- File
Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/12787177/
Шеф-повар
- Considering positions:
- Шеф-повар, Менеджер з продажу
- City of residence:
- Chernivtsi
- Ready to work:
- Kyiv
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
СТЕПАН
ПРО СЕБЕ
Кухар з 7 річним досвідом роботи, з них 1,5 роки на посаді су-шефа.
Працював у більш ніж 5 різних напрямках кухні, що дозволило мені
набути глибоких знань та навичок у різних процесах: хоспер, гриль,
холодний та гарячий процеси, піца-процес, видача.
КОНТАКТИ
Володію сучасними технологічними методами : сувід , холодне та
[
[
написанням технічних карт , формуванням та коригуванням меню,
підбором і навчанням персоналу, впровадженням нових технологій.
Запускав доставку здорового харчування "Heal Food", де займався
ПРОФЕСІЙНІ розробкою збалансованого меню, розрахунком КБЖУ, закупівлею
НАВИЧКИ продуктів і контролем витрат.
Досвід у різних кухонних
Відповідальний, пунктуальний, вмію працювати в команді та
напрямках: гаряча, холодна ефективно керувати колективом, відкритий до нових ідей і
постійного навчання.
кухня, гриль, піца, хоспер
Володіння сучасними техніками:
сувід, копчення, маринування
Управління командою: навчання
ДОСВІД РОБОТИ
персоналу, організація процесів
Меню-менеджмент: розробка Кухар гарячого процесу | Ресторан "Рукола", Польща (1,5 роки)
меню, складання ТТК,
• Приготування страв європейської кухні
• Взаємодія з іншими кухонними процесами
прорахунок КБЖУ
• Контроль якості та дотримання технологічних процесів
Контроль витрат, списань та
закупівлі продуктів
Кухар гарячого процесу | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (2 роки)
,м.Чернівці
• Робота з гарячими процесами, контроль видачі страв
ДОДАТКОВЕ • Дотримання стандартів якості та санітарних норм
НАВЧАННЯ : • Участь у розробці нових страв
Закінчив практичний майстер-
Су-шеф | Ресторани "Чічері" та "Кучері" (1,5 роки) , м.Чернівці
клас на тему : "Сезонне меню
• Організація кухонних процесів та контроль якості страв
осінь / зима "
• Написання ТТК, формування та оновлення меню
• Навчання персоналу та впровадження нових технологій
More resumes of this candidate
Considering positions: Монтажник сонячних електростанцій, Монтувальник, Збиральник, 2 more positions
Kyiv, Kharkiv
- Монтажник сонячних електростанцій, ТОВ "Konard", 2 months
Similar candidates
-
Шеф-повар
Kyiv -
Шеф-кухар (розробка меню)
Kyiv, Cherkasy -
Шеф-кухар, сушeф
Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv -
Су-шеф
Kyiv -
Бренд-шеф
Kyiv