Resume from June 16, 2021

Людмила

Інженер з охорони праці, 5 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Адреса: м. Хмельницький, вул. Гастелло 15, кв.30

Телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Дата народження: 15.12.1977р.

Бажана посада: інженер з охорони праці.

Сімейний стан: одружена, донька.

Досвід роботи:

• З 12.07.2000р. до 05.06.2003 р. у ВАТ АК “Адвіс” у відділі головного технолога на посаді інженера-технолога. Розробка технологічних процесів і впровадження їх у виробництво. Контроль дотримання технології.

• З 09.06.2003р. до 30.11.2004р. у лабораторії “Облкомунстандарт” інженером з охорони праці. Проведення атестації робочих місць, контроль за дотриманням техніки безпеки і охорони праці на підприємствах.

• З 01.12.2004р. до 29.04.2008р. у ТОВ “Проскурів-Термо” інженером з охорони праці. Контроль стану охорони праці та дотримання техніки безпеки на підприємстві, проведення навчання з працівниками, розробка необхідних нормативних документів по охороні праці. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію.

• З 30.04.2008р по теперішній час у Хмельницькому ПАТ “Втормет” інженером з охорони праці. Контроль стану охорони праці та дотримання вимог безпеки на підприємстві, проведення навчання з працівниками, розробка необхідних нормативних документів, наказів по охороні праці. Контроль за станом обладнання і його безпечною експлуатацію. Контроль за станом навколишнього природного середовища, організація роботи з утворення та розміщення відходів виробництва. Керівник групи радіаційного контролю, відповідальна за організацію проведення дозиметричного та піротехнічного контролю металобрухту по підприємству.

Освіта: вища
• “Хмельницький політехнічний коледж”, спеціальність “Інструментальне виробництво” (закінчила в 1997р.);

•”Хмельницький технологічний університет Поділля”, спеціальність “Інструментальне виробництво”, кваліфікація “Інженер-механік” (закінчила в 2000р.)

Додаткові відомості:

• Відповідальна, швидко навчаюся новому.

• Пройшла обов'язкове навчання в Подільському експертно-технічному центрі по охороні праці, наданню першої медичної допомоги, вибухозахисту, вибухонебезпеці, Правилам безпеці систем газопостачання, Правилам будови і безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів, котлів, трубопроводів пари і гарячої води, ліфтів, посудин, що працюють під тиском, СниП ІІІ-4-80, ДБН В.2.5-20.2001, Правилам безпечної роботи з інструментом та пристроями, Правилам безпеки при переробці і металобрухту, Правилам безпеки при виробництві і споживанню продуктів розподілу кисню, Правилам охорони праці на автомобільному транспорті, Правилам охорони праці під час виконання робіт на висоті, електробезпеки (ІV група допуску, інспектуюча).

• Пройшла навчання в Промисловій Академії (м. Київ) по вибухобезпеці, екологічній, радіаційній і хімічній безпеці при збирання, переробці, утилізації та відвантаженні металобрухту.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: