Resume from April 22, 2024 PRO

Олег

Менеджер із закупівель, продажів, адміністратор, спеціаліст з охорони праці

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Kropyvnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу земельно – орендних відносин

from 03.2020 to 10.2023 (3 years 7 months)
Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, Кропивницький (Державні організації)

Переукладення існуючих договорів оренди водних об’єктів, підготовка та супровід лотів (ставків) до аукціонів, розгляд звернень громадян щодо поновлення/переукладання та припинення існуючих договорів оренди, включення ставків до переліку водних об’єктів для подальшої їх підготовки та продажу права оренди на них тощо, розгляд звернень громадян стосовно надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою з подальшим її затвердженням, підготовка розпоряджень голови ОДА, підготовка звітів та статистичної інформації. Проведення з працівниками вступного та повторних інструктажів з ОП та ПБ, організація та координація пожежно - профілактичної роботи щодо забезпечення пожежної безпеки в департаменті, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.

Головний спеціаліст відділу виробництва і маркетингу продукції тваринництва та технічної політики

from 05.2013 to 03.2020 (6 years 10 months)
Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, Кропивницький (реалізація державної політики у сільськогосподарській сфері)

Реалізація державної політики у сфері тваринництва, технічної політики, пожежної безпеки та хорони праці в агропромисловому комплексі, ведення вхідної/вихідної документації, підготовка звітів та статистичної інформації, складання адміністративних розпоряджень і контроль над їх виконанням. Проведення з працівниками вступного та повторних інструктажів з ОП та ПБ, організація та координація пожежно -профілактичної роботи щодо забезпечення пожежної безпеки в департаменті, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійним захворюванням, надання організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.

Менеджер з продажу

from 06.2012 to 07.2012 (1 month)
ПП "Агрофільтр", Кропивницький (Виготовлення фільтрів для різноманітної техніки)

Укладання договорів, напрацювання клієнтської бази, збільшення продажів, збір та аналіз інформації споживчого ринку.

Економіст відділу закупівель

from 08.2011 to 04.2012 (8 months)
ПАТ "Червона зірка", Кропивницький (Виробництво сільськогосподарської техніки)

Пошук нових постачальників, моніторинг цінових пропозицій, контроль над виконанням умов договорів, забезпечення матеріалами відповідно до потреб виробництва, складання місячних заявок, заключення договорів на вигідних умовах, формування плану та бюджету закупівель, організація та контроль надходження товару на склад підприємства.

Education

КНТУ

Сільськогосподарського машинобудування, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва (кваліфікація: магістр), Кировоград
Higher, from 2008 to 2011 (3 years)

2004–2008 рр. – Навчання в Машинобудівному технікумі при КНТУ, спеціальність: Інструментальне виробництво.

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Email Самостійність Складання чеклістів Ведення документації

Language proficiencies

English — average

Additional information

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, дисциплінованість, тактовність, цілеспрямованість, креативність, чесність, порядність. Наявність організаторських навичок, досвід командної роботи. Здатність швидко та легко навчатись, аналітичний склад розуму, дисциплінована, розумна ініціативна людина.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: