Resume from December 8, 2023 PRO

Ірина

Головний бухгалтер, 80 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР

from 08.2015 to now (8 years 10 months)
ТОВ "ОЛСІДЗ ГРУП УКРАЇНА", ТОВ "ГРАН ТЕРРА", Київ (оптова торгівля с/г товарами, переробка олійної сировини)

Головний бухгалтер великого платника податків (МСФЗ).

БУХГАЛТЕР

from 11.2013 to 04.2015 (1 year 5 months)
ТОВ «ВТОРМЕТ КОНСАЛТІНГ», ТОВ«КВВ КОНСАЛТІНГ», ТОВ«УКРТРАНС КОНСАЛТІНГ», ТОВ«КК«Тех-Ресурс», ТОВ«ТЕХІНВЕСТ ПРОЕКТ» (м/х КВВ ГРУП, Київ (від 20 до 50 співробітників; Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт (корпоративні права, експорт металобрухту, валютний контроль, організація перевозок залізничним транспортом, оптова торгівля зерном і металобрухтом – загальна система оподаткуванн)

Бухгалтер (єдиний бухгалтер на весь комплекс робіт: від договорів та первинних документів до подачі звітності, включаючи зарплату, банки, касу, ОЗ, автомобілі, паливо, мшп, закупівлю/реалізацію ТМЦ/послуг, розрахунки, звіти, взаємодію з контролюючими органами, оптимізацію оподаткування, відновлення обліку та виправлення помилок попередніх періодів, консультацію партнерів та керівництва щодо питань оподаткування, валютного законодавства). Виконання доручень фінансового директора щодо аудиту банку, розробки схеми ескорту з оптимальним валютним контролем, підготовка бізнес-проектів до кредитування, тощо. Одночасний облік 3 ТОВ-загальносистемників та 1 СПД-ФО на спрощеній системі.

Головний бухгалтер

from 11.2012 to 08.2013 (9 months)
ТОВ «РОА «СТАФ», ТОВ «ОА «РАЛЬФ» (холдинг Міжнародна Федерація структур безпеки), Київ (від 250 до 500 співробітників; Охорона та Безпека ((охоронна діяльність, загальна система оподаткування, кількість працівників до 600 осіб.))

Головний бухгалтер (весь комплекс робіт: від договорів та первинних документів до подачі звітності, включаючи зарплату, банки, касу, ОЗ, автомобілі, паливо, мшп, закупівлю/реалізацію ТМЦ/послуг, розрахунки, звіти, взаємодію з контролюючими органами, оптимізацію оподаткування, розрахунки рентабельності проектів, звітність перед МФСБ, відновлення обліку за попередні періоди та виправлення помилок попередніх бухгалтерів). Як єдиний бухгалтер так і з 2 підлеглими. Одночасний облік 2 ТОВ-загальносистемників та 1 СПД-ФО на спрощеній системі. Розробка договорів охоронного аудиту та аутстаффінгу охороного персоналу.

Головний бухгалтер ( єдиний )

from 05.2000 to 08.2012 (12 years 3 months)
ТОВ «Українська металургійна компанія» (з лютого 2012 року холдинг ІНТЕРПАЙП), Київ (від 20 до 50 співробітників; Промисловість та Виробництво ((заготівля, переробка та оптова торгівля брухту чорних металів, загальна система оподаткування, кількість працівників до 50 осіб)))

Головний бухгалтер (єдиний) (2006-2012 рр.)
1) Не маючи офіс-менеджера, кадровика, юриста, економіста, штату бухгалтерії, повністю всім документальним оформленням та супроводженням всієї діяльності підприємства займався головний і єдиний бухгалтер.
- Реєстрація і проведення ділової та комерційної переписки із зовнішніми та внутрішніми контрагентами. Оформлення наказів по підприємству.
- Прийняття і оформлення штату працівників на роботу, укладання трудових договорів, оформлення наказів по штату.
- Подання документів на проведення реєстраційних дій в ЄДР, фондах, Податковій Інспекції. Укладання договорів із контрагентами. Консультації з питань цивільного, господарського, трудового, податкового законодавства.
- Розрахунок потреби ТМЦ, послуг, складання і вчасна подача товарних планів, планів на послуги, фінансових планів на наступні день, тиждень, місяць, квартал, півріччя різним службам власника - головному підприємству. Складання калькуляцій.
- Підтримка контактів з постачальниками, виконавцями, замовниками, покупцями. Створення бази даних контрагентів. Звірка та консультації контрагентів щодо питань правильного оформлення первинних документів.
- Виписка та оформлення первинних документів: розрахункових та касових документів, актів на приймання металобрухту, дорожніх листів, товаротранспортних накладних, видаткових та податкових накладних, розрахунків коригування до ПН, актів та накладних на списання в виробництво та отримання готової продукції, тощо.
2) Облік власних та орендованих необоротних активів. Облік пального, МШП. 3) Видача зі складу працівникам МШП та спецодягу.
4) Облік та оформлення розрахунків з працівниками: заробітної плати, коштів, виданих на відрядження або під звіт. Розрахунок та узгодження з головним підприємством понаднормових, лікарняних, відпускних. Складання щомісячних звітів .
5) Облік та оформлення переробки металобрухту. Розрахунок собівартості готової продукції. Складання та вчасна подача щоденних звітів із заготівлі, переробки та реалізації чорного металобрухту.
6) Облік та оформлення реалізації готової продукції.
7) Запровадження облікової політики. Внесення бухгалтерських проведень до програми.
8) Розрахунок податкових зобов'язань, складання та вчасна подача звітів з ПДВ, податку на прибуток, ПДФО, єдиного соцвнеску, фінансових та статистичних звітів. Складання та вчасна подача щомісячних та квартальних звітів з фактичних фінансових показників діяльності підприємства, відповідності їх плановим показникам та пояснення розбіжностей головному підприємству.

Юрист (2000-2006 рр.) Договірна робота. Претензійна і позовна робота. Супровід податкових перевірок. Консультації з питань цивільного, господарського, трудового, податкового права, зовнішньоекономічної діяльності. Ведення кадрів, архіву.

Помічник головного бухгалтера. Договірна робота, ділова переписка, ведення первинної бухгалтерської документації, ведення кадрів, архіву. Виконання обов'язків менеджера із продажу, офіс-менеджера

Education

МАУП

Бухгалтерський облік і аудит, магістр, Київ
Higher, from 2019 to 2021 (2 years)

Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана

Юридичний, магістр права, Київ
Higher, from 1998 to 2003 (5 years)

Additional education and certificates

Учбовий центр "Успіх"

6 місяців

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН 1С УТП Електронна звітність Ведення звітності Відповідальність Працьовитість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • French — beginner

References

  • Дмитренко Владимир Николаевич

    Дмитренко Владимир Николаевич

    Директор ООО "Украинская металлургическая компания"(2000-2012)

    Contact details are hidden
  • Вознюк Виталий Владимирович

    Вознюк Виталий Владимирович

    Директор, ООО "РОА "СТАФ"

    Contact details are hidden

Additional information

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Відповідальна, спокійна, працьовита, наполеглива, легко і швидко навчаюсь, люблю пізнавати нове.
Мова: українська, російська – вільно, англійська – середня.
Впевнений користувач ПК (MS Office, клієнт-банку, 1С УПП, УТП (8.3), електронної звітності), іншої офісної техніки.
В вільний час займаюсь рукоділлям, спортом, ходжу на довгі дистанції, користувач соцмереж, слухаю Yanni, Armin.
Дата народження – 11 вересня 1977 року. Не заміжня.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: