріанської/веганської кухні
  • Створення десертных рецептур дієтичної (дюкан, кето та ін) кухні
  • Google Sheets
  • Jira
  • Notion
  • Miro
  • Інвентаризація
  • Управління персоналом
  • Управління харчовим виробництвом
  • Контроль якості продукції
  • Google Docs
  • User ChatGPT

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average

Additional information

Професійні навички та досягнення:

- Формування команд та ведення кулінарних проектів з нуля;
- Розробка меню та нових рецептур;
- Підбір, навчання та мотивація персоналу;
- Організація виробничих процесів, комплектація кухонь та кондитерських цехів;
- Проведення майстер-класів з вегетаріанської, веганської, безлактозної, безглютенової та дієтичної випічки;
- Консультування з нутриціології та усвідомленого харчування;
- Індивідуальне тренерство (харчування, тренування, мислення).

Хобі: фітнес, йога, кулінарія, читання, духовні практики.

Особисті якості: відповідальність, креативність, організованість, ініціативність, пунктуальність, швидке навчання, відсутність шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: