- PRO
Ксенія
Керуючий рестораном, 40 000 UAH
- Considering positions:
- Керуючий рестораном, Заступник директора, Менеджер ресторану, Адміністратор, Операційний менеджер
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 24 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/13444234/
Work experience
HR-менеджер
from 12.2024 to now
(8 months)
Гранд Автотранс, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
- Повний цикл рекрутингу
- Проведення співбесід (онлайн/офлайн)
- Навчання менеджерів з продажу
- Оцінка персоналу, адаптація, аналітика
- Розміщення вакансій, робота з соцмережами
- Співпраця з керівниками для уточнення вимог
Керуючий рестораном
from 07.2024 to 11.2024
(4 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Операційне управління рестораном
- Керівництво щоденною діяльністю ресторану
- Знання і користування 1с , R-Keeper
- Планування та управління бюджетом ресторану, контроль витрат і доходів (PNL) , (BSC)
- Проведення фінансових аналізів та звітності: продажі, витрати на інгредієнти, заробітна плата персоналу тощо
- Досягнення планових фінансових показників, таких як прибуток, зростання продажів, зменшення витрат
- Успішне зменшення витрат на продукти та матеріали через ефективне управління запасами та оптимізацію процесів
- Аналіз показників ефективності: оцінка KPI ресторану та впровадження заходів для підвищення продуктивності.
- Дотримання стандартів безпеки: контроль за виконанням норм гігієни та техніки безпеки (HACCP)
- Успішне впровадження нових акцій, пропозицій або продуктів, що призвели до зростання числа клієнтів і збільшення середнього чеку
- Підвищення рівня задоволеності клієнтів, що відображається в позитивних відгуках та високих оцінках на платформах відгуків
- Розв’язання проблем, що виникають під час обслуговування, і вдосконалення системи роботи з клієнтами
- Зниження рівня плинності кадрів через створення мотивуючої та підтримуючої атмосфери в колективі
- Відповідальність за досягнення фінансових показників, таких як прибутковість, середній чек
- Управління персоналом, набір та розвиток
- Проведення співбесід та оформленням співробітників
- Звільнення працівників згідно Закону України
- Підготовка графіків роботи співробітників , контроль за ефективністю їх роботи та розвиток лідерських якостей в команді
- Складання графіків для менеджерської команди ресторану
- Мотивація співробітників та підтримка команди для досягнення спільних цілей
- Розвиток бренду та маркетинг: участь у локальних акціях та просування продукції
- Моніторинг рівня обслуговування клієнтів, робота з відгуками та скаргами, прийняття заходів для підвищення задоволеності гостей
- Забезпечення дотримання стандартів безпеки харчових продуктів та санітарії (контроль умов приготування, зберігання та подачі їжі)
- Впровадження та управління маркетинговими акціями, сезонними пропозиціями, акціями - Контроль витрат продуктів та мінімізація втрат через неефективне використання ресурсів або неправильне зберігання
- Оптимізація процесів закупівель для забезпечення безперебійної роботи ресторану
- Дотримання всіх норм і стандартів безпеки праці та санітарії
Заступник керуючого рестораном
from 12.2022 to 07.2024
(1 year 7 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)
- заміщення керуючого під час його відсутності
- проведення співбесід і працевлаштування працівників
- знання і користування 1с , R-Keeper
- участь у стратегічному плануванні та прийнятті важливих рішень, що стосуються операційної діяльності ресторану
- координація роботи між різними підрозділами ресторану
- набір, навчання та оцінка персоналу
- організація та контроль за змінами працівників, складання графіків та моніторинг ефективності роботи
- підтримка та мотивація команди, вирішення внутрішніх конфліктів, забезпечення належної атмосфери в колективі
- проведення регулярних аудитів та перевірок робочих зон
- контроль за касовими операціями, складання фінансової звітності
- управління витратами на продукти, запаси та інші матеріали
- забезпечення ефективного використання ресурсів, запобігання втратам і списанням - ведення документації щодо дотримання стандартів безпеки та санітарії, перевірка дотримання норм- вирішення оперативних питань
- проведення регулярних нарад з персоналом для покращення роботи ресторану
- зниження кількості скарг від клієнтів завдяки покращенню сервісу, швидкості обслуговування та вирішенню проблем у реальному часі
- підвищення рівня задоволеності гостей через вдосконалення стандартів обслуговування - зростання продажів і прибутковості
- зменшення витрат на продукти та матеріали через більш ефективне управління запасами і правильне використання ресурсів
- поліпшення фінансових результатів завдяки контролю за витратами та підвищенню продуктивності персоналу
- вдосконалення процесів навчання персоналу, що призводить до зниження плинності кадрів і підвищення кваліфікації співробітників
- створення атмосфери командної роботи, що покращує продуктивність і взаємодію між працівниками
- успішне проходження перевірок санітарних норм і стандартів безпеки з позитивними відгуками від контролюючих
Менеджер ресторану
from 11.2021 to 12.2022
(1 year 1 month)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління командою, розподіл змін і графіків роботи співробітників
- забезпечення високих стандартів обслуговування клієнтів
- контроль швидкості обслуговування - коректність виконання замовлень та відповідність стандартам
- знання і користування 1с , R-Keeper
- вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та вирішення скарг
- моніторинг якості страв та забезпечення відповідності стандартам приготування
- перевірка наявності інгредієнтів і контроль їхнього зберігання та використання
- управління запасами та своєчасне замовлення продуктів
- збереження прибутковості закладу шляхом контролю за витратами
- забезпечення дотримання санітарних норм та стандартів безпеки харчових продуктів.
Працівник закладу ресторанного господарства
from 07.2020 to 11.2021
(1 year 4 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування гостей
- забезпечення чистоти та порядку
- робота з касою та оплатою
- забезпечення безпеки продуктів
- виконання вимог закладу щодо сервісу - збільшення продажів- досягнення високих показників задоволеності гостей - забезпечення безпеки та відповідності стандартам.
Education
Львівський аграрний університет
Облік і оподаткування, Львів
Unfinished higher, from 2019 to 2021 (2 years)
Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму
Облік і оподаткування, Болехів
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)
Knowledge and skills
- HACCP
- Навчання персоналу
- Організація адаптації персоналу
- Нарахування зарплати
- Інвентаризація
- Лідерство
- 1С:Підприємство
- R-Keeper
- Контроль якості продукції
- Розрахунок PnL
- Фінансове планування
- Проведення співбесід
- Підбір персоналу
- Управління відділом продажу
- Оптимізація витрат
- Управління персоналом
- Стратегічне планування
- Ведення переговорів
- Стресостійкість
- Організованість
Language proficiencies
Ukrainian — fluent
Additional information
- На посаді заступника керуючого рестораном була 7 місяців виконуючим обовʼязки директора паралельно обʼєднюючи обсяг роботи двох керівних посад.
-Активно брала участь у відкритті нових ресторанів мережі KFC у містах: Львів, Полтава, Хмельницький, Івано-Франківськ.
-Проводила повний цикл підбору персоналу: формувала команду з "нуля", організовувала адаптацію, навчання, сертифікацію та професійний розвиток.
-Навчала працівників на ключові позиції: менеджер зміни, заступник керівника закладу.
-Мала в підпорядкуванні до 45 осіб — управляла командою, забезпечувала ефективну операційну діяльність.
-Планувала та контролювала місячний і річний бюджет, аналізувала фінансові показники для оптимізації витрат та підвищення ефективності роботи.
-Здійснювала співпрацю з прорабами та підрядниками на всіх етапах будівництва до повного запуску закладу.
-Успішно проходила щоквартальні іноземні аудити без зауважень.
-Організовувала проживання для працівників, які прибували у відрядження.
-Працювала у тісній взаємодії з усіма структурними підрозділами: логістика, постачання, маркетинг, відділ закупівель, будівництво.
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
Kyiv -
Директор ресторана
30000 UAH, Kyiv -
Керуючий рестораном
Kyiv, Dnipro -
Тимлідер
35000 UAH, Kyiv, Brovary -
Керівник готельного комплексу
Kyiv, Dnipro , more 5 cities -
Керівник, адміністратор кав’ярні, мережі, бренд-бариста (обсмажка кави)
Kyiv