Resume from March 1, 2024

Юлiя

Офіс-менеджер, консультант, помічник керівника, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме:
Маю такі якості, як відповідальність, дисциплінованість, комунікабельність, креативність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатись, активність, є організаторські здібності, хороше почуття гумору.

Особисті дані:
Дата народження : 17.08.1989
Вік: 34 роки
Сімейний стан: у шлюбі, є син 9 років
Місце народження: м. Токмак, Запорізька область
Адреса проживання: м. Запоріжжя
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E - mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
2006-2008 р. Запорізький педагогічний коледж, факультет "Дошкільна освіта", денна
форма навчання, отримана спеціальність "Вихователь дітей дошкільного віку"
(червоний диплом).

2008-2011 р. Запорізький національний технічний університет, гуманітарно-правовий факультет, заочна форма навчання, отримана спеціальність "Психолог", рівень бакалавра
(червоний диплом).

2011-2012 р. Запорізький національний технічний університет, гуманітарно-правовий факультет, заочна форма навчання, спеціальність "Психолог, викладач
університетів і вищих учбових закладів", рівень магістра (червоний диплом).

Досвід роботи:
06.05.2009-27.06.2012 р. Вихователь в ДНЗ № 2 "Кузнєчик" в м. Токмак Запорізької області. Маю досвід роботи вихователем в групах раннього віку і дошкільного віку. Виконувала роль основного вихователя. Є досвід в організації дитячих свят, заходів для дітей.

02.07.2012 р. - 13.09.2019 р. Фахівець із соціальної роботи в Запорізькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді (ЗМЦСССДМ). Виконувала роль психолога в роботі з кризовими сім'ями і сприяла у вирішенні складних життєвих обставин в сім'ях, які самостійно не можуть з ними впоратись. Є досвід роботи психолога з дітьми дошкільного, шкільного і підліткового віку, юнаками і людьми середнього віку з сімейних питань, насильства в сім'ї. Є досвід роботи в налагодженні контактів з різними організаціями (благодійними, приватними, державними) для спільної співпраці з метою благодійності, допомоги малозабезпеченим сім'ям та організації дозвілля дітей.

грудень 2015 - квітень 2017 р. знаходилася в декретній відпустці. Працювала PR-менеджером в рекламній сфері в соціальній мережі (ВКонтакті), є досвід роботи щодо пошуку та залучення інтернет-магазинів/ потенційних клієнтів до рекламних послуг, збільшенні можливих потенційних клієнтів.

квітень 2021 – квітень 2022 р. працювала модератором і куратором навчальних психологічних курсів в Інституті практичної психології Ольги Гаркавець. Працювала з клієнтами на таких платформах і меседжерах: PRUFFME, ZOOM, вайбер, телеграм, дірект. Супроводжувала групу клієнтів на платних навчальних психологічних курсах, даючи їм всю необхідну інформацію і підтримку на всіх етапах навчання. Маю позитивний досвід у результативному спілкуванні з новими потенційними клієнтами та постійними клієнтами щодо просування, реклами, продажу послуг, які пропонуються у організації.

Знання мов:
1.Українська - достатній рівень володіння;
2.Російська - достатній рівень володіння;
3.Німецька - середній рівень володіння.

Навички роботи з комп'ютером і оргтехнікою:
Впевнений користувач ПК, MS Office, маю доступ до ПК і вільного інтернету.

Маю високу мотивацію працювати, наразі влаштовує дистанційна робота у теперішній неспокійній обстановці (так як боюсь залишати сина надовго самого вдома), хочу бути корисною, готова навчатись новому, розвиватись, бути надійною частиною дружньої команди.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: