Сергій

Су-шеф

Employment type: full-time
Age: 35 years
City: Lviv
Employment type:
full-time
Age:
35 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 04.2024 to 11.2025 (1 year 8 months)
Старгород, мережа пивоварень-ресторанів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання графіку кухарів, проведення інвентаризації, оновлення меню, складання тех карт,робота з постачальниками, формування закупки,навчання кухарів, контроль видачі страв, контроль якості сировини, контроль за порядком на кухні

Шеф-кухар

from 01.2022 to 01.2024 (2 years)
Паб Добрий Друг, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання графіку кухарів, проведення інвентаризації, оновлення меню, складання тех карт,робота з постачальниками, формування закупки,навчання кухарів, контроль видачі страв, контроль якості сировини, контроль за порядком на кухні

Шеф-кухар

from 07.2021 to 02.2022 (8 months)
Kitchen-Life (доставка здорового харчування), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 01.2021 to 07.2021 (7 months)
Галерея Лицарів, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 06.2020 to 12.2020 (7 months)
Lvivska Odesa, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 10.2019 to 04.2020 (7 months)
MARINAD Meat Bar, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 07.2019 to 10.2019 (4 months)
ресторан Гопак, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф, кухар-універсал

from 04.2011 to 07.2019 (8 years 4 months)
UBC Group ресторан-пивоварня "Старгород", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація безперервної роботи кухні, складання закупки, графіку кухарів. Контроль якості продуктів та сировини. Контроль за якісттю відданих страв. Контроль за порядком кухні. Участь у розробці нових страв. складдання тех. карт

Повар-кондитер

from 09.2005 to 07.2009 (3 years 11 months)
ЛВПУ ресторанного сервиса и туризма (Готельно-ресторанний бізнес)

практика

Education

Лну ім. Івана Франка

Географічний, екологія, Львів
Unfinished higher, from 2010 to 2013 (3 years)

ЛВПУ ресторанного сервиса и туризма

Повар-кондитер, Львов
Specialized secondary, from 2005 to 2009 (4 years)

ЛВПУ ресторанного сервиса и туризма с 2009 по 2010 год специальность офіціант

Knowledge and skills

  • MS Word
  • MS Excel
  • Opera
  • iiko
  • Google Chrome
  • Google
  • Українська кухня
  • Європейська кухня
  • Неконфліктність
  • Доброзичливість
  • Приготування холодних страв
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Готування піци
  • Готування фаст-фуду
  • Пакування готової продукції
  • Готування на мангалі
  • Складання технологічних карт
  • Готування шаурми

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Активний, комунікабельний, легко навчаюсь, самостійний, виконавчий, акуратний, люблю свою роботу, хочу вдосконалюватись та розвиватися

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: