Resume from April 30, 2024 PRO

Наталія

Начальник відділу кадрів, 8 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
48 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Chernihiv, Kharkiv, Khmelnytskyi, Kyiv, Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник отдела персонала

from 08.2018 to 04.2019 (8 months)
ТОВ "Вертикаль", Київ (архітектурна)

Менеджер (управитель) з кадрового адміністрування

from 08.2016 to 03.2018 (1 year 7 months)
ТОВ "Робота Інтернешнл", Киев (послуги населенню)

Начальник відділу кадрів

from 03.2015 to 12.2015 (9 months)
Телевізійна студія, Київ (телевізійна сфера)

Ведення кадрового діловодства (три фірми) в повному обсязі. Декретна посада. Робота з 1С. Оформлення ЦПД.

Начальник відділу кадрів

from 07.2009 to 03.2014 (4 years 8 months)
КДІДПМіД ім.М.Бойчука, Киев (Освіта, наука)

Контролювання роботи відділу; організація співпраці з Міністерством освіти, ЦЗ, кадровими агенціями, ЗМІ, підприємствами; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці регламентуючої документації (посадові та робочі інструкції, штатний розклад, положення про систему кадрової роботи, атестаційні листи, колективний договір); розробка внутрішньої документації; ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки; характеристики; лікарняні); договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення документів для призначення пенсії ); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; відкриття та ведення трудових книжок та особових справ співробітників; складання та надання всіх форм звітності;

Інспектор з кадрів

from 05.2005 to 01.2009 (3 years 8 months)
ТОВ «Квіза-Трейд», рознічна торгівля, магазини "Велика кишеня" (торгівля)

Повне ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки про діяльність працівників; характеристики; лікарняні; Договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення відповідних документів для призначення пенсій робітникам); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; оформлення Договорів громадсько-цивільного характеру та оформлення по трудовій книжці; контроль медичних книжок; відкриття та ведення трудових книг та особових справ співробітників; журнал реєстрації та руху трудових книжок на підприємстві; вирішення складних і конфліктних ситуацій та звільнень; складання та надання всіх форм внутрішньої та зовнішньої (Центр зайнятості, Стат.Управління, Пенсійний фонд) звітності; поїздка до регіонів кампанії (мм.Ялта, Севастополь, Краснодон) – перевірка якості та допомога в веденні кадрового діловодства на місцях; ведення бази даних в 1:С "Підприємство" та SAP-Кадри; консультації співробітників з кадрових питань;

Начальник відділу кадрів

from 05.2004 to 05.2005 (1 year)
Торговий Центр «ФОРТ» (три фірми) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контролювання роботи відділу; організація співпраці з Центрами зайнятості (міській та обласний), кадровими агенціями, ЗМІ, підприємствами; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці регламентуючої документації (посадові та робочі інструкції, штатний розклад, положення про систему кадрової роботи, атестаційні листи, колективний договір); розробка внутрішньої документації (психологічні тести, листи співбесіди, анкети для пошукачів, заявки для підбору кандидата з вакантної посади); ведення кадрової документації (заяви, накази про прийом, переведення, відпустки, звільнення; довідки; характеристики; лікарняні); договори про Мат. відповідальність та конфіденційність; оформлення документів для призначення пенсії ); підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву; відкриття та ведення трудових книжок та особових справ співробітників; складання та надання всіх форм звітності; ведення бази даних в 1С: «Підприємство»;

Секретар-діловод (кадровик)

from 03.2004 to 05.2004 (2 months)
ТОВ «Чернігівзооветпромпостач» (торгівля ветеринарними засобами)

Повне ведення кадрової документації ; підбір персоналу, проведення співбесіди, формування кадрового резерву;контроль медичних книжок; лікарняні; ведення трудових книжок та особових справ; надання всіх форм звітності; організація співробітництва з Центрами зайнятості (міський та обласний), кадровими агенціями, ЗМІ; консультації співробітників з кадрових питань; участь в розробці нових посадових та робочих інструкцій, положення про систему кадрової роботи, анкет для пошукачів, обхідних листів.

Виконавчий директор

from 12.2003 to 04.2004 (4 months)
Кадрова агенція «Вакансія-2000» (надання послуг з працевлаштування)

Координація та контроль роботи співробітників; організація рекламних питань агенції; пошук та організація співпраці з роботодавцями, кадровими агенціями (Київ, Чернігів, Львів), Центрами зайнятості; табелювання робочого часу співробітників; розробка умов роботи для кандидатів та роботодавців; формування систематизованої бази даних та архіву; моніторинг ринку праці; встановлення контактів з організаціями для подальшого працевлаштування їх вивільнюваних працівників. Організувала роботу агенції майже з нуля.

Офіс-менеджер (+кадри)

from 01.2003 to 01.2004 (1 year)
Міжнародна шлюбна агенція «Афіна-Інтернешнл», Київська філія (шлюбні послуги)

Ведення кадрового діловодства; рекламні питання агенції; вирішення конфліктних ситуацій; табелювання; організація телефонних переговорів; прийом відвідувачів; розміщення іноземних клієнтів та організація для них культурної програми; ведення базі даних.

Вчитель історії та права

from 09.2002 to 03.2003 (6 months)
Школа № 188, Київ, заклад середньої освіти (Освіта, наука)

Проведення уроків з історії та правознавства, семінарів, факультативних занять; класне керівництво; вирішення конфліктних питань. Підготувала дітей до олімпіади з історії. Додатково та безкоштовно займалась з дітьми, що відставали в навчанні.

Соціальний працівник першої категорії + кадри

from 05.1991 to 09.2002 (11 years 4 months)
Державний центр соціального обслуговування населення, Київ (Державні організації)

Ведення справ пенсіонерів та ведення кадрової роботи в повному обсязі.

Education

Магістратура ЧДПУ ім.Т.Г.Шевченка (2000-2001рр.).

Історія та право. Викладач історії. Червоний диплом, м.Чернігів
Higher, from 2000 to 2001 (8 months)

Державний педагогічний університет ім.Т.Г.Шевченка

Історія. Вчитель історії. Червоний диплом, Чернігів
Higher, from 1995 to 2000 (4 years 8 months)

Юридичний коледж.

Право. Юрист права та соціального забезпечення., Чернігів
Specialized secondary, from 1992 to 1995 (2 years 9 months)

Additional information

Пакети програм: Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Mozilla
Галузеві програми:1:С - версія 7та 8; SAP-Кадри

Курси підвищення кваліфікації в Київському Авіаційному університеті, 2013 рік

Є постійним членом офіційного клубу кадровиків, що створений за підтримкою журналу Довідник кадровика та Міністерства соцполітики та постійним учасником щорічних всеукраїнських зборів кадровиків.
На даний час офіційно оформлена, але не працюю, оскільки знаходжусь з дитиною за кордоном. Прохання писати або на электронну адресу, або на Вайбер, Телеграм.
Шукаю ЛИШЕ ДИСТАНЦІЙНУ РОБОТУ!

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: