• PRO

Ксенія

Керуючий рестораном, 40 000 UAH

Considering positions:
Керуючий рестораном, Заступник директора, Менеджер ресторану, Адміністратор, Операційний менеджер
Employment type:
full-time
Age:
24 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR-менеджер

from 12.2024 to now (8 months)
Гранд Автотранс, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Повний цикл рекрутингу
- Проведення співбесід (онлайн/офлайн)
- Навчання менеджерів з продажу
- Оцінка персоналу, адаптація, аналітика
- Розміщення вакансій, робота з соцмережами
- Співпраця з керівниками для уточнення вимог

Керуючий рестораном

from 07.2024 to 11.2024 (4 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Операційне управління рестораном
- Керівництво щоденною діяльністю ресторану
- Знання і користування 1с , R-Keeper
- Планування та управління бюджетом ресторану, контроль витрат і доходів (PNL) , (BSC)
- Проведення фінансових аналізів та звітності: продажі, витрати на інгредієнти, заробітна плата персоналу тощо
- Досягнення планових фінансових показників, таких як прибуток, зростання продажів, зменшення витрат
- Успішне зменшення витрат на продукти та матеріали через ефективне управління запасами та оптимізацію процесів
- Аналіз показників ефективності: оцінка KPI ресторану та впровадження заходів для підвищення продуктивності.
- Дотримання стандартів безпеки: контроль за виконанням норм гігієни та техніки безпеки (HACCP)
- Успішне впровадження нових акцій, пропозицій або продуктів, що призвели до зростання числа клієнтів і збільшення середнього чеку
- Підвищення рівня задоволеності клієнтів, що відображається в позитивних відгуках та високих оцінках на платформах відгуків
- Розв’язання проблем, що виникають під час обслуговування, і вдосконалення системи роботи з клієнтами
- Зниження рівня плинності кадрів через створення мотивуючої та підтримуючої атмосфери в колективі
- Відповідальність за досягнення фінансових показників, таких як прибутковість, середній чек
- Управління персоналом, набір та розвиток
- Проведення співбесід та оформленням співробітників
- Звільнення працівників згідно Закону України
- Підготовка графіків роботи співробітників , контроль за ефективністю їх роботи та розвиток лідерських якостей в команді
- Складання графіків для менеджерської команди ресторану
- Мотивація співробітників та підтримка команди для досягнення спільних цілей
- Розвиток бренду та маркетинг: участь у локальних акціях та просування продукції
- Моніторинг рівня обслуговування клієнтів, робота з відгуками та скаргами, прийняття заходів для підвищення задоволеності гостей
- Забезпечення дотримання стандартів безпеки харчових продуктів та санітарії (контроль умов приготування, зберігання та подачі їжі)
- Впровадження та управління маркетинговими акціями, сезонними пропозиціями, акціями - Контроль витрат продуктів та мінімізація втрат через неефективне використання ресурсів або неправильне зберігання
- Оптимізація процесів закупівель для забезпечення безперебійної роботи ресторану
- Дотримання всіх норм і стандартів безпеки праці та санітарії

Заступник керуючого рестораном

from 12.2022 to 07.2024 (1 year 7 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

- заміщення керуючого під час його відсутності
- проведення співбесід і працевлаштування працівників
- знання і користування 1с , R-Keeper
- участь у стратегічному плануванні та прийнятті важливих рішень, що стосуються операційної діяльності ресторану
- координація роботи між різними підрозділами ресторану
- набір, навчання та оцінка персоналу
- організація та контроль за змінами працівників, складання графіків та моніторинг ефективності роботи
- підтримка та мотивація команди, вирішення внутрішніх конфліктів, забезпечення належної атмосфери в колективі
- проведення регулярних аудитів та перевірок робочих зон
- контроль за касовими операціями, складання фінансової звітності
- управління витратами на продукти, запаси та інші матеріали
- забезпечення ефективного використання ресурсів, запобігання втратам і списанням - ведення документації щодо дотримання стандартів безпеки та санітарії, перевірка дотримання норм- вирішення оперативних питань
- проведення регулярних нарад з персоналом для покращення роботи ресторану
- зниження кількості скарг від клієнтів завдяки покращенню сервісу, швидкості обслуговування та вирішенню проблем у реальному часі
- підвищення рівня задоволеності гостей через вдосконалення стандартів обслуговування - зростання продажів і прибутковості
- зменшення витрат на продукти та матеріали через більш ефективне управління запасами і правильне використання ресурсів
- поліпшення фінансових результатів завдяки контролю за витратами та підвищенню продуктивності персоналу
- вдосконалення процесів навчання персоналу, що призводить до зниження плинності кадрів і підвищення кваліфікації співробітників
- створення атмосфери командної роботи, що покращує продуктивність і взаємодію між працівниками
- успішне проходження перевірок санітарних норм і стандартів безпеки з позитивними відгуками від контролюючих

Менеджер ресторану

from 11.2021 to 12.2022 (1 year 1 month)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління командою, розподіл змін і графіків роботи співробітників
- забезпечення високих стандартів обслуговування клієнтів
- контроль швидкості обслуговування - коректність виконання замовлень та відповідність стандартам
- знання і користування 1с , R-Keeper
- вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та вирішення скарг
- моніторинг якості страв та забезпечення відповідності стандартам приготування
- перевірка наявності інгредієнтів і контроль їхнього зберігання та використання
- управління запасами та своєчасне замовлення продуктів
- збереження прибутковості закладу шляхом контролю за витратами
- забезпечення дотримання санітарних норм та стандартів безпеки харчових продуктів.

Працівник закладу ресторанного господарства

from 07.2020 to 11.2021 (1 year 4 months)
ДТС-Харків, ТОВ (Франчайзі KFC Україна), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Обслуговування гостей
- забезпечення чистоти та порядку
- робота з касою та оплатою
- забезпечення безпеки продуктів
- виконання вимог закладу щодо сервісу - збільшення продажів- досягнення високих показників задоволеності гостей - забезпечення безпеки та відповідності стандартам.

Education

Львівський аграрний університет

Облік і оподаткування, Львів
Unfinished higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму

Облік і оподаткування, Болехів
Specialized secondary, from 2016 to 2019 (3 years)

Knowledge and skills

  • HACCP
  • Навчання персоналу
  • Організація адаптації персоналу
  • Нарахування зарплати
  • Інвентаризація
  • Лідерство
  • 1С:Підприємство
  • R-Keeper
  • Контроль якості продукції
  • Розрахунок PnL
  • Фінансове планування
  • Проведення співбесід
  • Підбір персоналу
  • Управління відділом продажу
  • Оптимізація витрат
  • Управління персоналом
  • Стратегічне планування
  • Ведення переговорів
  • Стресостійкість
  • Організованість

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

- На посаді заступника керуючого рестораном була 7 місяців виконуючим обовʼязки директора паралельно обʼєднюючи обсяг роботи двох керівних посад.
-Активно брала участь у відкритті нових ресторанів мережі KFC у містах: Львів, Полтава, Хмельницький, Івано-Франківськ.
-Проводила повний цикл підбору персоналу: формувала команду з "нуля", організовувала адаптацію, навчання, сертифікацію та професійний розвиток.
-Навчала працівників на ключові позиції: менеджер зміни, заступник керівника закладу.
-Мала в підпорядкуванні до 45 осіб — управляла командою, забезпечувала ефективну операційну діяльність.
-Планувала та контролювала місячний і річний бюджет, аналізувала фінансові показники для оптимізації витрат та підвищення ефективності роботи.
-Здійснювала співпрацю з прорабами та підрядниками на всіх етапах будівництва до повного запуску закладу.
-Успішно проходила щоквартальні іноземні аудити без зауважень.
-Організовувала проживання для працівників, які прибували у відрядження.
-Працювала у тісній взаємодії з усіма структурними підрозділами: логістика, постачання, маркетинг, відділ закупівель, будівництво.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: