• File

Олексій

Шеф-кухар

Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Контактна інформація
Місце проживання: місто Київ
Олексій
Дата народження: 28.11.1989
Гладій
Моб.тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Шеф -кухар

ОСВІТА ДОСВІД РОБОТИ
Київський професійний ліцей сфери ПУБЛІЦИСТ - 03.2024 - 03.2025
послуг Посада: Шеф-кухар
вересень 2009- червень 2010 Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
Професія: Адміністратор, Оператор робка сезоного меню. Створеня робочих
ПК графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
Пошук нових постачальників та локальних
4-5 гдудня 2017 рік продуктів. Організація робочого процесу.
Проведення переобліку. Підбір персона-
Учасник семінару: Впровадження
лу. Проведення POP-UP.
стандартів в роботу ресторану
Avangarden Gallery. food&wine - 08.2022 -
Creativechefssummit - листопад 2018 рік Посада: Шеф-повар
Creativechefssummit - листопад 2019 рік Обов’язки: Контроль і якість страв, роз-
робка сезоного меню. Створеня робочих
Теоретичний курс «Стандитаризація по графіків. Розробка ТК. Закупка продуктів.
ХАСП» 2018 рік Пошук нових постачальників та локальних
продуктів. Організація робочого процесу.
Навички: Проведення переобліку. ПІдбір персона-
Робота в Word, Excel, 1C, IIKO. лу. Проведення званих вечерь в колобора-
ції з іншими Шеф-кухарями.
Особисті якості: Стресостійкість, WCK у складі з Київ Волонтерський 03.2022
швидко навчаюсь, позитивний та від- - 07.2022
повільний. Посада: Старший кухар
Обов’язки: Приготування страв в кількості
Інше: Водійське посвідчення кат. В 700-800 порцій/день для ЗСУ. Організація
Є можливість виїзду за кордон. кухні та створення меню.

FRED - 11.2021 - 24.02.2022
Посада: Технолог харчового виробництва
Обов’язки: Впровадження, коригування та
контроль виробничих процесів. Підбір си-
ровини. Котроль витрат сировини. Оцінка
якості кінцевої продукціі та її відповідність
нормам. Розробка нового продукту для
розширення асортименту.

Аутсорсинг - 03.2021 -10.2021
Посада:Су-шеф
Обов’язки: Відрядження по Україні. Спіл-
кування з замовниками. Розробка та про-
роботка меню. Написання ТК та робочих
посібників. Закупка ті підбір кухоного об-
ладнення.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: