• File

Оксана

Фахівець з якості продукції

Age: 42 years
City of residence: Brovary
Ready to work: Kyiv
Age:
42 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сервіс пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 12 грудня 2025
Сидорова Оксана Вікторівна
Завідувач пекарні
Розглядає посади:Завідувач пекарні, Пекар, Технолог-пекар
Вид зайнятості:повна
Вік:42 роки
Місто проживання:Бровари
Готовий працювати:Київ, Бровари
Контактна інформація
Телефон:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта:[open contact info](look above in the "contact info" section)
Бажані способи звʼязку
Оксана надає перевагу зв'язку через телефон, ел. пошту та Telegram.
Досвід роботи
Завідувач пекарні
з 04.2022 по 09.2025 (3 роки 6 місяців)
Домашня випічка, Київ (Роздрібна торгівля)
Створення нових рецептур та технологій для хлібобулочних виробів та випічки із сиру кисломолочного .
Вдосконалення існуючих процесів для підвищення ефективності та якості продукції.
Розробка технологічних карт , калькуляційні карти .
Перевірка якості сировини, що надходить на виробництво.
Замовлення сировини , пошук постачальників , робота з постачальниками .
Підбір відповідного обладнання та інструментів для виробництва.
Організація роботи пекарів та іншого виробничого персоналу.

Нагляд за процесами замішування тіста, формування та випікання виробів , ніколи не плутаю дріжджі, розпушувач і хорошу атмосферу ))

Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм на робочому місці .
Впровадження HACCP без нервових зривів
Контроль за дотриманням вимог безпеки та чистоти.

Графік роботи розглядаю для Київа з 10 : 00
Освіта
Білоцерківський Національний Аграрний Університет
Харчові технології, Біла Церква
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)
Навчаюся нині.
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кулінарія, Київ
Середня спеціальна, з 2000 по 2002 (2 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Інститут післядипломної освіти НУХТ З 5.0623 по 29.06.23
2023 рік 1 місяць
Тренінги від компанії
два рази на рік
Знання і навички
Користувач 1С, Введення облікової документації, Комунікабельність, Випікання, Здатність до навчання, Доброзичливість, Контроль якості продукції, Бажання вчитися і розвиватися, Неконфліктність, MS Excel, Акуратність, Креативність, Приготування страв, Пакування готової продукції, Дисциплінованість, Чесність, Складання технологічних карт, Витривалість, Виготовлення кондитерських виробів, Робота в команді, Адаптивність
Знання мов
Українська ─ вільно
Додаткова інформація
Технолог-пекар, який знає тіста більше, ніж деякі знають своїх родичів. Умію організувати виробництво так, щоб було смачно, швидко і без паніки (принаймні зовні).
Маю талант перетворювати звичайне тісто на різні види щастя — від повітряної здоби до серйозних булок, які можуть служити як антистрес.

Резюме кандидата розміщено за адресою: https://www.work.ua/resumes/15570712/?puid=1895897

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: