Наталія
Продавець-консультант, 40 000 UAH
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/15858589/
Work experience
Керівник закладу харчування
from 01.2020 to 08.2025
(5 years 8 months)
ФОП Гирич Наталія Володимирівна, Білозерське (Харчова промисловість)
Основні обов’язки:
- Повне керівництво роботою буфету та персоналу (кухарі, продавці, допоміжні працівники).
- Організація приготування страв та реалізації готової продукції, напівфабрикатів і супутніх товарів.
- Закупівля продуктів, ведення обліку товарів та контроль залишків.
- Планування бюджету, розрахунок собівартості та формування цінової політики.
- Забезпечення якісного та швидкого обслуговування працівників підприємства.
- Контроль дотримання санітарних, гігієнічних і технічних норм на виробництві.
- Вирішення адміністративних і господарських питань, пов’язаних з роботою буфету.
Досягнення:
- Організувала ефективну роботу буфету на великому промисловому підприємстві (шахта з понад 300 працівниками).
- Забезпечувала щоденне харчування всього колективу підприємства.
- Запровадила ефективну систему планування витрат і контролю якості продукції.
- Забезпечила високу репутацію закладу серед працівників підприємства завдяки смачній їжі та добросовісному обслуговуванню.
Кухар
from 05.2009 to 12.2019
(10 years 8 months)
Столова шахти "Новодонецька", Новодонецьке (Харчова промисловість)
Основні обов’язки:
- Керівництво роботою їдальні та всього персоналу (кухарі, прибиральниці , та ін).
- Розробка меню, контроль якості страв, дотримання санітарних норм та стандартів харчування.
- Закупівля продуктів та контроль їх використання, робота з постачальниками.
- Планування бюджету, контроль витрат і формування фінансової звітності закладу.
- Організація та проведення масових заходів: весілля, корпоративи, випускні, поминальні обіди тощо.
- Забезпечення харчування працівників великих підприємств (зокрема шахти) — планування раціонів та графіку обслуговування.
- Підбір, навчання та мотивація персоналу.
- Забезпечення безперебійної роботи кухні та обслуговування клієнтів на високому рівні.
- Вирішення адміністративних, господарських і технічних питань роботи закладу.
Education
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Технологія громадського харчування, Донецьк
Higher, from 2000 to 2004 (4 years)
Покровський педагогічний коледж
Початкова освіта, Покровськ
Specialized secondary, from 1989 to 1992 (3 years)
Knowledge and skills
- Комунікабельність
- Організованість
- Відповідальність
- Лідерство
- Управління командою
- Продаж продовольчих товарів
- Приготування страв
- Почуття гумору
- Організаторські здібності
- Робота в команді
- Логічне мислення
- Тайм-менеджмент
- Здатність до навчання
- Чесність
Language proficiencies
Ukrainian — fluent
Additional information
- Переселенка з Донецької області, з досвідом ведення власного бізнесу в сфері громадського харчування (їдальня та буфет).
- Маю бажання навчатися новому та розвиватися в сферах, де можу бути корисною і приносити результат.
- Основні мотиви роботи: професійний розвиток та фінансова мотивація.
- Зацікавлена у роботі з людьми, готова до різних пропозицій та варіантів зайнятості.
- Відкрита до контактів через месенджери або електронну пошту; зацікавлені пропозиції буду розглядати та відповідати на них.
Similar candidates
-
Продавець-консультант
Irpin -
Продавець-консультант
Irpin -
Продавець-консультант
Bucha -
Продавець-консультант
20000 UAH, Bucha -
Продавець-консультант
Bucha -
Продавець-консультант
10000 UAH, Bucha