• File

Андрій

Директор підприємства

Considering positions:
Директор підприємства, Керівник проєкту
Age:
42 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Андрій крушельницький

Директор

ОСВІТА

Дата народження
19.08.1982
Сімейний стан
Одружений
3 дітей
Контактна інформація
ТЕЛЕФОН:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

АДРЕСА ЕЛЕКТРОННОЇ ПОШТИ:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

М. Вінниця

Одеська національна академія харчових технологій -
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
1999 – 2004
ДОСВІД РОБОТИ:
Вінницька кондитерська фабрика «Рошен» Директор
12.2021–до тепер
Підприємство є флагманською фабрикою Корпорації «Рошен»
Два виробничих майданчика, 5 цехів. Спеціалізується на виробництві желейних, шоколадних цекерок, карамелі, шоколаду та борошняних виробів.
2000+ працівників
За час роботи проведено:
• оптимізація персоналу та перегляд розцінок для зниження собівартості продукції
• переглянуті регламенти технологічних процесів для зниження собівартості продукту та раціонального використання ТЕР
• збудовано та запущено у виробництво дільницю підготовки горіхів (повноцінний цех)
• монтаж та запуск 2 нових виробничих ліній (загалом 50+)
• за 2024 рік від впровадження проектів по скороченню витрат(собівартість) економія склала 20+ млн. грн.
• монтаж та впровадження дизельної генерації, що дає змогу підприємству працювати в автономному режимі
• запущено проект будівництва тригенерації, що дасть змогу виробляти електроенергію для потреб підприємства і не тільки

Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен» Голова правління
05.2018–11.2021
Підприємство спеціалізується на виробництві карамелі та льодяників
400 працівників
За час роботи проведено:
• оптимізація персоналу та перегляд розцінок для зниження собівартості продукції
• переглянуті регламенти технологічних процесів для зниження собівартості продукту та раціонального використання ТЕР
• за 2020 рік впроваджено 18 проектів по скороченню витрат (собівартість). Економія 3,4 млн. грн.
• повністю реконструйовано системо промислового холоду та організовано систему мікроклімату в цеху, реконструйовано системо відводу екстрапарів
• постійне вдосконалення Системи Менеджмента Якості. Вдало пройдені аудити Держспоживслужби, IFS Food, Halal, Кошер
• в 2019 році розроблено концепт та впроваджено прект постійного покращення виробничих процесів «Еволіція». За роки проекту реалізовано більше 200 ідей для покращення

Вінницька кондитерська фабрика «Рошен»

Начальник виробничого відділу
07.2016–05.2018
Начальник цеху
12.2012–06.2016
Інженер з підготовки виробництва виробничого відділу
12.2010–11.2012
Майстер-технолог цеху, начальник цеху новорічних подарунків
07.2007–12.2010
Інженер-технолог відділу головного технолога
05.2004–07.2007
особисті якості
Цілеспрямованість, орієнтація на результат, вміння працювати з великим обсягом інформації, гарні лідерські якості, аналітичне мислення, комунікабельність, робота в команді, увага до деталей, стресостійкість, вміння працювати в рамках обмежених дедлайнів

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: