- File
Віталій
Шеф-кухар
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/12643723/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Бажана посада: Шеф-кухар
Дата народження: 22.11.1987
Проживання: м. Київ.
Готовий до відряджень. Готовий до переїзду.
Контактна інформація:
Номер телефону: [
Email: [
Досвід роботи:
Каррі-бар "Делі Делі" Індійська кухня, 120 посадкових місць Київ, Україна
Період роботи: лютий 2020 - 2022.
Позиція: Шеф-кухар
Посадові обов'язки:
• Розробка і введення нових страв згідно із загальною концепцією бренду, складання рецептури і стандартів презентації. Проведення дегустацій та майстер-класів.
• Контроль якості та стандартизації страв. Розробка технологічних і калькуляційних карт. Контроль стандартів роботи виробництв мережі.
• Розрахунок потрібної сировини і виходу готової продукції, складання меню і заявки на продукти.
• Контроль якості та асортименту сировини та напівфабрикатів, що надійшли.
• Аналіз структури продажів, рентабельності продажів страв основного меню і спеціальних пропозицій.
• Розроблення та впровадження операційних стандартів у частині виробництва, зберігання та реалізації продукції, безпеки продукції та контролю якості.
• Набір, адаптація, навчання кухарів і подальша координація роботи в ресторані.
• Розробка правил, посібників, програм навчання та навчальних матеріалів для працівників виробництва ресторанів.
• Удосконалення технології та підвищення ефективності виробництва ресторанів.
• Претензійна робота з постачальниками.
• Розбір інвентаризації кожного ресторану.
• Ведення звітної документації.
Досвід роботи:
Ресто-бар "El Divino" 500 посадочних місць Актау, Казахстан
Період роботи: Лютий 2017- лютий 2020
Позиція: Шеф-кухар
Посадові обов'язки:
• Усі кухонні операції, фуд.кост, якість продуктів.
• Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт.
• Планування закупівель виходячи з плану виробництва та обсягу продажів, контроль над процесом калькуляції та списання, проведення інвентаризацій.
• Ведення договірної роботи з постачальниками, вибір і проведення тендерів серед постачальників, наявність ділових контактів.
• Навчання персоналу, розробка сучасних страв із локальних і нелокальних продуктів.
Досвід роботи:
Мережа ресторанів "Самогон Бар" Київ, Україна
"Dejavu AZ Group"
Період роботи: Листопад 2015 - січень 2017
Позиція: Бренд шеф ресторанів
Посадові обов'язки:
• Відкриття та проєктування кухні з нуля.
• Розробка нових страв і складання сезонного меню.
• Усі кухонні операції, фуд.кост мережі, якість продуктів, робота з постачальниками.
• Планування меню та внесення змін.
• Побудова схем оперативного обліку і контролю закупівельної, торгової, виробничої групи.
• Навчання персоналу, розробка сучасних страв із локальних продуктів.
Досвід роботи:
Ресторанний комплекс "Clover", Алмати, Казахстан 300 посадочних місць, кафе кондитерська, ресторан, кальянна, караоке клуб, літній майданчик.
Період роботи: Травень 2014 - квітень 2015
Позиція: Шеф-кухар усього комплексу
Посадові обов'язки:
• Відкриття всього комплексу з нуля, запуск усіх залів із меню окремим під кожен зал.
• Окреме меню для фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.
Досвід роботи:
Ресторан "Дежавю" Київ, Україна, 200 посадкових місць, 3 конференц-зали, жива рок музика.
Період роботи: Травень 2013-травень 2014
Позиція: Шеф кухар ресторану
Посадові обов'язки:
• Оновлення всього меню, зміни концепції.
• Окреме меню для фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.
Досвід роботи:
Готель "InterContinental Kyiv"
Період роботи: Листопад 2011 - травень 2013
Позиція: Су-Шеф основної кухні, банкетів і конференцій
Посадові обов'язки:
• Канапе меню.
• Окреме меню для коктейль і фуршет заходів.
• Окреме Бізнес-Ланч меню.
• Буфетні меню для ланчів, сніданків і вечерь.
• Окреме банкетне тарілкове меню.
• Весільне меню.
• Вркинг ланч меню.
• Організація роботи, навчання персоналу та тренінги для всіх процесів кухні.
Досвід роботи:
Готель "InterContinental Kyiv"
Період роботи: Травень 2009 - листопад 2011
Позиція: Chef de Partie основної кухні, банкетів і конференцій
Посадові обов'язки:
• Відповідальний за всі банкети і конференції перед су-шефом, початкові ази фуд коста.
• Відповідальний за холодний процес банкетної кухні.
• Під час відсутності су-шефа заміщав на мітингах і на кухні.
• Робив сет ап перед фуршетами, буфетами і сніданком.
• Брав участь у відкритті готелю з нуля.
Досвід роботи:
Готель "Radisson Blu"
Період роботи: Вересень 2008 - травень 2009
Позиція: Кухар
Посадові обов'язки:
• Робота на основній кухні, рум сервіс, аля катр, банкети і конференції.
• Позмінна робота в італійському ресторані готелю.
Освіта:
Коледж кулінарного мистецтва при торгово-економічному університеті.
Спеціальність: "Кухар", середньо-спеціальна освіта, диплом.
Відвідування та участь конгресу шеф-кухарів у Києві 2017. fontegro.com
Відвідування ресто-практики Chef-camp в Одесі 2016
Інноваційно-освітній центр "Північна столиця". Санкт-Петербург 2016. Курс "Сучасні технології проведення банкетів, прийомів, урочистих заходів"
Семінар "Підвищення кваліфікації кухарів-універсалів і шеф-кухарів". Мінськ 2015
Стажування в ресторані "ТверБуль" і в кафе "Бублик", Москва 2014
Додаткова інформація та навички:
Іноземні мови: англійська мова - середній рівень.
Знання ПК: впевнений користувач Internet. MS Office. 1С: "Підприємство".
Рекомендації надаються за запитом.
Similar candidates
-
Шеф-повар
80000 UAH, Kyiv, Other countries -
Су-шеф
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv, Lviv , more 3 cities -
Шеф-повар
45000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар ресторана
50000 UAH, Kyiv -
Шеф-повар
Kyiv