Resume from September 13, 2023 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/1495498

Маркетолог, спеціаліст з реклами, графічний дизайнер, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Маркетолог

from 08.2015 to 01.2019 (3 years 5 months)
приватний підприємець, Черкаси, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

самозайнятість у сфері маркетингу, реклами та дизайну, організація корпоративних та міських заходів, просування брендів і товарів

Маркетолог

from 06.2014 to 08.2015 (1 year 2 months)
"Trinity Systems", Черкассы (IT)

Просування IT-продуктів у соц.мережах

Провідний маркетолог

from 03.2013 to 06.2014 (1 year 3 months)
ТРЦ "Любава", Черкаси (Роздрібна торгівля)

Організація розважальних заходів (тематичні вікенди, свята, конкурси, розпродажі, розіграші, майстер-класи). Розробка макетів та текстів для рекламних кампаній заходів, розробка медіа-планів (борди, радіо, постери, роздача флаєрів тощо). Аналіз ефективності заходів, складання звітів. Продаж рекламних площин у ТРЦ, розробка та впровадження нових рекламних носіїв.

Маркетолог

from 10.2012 to 03.2013 (5 months)
ТД "Манн", Черкаси (Роздрібна торгівля)

Рекламний супровід магазинів брендового одягу та взуття (4 бренди, 36 магазинів у 14 ТРЦ України). Складання та виконання маркетингового бюджету, медіа-планів та адресних програм розміщення реклами, розробка акцій. Формування фінансових та фото-звітів для іноземних партнерів для відшкодування витрат на рекламу.

Секретар із функцією маркетолога, маркетолог

from 03.2011 to 09.2012 (1 year 6 months)
"Компания Легион", Черкаси (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Аналіз ринку конкурентів і споживачів, моніторинг та розвідка цін, тех. характеристик аналогічної продукції (у тому числі в країнах СНД та Європі). Супровід виставок, розробка рекламної та презентаційної продукції, підтримка сайту, представлення продукції на торгових майданчиках Інтернету.

Маркетолог

from 05.2009 to 11.2009 (6 months)
"Акант+К", Черкаси (Легка промисловість)

Маркетинговий супровід торгової мережі (46 магазинів в Україні): рекламна та виставкова продукція, навчання та контроль продавців, робота з сайтом, зовнішня реклама.

Web-дизайнер, проект-менеджер

from 03.2003 to 10.2006 (3 years 7 months)
РА "Фабрика Стиля" (Маркетинг, реклама, PR)

Education

ЗНУ

Економічна кібернетика, Запорожье
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Additional education and certificates

Апарат Верховної Ради України, інтерн за програмою PDP USAID

2007-2008

Knowledge and skills

Adobe Photoshop CorelDRAW Векторна графіка Створення інфографіки Створення презентацій Організація заходів Планування бюджету Дизайн пакування SMM Адміністрування сайту Складання аналітичних звітів Дизайн зовнішньої реклами Копірайтинг

Additional information

Мови: українська, російська (висока грамотність, вільне володіння), англійська (технічна, економічна).

Навички та вміння: вільна робота з комп'ютером (весь необхідний для ефективної праці офісний пакет), Adobe Photoshop, Corel Draw - на рівні володіння правою рукою (решта графічного пакету - різний досвід за вимогами, можу підлаштуватися і опанувати будь-що), малюю від руки на та графічному планшеті. Вмію зробити грамотну якісну презентацію PowerPoint чи PDF, є досвід роботи з різними системами керування контентом сайту (WorldPress, Bitrix тощо). Глибоке знання специфіки рекламної справи та комунікацій зсередини, досвід взаємодії зі ЗМІ та РА, організації заходів і виставок, системний підхід до роботи.

Ознайомитися з моїм рівнем як маркетолога та дизайнера можна тут:
[open contact info](look above in the "contact info" section)
https://freelancehunt.com/freelancer/knyazna.html

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: