Resume from June 9, 2024

Микола

Керівник відділу логістики

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник складської та товарної логістики

from 09.2012 to 06.2021 (8 years 9 months)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

•Організація роботи, контроль і координація діяльності центральних та регіональних складів. Проектування и розробка логістичних систем і процесів.
•Успішне впровадження системи WMS , повне адміністрування і оптимізація її роботи, підтримка та навчання користувачів, налаштування параметрів для системних процесів та їх запуск, моніторинг та виправлення помилок в роботі системи. Розробка статистичних звітів , внесення і настройка необхідних змін в топології складу. Робота з Cross Docking, pick-by-line.
•Налаштування процесу якісної комплектації, групування товарів та ефективності вантажопотоків. Контроль логістичних характеристик 20 000 SKU на складі та їх зміни.
•Впровадження системи нарахування відрядної форми заробітної плати.
•Розробка системи ефективної боротьби з протермінованою продукцією в мережі компанії.
•Розробка і впровадження нормативних матеріалів и форм звітності по логістиці для підрозділів компанії та проведення інвентаризацій.

Керівник відділу логістики

from 09.2009 to 09.2012 (3 years)
ТОВ «Вектура», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Підбір,навчання і розподіл персоналу відділу продажів,складу та експедиції. Розробка цілей, стратегій продаж, бюджету, місячних планів,фінансових показників, розвитку території та контроль за її виконанням. Планування та контроль обcягів продажу. Побудова системної дистрибуції регіонів. Збір та аналіз інформації про ситуацію на ринку, діяльність конкурентів в регіоні. Контроль відвантажень згідно дотримання клієнтом платіжної дисципліни. Координація брендового портфелю.

Супервайзер

from 12.2008 to 09.2009 (9 months)
ПП «Дельта», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Контроль забезпечення оперативного просування та домінування продукції над конкурентами. Розвиток та постійне покращення потенціалу РТТ. Аналіз та і контроль дебіторської заборгованості відділу. Координація роботи менеджерів з продажу. Проведення аналітичних висновків та внесення пропозицій для керівництва та відділу маркетингу.

Транспортний логіст

from 09.2007 to 06.2008 (9 months)
Компанія «VGP», Луцьк (Виробництво)

•Організація та управління робочими процесами транспортної логістики. Формування доставки товарів по території України та за її межами усіма видами вантажних автомобілів та залізницею. Розробка та впровадження оптимізації руху власного та найманого транспорту. Участь у складанні бюджету відділу логістики.

Адміністратор відділу логістики

from 06.2006 to 09.2007 (1 year 3 months)
ПП «SAVSERVIS», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Обробка замовлень в базі даних,формування транспортних маршрутів згідно обсягів замовлень. Контроль та координація роботи водіїв на маршруті.

Education

НУ «Львівська політехніка»

Менеджер зовнішньоекономічної діяльності, Львів
Higher, from 2001 to 2004 (3 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint WMS Qguar

References

Володимир Володимирович Єжижанський

Володимир Володимирович Єжижанський

Заступник ген.директора з питань логістики, ТОВ "ЕКО"

Contact details are hidden

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: