Resume from May 1, 2024 PRO

Денис

Керівник юридичного відділу, юрист, юрисконсульт, адвокат

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Izmail
Ready to work:
Izmail, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор юридичного департаменту (Head of legal department)

from 07.2022 to 04.2024 (1 year 9 months)
приватне акціонерне товариство "Українське Дунайське пароплавство", Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Організація та загальне керівництво роботою юридичного департаменту шиппінгової компанії, до функцій якого в тому числі віднесено: загальний правовий супровід діяльності компанії; організація договірної роботи, в тому числі ЗЕД; робота з досудового врегулювання конфліктів, спорів і суперечок; претензійно-позовна робота, в тому числі закордонні арбітражі та суди; робота у сфері майнових і земельних відносин.

Начальник юридичного відділу

from 09.2013 to 07.2022 (8 years 10 months)
державне підприємство "Адміністрація морських портів України" (Ізмаїльська філія - Адміністрація Ізмаїльського морського порту), Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Організація та загальне керівництво роботою юридичного відділу Адміністрації морського порту, до функцій якого в т.ч. віднесено: загальний правовий супровід діяльності Адміністрації порту; участь в договірній роботі (включно в сфері публічних закупівель); робота з досудового врегулювання конфліктів, спорів і суперечок; претензійно-позовна робота; робота в сфері поводження з державним майном (включно з питаннями земельних та орендних відносин, реєстрацією майнових прав тощо).

Юрисконсульт ІІ категорії

from 06.2013 to 09.2013 (3 months)
державне підприємство "Адміністрація морських портів України" (Ізмаїльська філія - Адміністрація Ізмаїльського морського порту), Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Загальне типове коло обов'язків in-house юриста, в т.ч. правовий супровід діяльності Адміністрації морського порту (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів внутрішніх нормативних документів, правовий аналіз різноманітних питань та подій, тощо), участь в договірній роботі (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів договорів і угод, підготовка протоколів розбіжностей та узгодження розбіжностей, участь в узгоджувальних переговорах, методологічне сприяння з питань публічних (державних) закупівель, представництво інтересів в АМКУ, тощо), претензійно-позовна робота (вжиття заходів досудового врегулювання спорів, складання всіх форм і видів процесуальних документів, представництво інтересів в судах всіх інстанцій та юрисдикцій тощо).

Юрисконсульт (різних категорій)

from 02.2010 to 09.2013 (3 years 7 months)
ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство", Ізмаїл (Транспорт, логістика)

Загальне типове коло обов'язків in-house юриста, в т.ч. правовий супровід діяльності (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів внутрішніх нормативних документів, правовий аналіз різноманітних питань та подій (включно аварії, морські події), тощо), участь в договірній роботі (самостійна підготовка та перевірка наданих на розгляд проєктів договорів і угод, підготовка протоколів розбіжностей та узгодження розбіжностей, участь в узгоджувальних переговорах, тощо), претензійно-позовна робота (вжиття заходів з досудового врегулювання спорів, складання всіх форм і видів процесуальних документів, представництво інтересів в судах всіх інстанцій та юрисдикцій, в т.ч. МАК при ТПП України та судах на території РФ).

Юрисконсульт

from 08.2004 to now (19 years 9 months)
приватна юридична практика, Ізмаїл (Юриспруденція)

правова допомога юридичним та фізичним особам, в тому числі надання консультацій, представництво осіб в судах різних інстанцій (переважно цивільна юрисдикція), державних установах і організаціях, тощо.

Education

Міжрегіональна академія управління персоналом

Правознавство, митне та господарське право, Ізмаїл
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю

2019

Тренінг за програмою "Landlord Port and Concessions" від MTBS

2019

Підтвердження рівня володіння знаннями у сфері публічних закупівель на порталі Уповноваженого органу

2021

Курси та навчання за програмою "Публічні закупівлі"

Постійно

Інші курси та тренінги (відеосемінари, тренінги та курси, семінари для підвищення кваліфікації адвоката, круглі столи тощо)

Постійно

Knowledge and skills

ЛІГА:ЗАКОН ZakonOnline Rada.gov.ua Державні реєстри ЄДРСР

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
відповідальність, вміння працювати в команді, ініціативність, цілеспрямованість, порядність, комунікабельність, пунктуальність, готовність до динамічної роботи, стресостійкість, почуття гумору, прагнення до розвитку

ІНШЕ:
готовність до відряджень, в т.ч. закордонних.
Не палю, одружений.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: