• File

Валентин

Шеф-повар

Age:
33 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ДОСВІД РОБОТИ
ШЕФ-КУХАР
NOMER 14 | ДНІПРО
С І Ч 2 0 2 4 - З А РА З

▪ Розробка інноваційних меню та оновлення існуючих страв.

▪ Контроль за якістю продуктів та дотримання стандартів приготування їжі.

▪ Управління командою кухарів для забезпечення ефективної роботи кухні.

▪ Здійснення закупівель продуктів та контроль за запасами.

▪ Дотримання санітарних норм і правил безпеки на кухні.

▪ Планування робочих змін та розподіл обов'язків серед персоналу.

▪ Організація робочого процесу під час піків завантаження.

ВАЛЕНТИН ▪ Проведення інвентаризації та складання звітів про витрати.

КАШПУР ▪ Навчання та розвиток навичок підлеглих для підвищення якості роботи.

▪ Взаємодія з клієнтами для забезпечення високого рівня задоволеності.
ШЕФ-КУХАР
ШЕФ-КУХАР
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section) S OVA R E S TO B A R | Д Н І П Р О

Проспект Олександра Поля 27д, СІЧ 2022 - ВЕР 2023

Дніпро, 49000, Україна ▪ Розробка інноваційних меню та креація унікальних страв.

▪ Забезпечення високого рівня якості продукції та готових страв.
ПРО СЕБЕ
▪ Керівництво командою кухарів та координація роботи підготовчого
Доброго дня чи вечора, мене персоналу.
звуть Валентин, і я є фахівцем у
сфері обслуговування з понад 15- ▪ Ефективне планування та оптимізація робочих процесів на кухні.
річним досвідом. За цей час я ▪ Суворе дотримання стандартів безпеки та гігієни харчування.
працював у різноманітних кухнях,
де не лише набув цінних навичок, ▪ Відповідальність за закупівлю продуктів і управління запасами.

але й ділився знаннями з іншими, ▪ Підтримка стабільних та продуктивних відносин з постачальниками, вибір
продовжуючи вдосконалювати якісних інгредієнтів.
свої вміння у кулінарії та взаємодії
з людьми. Мої здібності до ▪ Аналіз відгуків клієнтів для постійного удосконалення кулінарних

навчання та розуміння колег пропозицій.
допомогли створити стабільні та ▪ Контроль фінансових показників кухні через регулярну інвентаризацію та
надійні команди без високої бюджетування.
текучості кадрів. Заклади часто
зверталися до мене за ▪ Організація навчальних програм та сприяння професійному розвитку
допомогою у виявленні слабких підлеглих.
місць та підборі персоналу, який
прагне працювати та розвиватися. ШЕФ-КУХАР
Окрім роботи на кухні, я з П А Б Ш Т РА С С Е | Д Н І П Р О
ентузіазмом проводив майстер- СІЧ 2021 - СІЧ 2022
класи для дітей та дорослих,
отримуючи задоволення та ▪ Розробка та оновлення меню з урахуванням сезонності продуктів
позитивні враження. Мене ▪ Контроль за якістю та свіжістю інгредієнтів перед приготуванням страв
захоплює створення нових страв,
запуск та удосконалення закладів, ▪ Керування кухонним персоналом та розподіл робочих обов'язків
розробка меню та концепцій. ▪ Дотримання стандартів гігієни та безпеки харчових продуктів
Якщо вам потрібен професіонал,
який виявить та виправить ▪ Підтримка чистоти на робочому місці та обладнанні
недоліки у вашому бізнесі,
▪ Замовлення продуктів, контроль за запасами та витратами
пов'язані з ФОТ, ФУД, логістикою,
оригінальністю страв тощо, або ▪ Підготовка спеціальних страв на замовлення гостей
якщо ви прагнете відкрити новий
▪ Організація та оптимізація робочого процесу на кухні
заклад чи покращити існуючий, я
буду радий допомогти. ▪ Навчання та розвиток навичок кухонного персоналу

▪ Взаємодія з постачальниками для забезпечення якісних продуктів

ШЕФ-КУХАР
Б А Р W H Y N OT | Д Н І П Р О
СІЧ 2019 - СІЧ 2021

▪ Розробка та оновлення меню з урахуванням сезонності продуктів

▪ Контроль за якістю приготованих страв та презентації

▪ Замовлення продуктів, контроль за запасами та витратами

▪ Дотримання стандартів безпеки та гігієни харчових продуктів

▪ Навчання та керівництво кухонним персоналом

▪ Планування робочого графіку кухарів та помічників

▪ Організація робочих процесів на кухні для ефективності

▪ Проведення інвентаризації та аналіз затрат

▪ Підтримка високого рівня задоволеності гостей

▪ Адаптація нових кулінарних технік та тенденцій

Ш Е Ф - К У Х А Р/ С П І В В Л А С Н И К
TO U C H B U R G E R | Д Н І П Р О
СІЧ 2016 - ВЕР 2019

Перед тим як стати співвласником і кухарем даного місця, дуже багато де
працював кухарем і су-шефом, вивчав усі можливі виду кухонь а саме смакові
та організаційні моменти кожної кухні, що в майбутньому мені дуже домогло
стати Шеф-кухарем.

О С В І ТА
М ОЛ ОД Ш И Й С П Е Ц І А Л І С Т ( П Р И К Л А Д Н І Н АУ К И )
Д Н І П Р О П Е Т Р О В С Ь К И Й Т Е Х Н ОЛ О ГО - Е КО Н О М І Ч Н И Й КОЛ Е Д Ж
| ДНІПРО
2014

М ОЛ ОД Ш И Й С П Е Ц І А Л І С Т ( П Р И К Л А Д Н І Н АУ К И )
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ |
ДНІПРО
2011
НАВИЧКИ
Комунікація Організація

Працездатність Лідерські якості

Адаптивність Вміння працювати в команді

Креативність Управлінські навички

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: