• File

Юлія

Технолог кондитерського виробництва

Considering positions: Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Age: 33 years
City of residence: Bucha
Ready to work: Bucha, Irpin, Kyiv
Considering positions:
Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Age:
33 years
City of residence:
Bucha
Ready to work:
Bucha, Irpin, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Неліна Юлія Василівна

м. Буча
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
email: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Бажана посада:
Кондитер / Шеф-кондитер / Технолог харчових виробництв

Професійні навички:
•Досвід відкриття та організації кондитерського цеху й кав’ярні.
•Розробка та вдосконалення авторських рецептів.
•Володіння техніками виробництва макарон, мусових десертів, бісквітних тортів, шоколадного, кремового, вафельного та іншого декору, різдвяна та великодня випічка.
•Контроль технологічних процесів та якості продукції.
•Організація роботи персоналу, навчання та наставництво.
•Креативний підхід у створенні нових продуктів.
Досвід роботи:
2020 – 2023 — Власниця та кондитер кав’ярні-кондитерської, м. Ірпінь
•Організація роботи кав’ярні та кондитерського виробництва.
•Розробка асортименту, створення авторських десертів.
•Управління персоналом, закупівля сировини, контроль якості.
2015 – 2020 — Домашній кондитер
•Виконання індивідуальних замовлень (торти, десерти, весільні та святкові солодощі).
•Робота з клієнтами: від ідеї до готового продукту.
2013 – 2015 — ТОВ «Рибний Світ “Океанія”», м. Київ
Майстер цеху, виробничий цех пекарні
•Контроль виробництва та якості хлібобулочних виробів.
•Організація роботи персоналу.
2012 — ПП «Наша», м. Жовква
Лаборант, цех хлібобулочних виробів
•Відбір проб, контроль якості сировини та продукції.

Освіта:
2009 – 2013 — НУХТ, факультет харчової експертизи та технології оздоровчих продуктів, бакалавр
2013 – 2014 — НУХТ, магістр, спеціальність «Харчові технології та інженерія»

Сертифікати та курси:
•2024 — «Macaron», Катерина Захарова
•2022 — Базовий кондитерський курс, Анна Рябова
•2018 — Курс по шоколадному декору, Шеф Кондитер
•2018 — Курс по бісквітних тортах, Шеф Кондитер
•2017 — Курс по різдвяній випічці, Ліза Глінська
•2017 — Курс по Macaron, Ліза Глінська
•2017 — Курс по мусових десертах, Ліза Глінська

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: