- File
Тетяна
Керуючий кафе, рестораном
- Considering positions:
- Керуючий кафе, рестораном, Менеджер з розвитку, Менеджер ресторану, Кондитер, Адміністратор мережі кондитерських
- Age:
- 30 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/13877992/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Вініченко Тетяна Станіславівна
Полтава, Україна
Телефон: [
[
Керуюча рестораном.
Досвід роботи
Кафе-кондитерська Marie patisserie , місто Полтава
2015 — червень 2025:
Керуюча (2021 — червень 2025)
- Організувала ефективну та безперебійну роботу закладу.
- Оптимізувала систему постачань: забезпечую стабільне забезпечення закладу продукцією, знижуючи
витрати за рахунок підбору ефективних постачальників.
- Здійснюю фінансове планування та контроль бюджету закладу, впроваджую рішення для оптимізації
витрат.
- Займаюся підбором, адаптацією та мотивацією співробітників,
- Створюю та підтримую корпоративну культуру.
- Впровадила систему ХАССП в двох кондитерських та контролюю дотримання санітарних норм згідно
системи.
- Веду фінансовий та операційний облік, складські звіти, інвентаризації.
Операційна помічниця власниці (2019 — 2021)
- Адміністративна допомога, участь в операційному управлінні
- Контроль якості обслуговування, робота з персоналом
Технолог / адміністратор (2017 — 2019)
- Впровадження нових продуктів, супровід виробництва
Кондитер / помічник кондитера (2015 — 2017)
- Виробництво десертів, робота на кухні, контроль якості
Додаткові проєкти:
- Залучення до процесу відкриття кондитерської.
- Участь у відкритті кухні в готельному комплексі та її впровадженні.
- Генерація ідей для меню та впровадження нових страв.
Освіта
Полтавське вище професійне училище ім. А.О. Чепіги
Молодший спеціаліст, Виробництво харчової продукції
Диплом: Кухар-кондитер
Роки навчання: 2010–2015 роки
Навички
- Впевнене користування ПК
- Знання програми Syrve (ресторанна автоматизація)
- Системний підхід до керування персоналом
- Організація внутрішніх процесів
- Контроль якості та стандартів обслуговування
- Робота з HACCP
Додаткова інформація
- Водійське посвідчення категорії B
- Досвід керування командою до 30 осіб
Особисті якості
Відповідальна, проактивна, високоорганізована, комунікабельна. Швидко адаптуюсь
до нових умов, завжди прагну вдосконалення сервісу, відкритість до змін і навчання.
Similar candidates
-
Керуючий рестораном
55000 UAH, Kyiv, Odesa, Remote -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Kyiv, Dnipro , more 7 cities -
Керуючий баром
40000 UAH, Kyiv, Remote -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Kyiv, Dnipro , more 4 cities -
Керівник готельного комплексу
55000 UAH, Kyiv -
Заступник керівника
80000 UAH, Kyiv, Kropyvnytskyi