- PRO
Олександр
Директор ресторана, керуючий мережею закладів
- Considering positions:
- Директор ресторана, керуючий мережею закладів, Адміністратор
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 40 years
- City:
- Dnipro
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/1585637/
Work experience
Керуючий паба
from 08.2016 to 08.2018
(2 years)
Паб "TIME", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Планування бюджету;
- Розробка акцій для збільшення товарообігу;
- Постановка цілей для рекламного директора, бар менеджера і бренд шефа, контроль виконання;
- Опрацювання, прорахунок і впровадження новинок кухні, з категорії основні страви меню, бізнес ланчі, сніданки, сезонні пропозиції.
- Опрацювання коктейлів, підбір інгредієнтів і ціноутворення;
- Щомісячний моніторинг конкурентів з метою оцінки, вивчення трендів (тенденцій);
Ведення ефективної кадрової політики;
- Account-менеджер. Ведення соціальної мережі instagram @pubtime. Підготовка контенту. Просування акаунта;
- Event-менеджер. Організація вечірок. Підбір артистів. Вибір підрядників (звук, світло, фото, аніматори, декорації). Створення сценарію вечірки, конкурсної програми;
- Раціоналізатор. Розробка нової системи документообігу та обліку, Розробка табеля обліку робочого часу. Внесення пропозицій щодо зміни програми обліку складу "Smart cafe", пропозиція більш функціональних аналогів
Заступник директора
from 03.2014 to 03.2016
(2 years)
ТОВ "Тести Фуд" ресторан KFC, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Навчання в корпорації YAM Restaurants Brands. Сертифікат міжнародного рівня на посаду заступник керуючого.
- Участь у відкритті першого ресторану KFC в ТРЦ Мост-Сіті в (серпень 2014р.)
- Участь у відкритті третього ресторану KFC вул.Глинки 19 (серпень 2015р.)
- Навчання співробітників, проведення семінарів, лекцій на тему стандартів роботи на сервісі.
- Мотивація співробітників на досягнення цільових показників.
- Контроль і підтримування технологічних процесів виробництва.
- Забезпечення нормальної роботи обладнання.
- Контроль дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм.
Керуючий рестораном
from 04.2011 to 11.2012
(1 year 7 months)
Пузата Хата Мост-сіті, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
- Реалізація проєкту зі збільшення середнього чека (приріст виручки за рік роботи на 10%)
- Проведення семінарів для адміністративного складу на теми "лідерство або ефект матрьошки", "як вирішити будь-яку проблему".
- Планування, організація, ефективне управління рестораном в рамках встановленої політики;
- Контроль дотримання чинних Правил і Норм;
- Управління прибутком (планування бюджету, оптимізація витрат);
- Управління та координація роботи персоналу;
- Розробка і впровадження процесів і програм збільшення товарообігу;
- Реалізація маркетингових заходів;
- Контроль виконання стандартів компанії щодо якості продукції, рівня сервісу;
- Координація технологічних процесів;
- Контроль санітарно-технічного стану;
- Робота із зовнішніми контролюючими органами;
- Підготовка звітності про виробничу діяльність;
- Підготовка та виконання завдань відповідно до місії та стратегії компанії.
Education
Національна металургійна академія України
Механіко-машинобудівельний, Дніпро
Higher, from 2002 to 2007 (5 years)
Additional education and certificates
Тренінг: Управління особистою ефективністю, тайм-менеджмент Автор Ефективні системи
2012
Тренінг: HR для готелів і ресторанів: бюджет, підбір, адаптація, оцінка. Автор Борис Шевельов
2017
Тренінг: Ресторанний маркетинг. Автор Борис Шевельов
2018
Knowledge and skills
- MS Office
- 1С
- Організація заходів
- Ораторські здібності
- Здатність до навчання
- Зосередженість
Additional information
Особисті якості
- Високий рівень відповідальності за прийняті рішення
- Стратегічний склад розуму
- Наполегливість
- Комунікабельність
Similar candidates
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Dnipro, Kyiv , more 7 cities -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Dnipro, Kyiv , more 4 cities -
Керуючий мережею закладів харчування
50000 UAH, Dnipro, Zaporizhzhia , more 2 cities -
Керуючий
35000 UAH, Dnipro -
Керуючий кафе
25000 UAH, Dnipro -
Керуючий, заступник керуючого, адміністратор
30000 UAH, Dnipro