• File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/12787177/

Шеф-повар

Considering positions:
Шеф-повар, Менеджер з продажу
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

МАТУЗКА
СТЕПАН
ПРО СЕБЕ
Кухар з 7 річним досвідом роботи, з них 1,5 роки на посаді су-шефа.
Працював у більш ніж 5 різних напрямках кухні, що дозволило мені
набути глибоких знань та навичок у різних процесах: хоспер, гриль,
холодний та гарячий процеси, піца-процес, видача.
КОНТАКТИ
Володію сучасними технологічними методами : сувід , холодне та
[open contact info](look above in the "contact info" section) гаряче копчення, маринування тощо. На трьох останніх місцях
[open contact info](look above in the "contact info" section) роботи обіймав посади, де займався організацією кухонних процесів,
написанням технічних карт , формуванням та коригуванням меню,
підбором і навчанням персоналу, впровадженням нових технологій.

Запускав доставку здорового харчування "Heal Food", де займався
ПРОФЕСІЙНІ розробкою збалансованого меню, розрахунком КБЖУ, закупівлею
НАВИЧКИ продуктів і контролем витрат.

Досвід у різних кухонних
Відповідальний, пунктуальний, вмію працювати в команді та
напрямках: гаряча, холодна ефективно керувати колективом, відкритий до нових ідей і
постійного навчання.
кухня, гриль, піца, хоспер
Володіння сучасними техніками:
сувід, копчення, маринування
Управління командою: навчання
ДОСВІД РОБОТИ
персоналу, організація процесів
Меню-менеджмент: розробка Кухар гарячого процесу | Ресторан "Рукола", Польща (1,5 роки)

меню, складання ТТК,
• Приготування страв європейської кухні
• Взаємодія з іншими кухонними процесами
прорахунок КБЖУ
• Контроль якості та дотримання технологічних процесів
Контроль витрат, списань та
закупівлі продуктів
Кухар гарячого процесу | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (2 роки)
,м.Чернівці
• Робота з гарячими процесами, контроль видачі страв
ДОДАТКОВЕ • Дотримання стандартів якості та санітарних норм
НАВЧАННЯ : • Участь у розробці нових страв

Закінчив практичний майстер-
Су-шеф | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (1,5 роки) , м.Чернівці
клас на тему : "Сезонне меню
• Організація кухонних процесів та контроль якості страв
осінь / зима "
• Написання ТТК, формування та оновлення меню
• Навчання персоналу та впровадження нових технологій

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: