Ukraine's #1 job site
- File
Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/13121977/
Адміністратор ресторану
- City:
- Kyiv
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Uploaded file
Quick view
version
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Резюме
Дяченко Ольга
21 рік
Контактний телефон:
[open contact info ](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info ](look above in the "contact info" section)
Місце проживання: м. Київ вул.
Анни Ахматової 43
Мета
Отримати посаду адміністратора ресторану, де я зможу застосувати свій
досвід у ресторанному бізнесі, покращити якість обслуговування гостей та
ефективно управляти персоналом.
—
Освіта
ЗОШ №11 м. Миколаїв, роки навчання 2009-2020 (11 класів)
Вища освіта
Спеціальність: Готельно-ресторанний бізнес, управління персоналом
Київський університет культури Поплавського, роки навчання 2020-2024
—
Досвід роботи
Адміністратор ресторану
Заклад на Новопечерських Липках “Lav Cafe”, Київ
Вересень 2024 – Квітень 2025
● Організація роботи персоналу та контроль якості обслуговування
● Робота з постачальниками та контроль запасів
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та співробітниками
● Навчання та адаптація нових співробітників
Адміністратор ресторану
Ресторан "Базилік", Київ
Квітень 2024 – Серпень 2024
● Управління персоналом
● Контроль сервісу та якості страв
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Ведення документації та складання звітів
Адміністратор ресторану
Ресторан "Антрекот", Миколаїв
2019 – 2022
● Організація роботи персоналу
● Контроль виконання санітарних норм
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Взаємодія з постачальниками та партнерами
Офіціант / Бармен / Бариста
Різні заклади, Миколаїв, Вінниця, Київ
2017 – 2024
● Обслуговування гостей відповідно до стандартів закладу
● Приготування напоїв та коктейлів
● Робота з касою та ведення звітності
—
Додаткові навички
● Знання касових апаратів та програм автоматизації закладу
● Досвід підбору, навчання та управління персоналом
● Вирішення конфліктних ситуацій
● Вміння працювати в команді та налагоджувати комунікацію
—
Особисті якості
● Відповідальність та організованість
● Стресостійкість та вміння швидко приймати рішення
● Дипломатичність та доброзичливість
● Орієнтація на результат
● Висока комунікабельність, вміння знаходити спільну мову з будь-якими
людьми – як з персоналом, так і з гостями
● Вміння вирішувати проблемні ситуації
● Пунктуальність та відповідальність
● Великий інтерес до своєї роботи, адже це дійсно моя справа: я все
життя працюю в ресторанному бізнесі, здобула профільну освіту і дуже
люблю цю сферу
—
Наразі завершую відпрацювання на останньому місці роботи. Маю змогу
під’їхати на співбесіду 2-го квітня. Готова приступити до стажування з 7-го
квітня 2025 року. Дякую за увагу і чекаю на зворотній зв'язок.
Дяченко Ольга
21 рік
Контактний телефон:
[
E-mail: [
Місце проживання: м. Київ вул.
Анни Ахматової 43
Мета
Отримати посаду адміністратора ресторану, де я зможу застосувати свій
досвід у ресторанному бізнесі, покращити якість обслуговування гостей та
ефективно управляти персоналом.
—
Освіта
ЗОШ №11 м. Миколаїв, роки навчання 2009-2020 (11 класів)
Вища освіта
Спеціальність: Готельно-ресторанний бізнес, управління персоналом
Київський університет культури Поплавського, роки навчання 2020-2024
—
Досвід роботи
Адміністратор ресторану
Заклад на Новопечерських Липках “Lav Cafe”, Київ
Вересень 2024 – Квітень 2025
● Організація роботи персоналу та контроль якості обслуговування
● Робота з постачальниками та контроль запасів
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Вирішення конфліктних ситуацій з гостями та співробітниками
● Навчання та адаптація нових співробітників
Адміністратор ресторану
Ресторан "Базилік", Київ
Квітень 2024 – Серпень 2024
● Управління персоналом
● Контроль сервісу та якості страв
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Ведення документації та складання звітів
Адміністратор ресторану
Ресторан "Антрекот", Миколаїв
2019 – 2022
● Організація роботи персоналу
● Контроль виконання санітарних норм
● Ведення касової дисципліни
● Закупівля продуктів, алкоголю, напоїв та господарських товарів
● Взаємодія з постачальниками та партнерами
Офіціант / Бармен / Бариста
Різні заклади, Миколаїв, Вінниця, Київ
2017 – 2024
● Обслуговування гостей відповідно до стандартів закладу
● Приготування напоїв та коктейлів
● Робота з касою та ведення звітності
—
Додаткові навички
● Знання касових апаратів та програм автоматизації закладу
● Досвід підбору, навчання та управління персоналом
● Вирішення конфліктних ситуацій
● Вміння працювати в команді та налагоджувати комунікацію
—
Особисті якості
● Відповідальність та організованість
● Стресостійкість та вміння швидко приймати рішення
● Дипломатичність та доброзичливість
● Орієнтація на результат
● Висока комунікабельність, вміння знаходити спільну мову з будь-якими
людьми – як з персоналом, так і з гостями
● Вміння вирішувати проблемні ситуації
● Пунктуальність та відповідальність
● Великий інтерес до своєї роботи, адже це дійсно моя справа: я все
життя працюю в ресторанному бізнесі, здобула профільну освіту і дуже
люблю цю сферу
—
Наразі завершую відпрацювання на останньому місці роботи. Маю змогу
під’їхати на співбесіду 2-го квітня. Готова приступити до стажування з 7-го
квітня 2025 року. Дякую за увагу і чекаю на зворотній зв'язок.
Similar candidates
-
Менеджер ресторану
Kyiv -
Менеджер кафе, ресторану
40000 UAH, Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Менеджер ресторана
Kyiv -
Директор, управлінець
Kyiv