Галина
Офіціант, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 34 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/1685942
Work experience
Офіціант
from 01.2023 to now
(1 year 4 months)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок.
Официант
from 02.2021 to 07.2022
(1 year 5 months)
NEMO Resort & Spa Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування сніданків( буфет або а-ля карт), допомога гостям із вибором страв і напоїв, сетап столів і лінії роздачі всим необхідним, підтримування робочого місця в чистоті, прийом замовлення і доставка вчасно їжі і напоїв в номери, обслуговування бенкетів, фуршетів, обідів, вечерь, контроль чистоти і якості настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.
Адміністратор ресторану
from 06.2020 to 08.2020
(2 months)
Premier Hotel Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
До моїх обов’язків входило:
- контроль готовності залу до проведення сніданків (буфет)
- зустріч гостей, допомога в навігації по залах
- обов’язки касира
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.
Официант
from 05.2020 to 11.2020
(6 months)
Щастье Пале Рояль, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.
ИО Администратора
from 10.2019 to 03.2020
(5 months)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
До моїх обов’язків входило:
- відкриття закладу
- обов’язки касира
- розрахунок із поставщиками
- контроль роботи персоналу
- забезпечити всі підрозділи необхідним обладнанням і побутовою хімією,
- переоблік посуду, текстилю, хоз. товарів
- замовлення недостаючих позицій
- вирішення конфліктних ситуацій
- прийом резервів, бенкетів, інформування в телефонному режимі щодо акцій, пропозицій і вечірок.
Як досядження можу зазначити, що за короткий строк я навчилась розбиратись в електроніці, системах вентиляції і їх ремонті, підтягнула знання касової дисципліни і ведення документації і різноманітних звітів.
Старший официант
from 08.2018 to 04.2020
(1 year 8 months)
Morgan Club, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустрічати гостей і супроводжувати їх до столу, рекомендувати гостям страви, напої, знати коктейльну карту і вміти порадити найбільш підходящий для гостя коктейль, знати інгредієнти у стравах які є алергенами і вчасно попереджати гостей про їх наявність у страві, слідкувати за роботою офіціантіві за виконанням ними своїх службових обов‘язків, допомагати, навчати нових, перевіряти знання меню і коктейльної карти, проводити щомісяця переоблік посуду, приймати резерви і бенкети, обслуговувати бенкети, фуршети, виїзди.
Официант
from 09.2016 to 09.2018
(2 years)
Gagarinn Hotel, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговувати сніданків( буфет або а-ля карт), допомгати гостям із вибором страв і напоїв, сервувати столи і лінії роздачі всим необхідним, підтримувати робоче місце в чистоті, приймати замовлення і доставляти вчасно їжу і напої в номери, обслуговувати бенкети, фуршети конференційні обіди, кава-брейки, контролювати чистоту і якість настільного текстилю, серветок, проводити раз у місяць переоблік посуду.
Официант
from 03.2016 to 09.2016
(6 months)
Опера престиж, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Официант
from 05.2014 to 09.2015
(1 year 4 months)
ресторан "Щастье", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Вміти вільно орієнтуватись в меню кухні, бару та винній карті, вміти відчувати потреби гостя і їх задовольняти, завжди знати яке вино порадити, вільно орієнтуватись у поєднанні вин і страв, підтримувати чистоту на робочій позиції, знати стоп-лист, завжди знати що порадити і чим замінити страву, якої наразі немає.
официант
from 06.2012 to 12.2012
(6 months)
Harley Rock Cafe, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Официант
from 04.2008 to 01.2011
(2 years 9 months)
Lounge Bar "Marakana", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, допомога у виборі страв та напоїв, якісне обслуговування на найвищому рівні.
Education
Черкасский Государственный Технологический Университет
Лингвистический, прикладная лингвистика, Черкассы
Higher, from 2007 to 2011 (4 years)
Знание английского на разговорном уровне
Additional education and certificates
Школа барменов "BarBoss"
декабрь 2012, 1 месяц
Knowledge and skills
Language proficiencies
- German — beginner
- French — beginner
- English — fluent
Additional information
Я працюю в готельно-ресторанній сфері вже більш ніж 10 років, працювала на різних посадах, тому можу поглянути на ситуацію з різних сторін, маю диплом про закінчення школи барменів, тому досить непогано розбираюсь в алкогольних(і не тільки) напоях і коктейлях, не люблю конфлікти, маю суперсилу заспокоїти розлюченого гостя, люблю працювати в легкій веселій атмосфері, тому намагаюсь її підтримувати навколо мене.