Resume from October 26, 2018 PRO

Андрій

Технолог харчової промисловості

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Пивовиробництво

from 07.2013 to 04.2018 (4 years 9 months)
Carlsberg Ukraine, Київ (Харчова промисловість)

Контроль бродіння пива в ЦКТ, аналіз збродженого екстракту та раси дріжджів, які впливають на цей показник
Вдосконалення роботи станції рекуперованого пива CMF.
Ведення технологічного процесу варки, розрахунок гідромодулю, контроль затирання, відбір проб і їх аналіз, контроль якості варки.
Фільтрація пива( починаючи від сепарування і закінчуючи подачею на розлив вже кондиційного продукту),розрахунок фільтрації і фільтруючих матеріалів, лабораторний аналіз пива і відповідність до специфікації.
Виробництво безалкогольного пива на установках двох типів:
- діаліз за рахунок мембран;
- деалкоголізація шляхом нагрівання.
Аналіз тестових намивок кізельгурового фільтра і підбір найоптимальніших
Ведення документації Автономного обслуговування, 5S.Підтримання КРІ виробництва, постійне покращення ключових показників. Розробка та впровадження SOP, OPL, GembaKaizen.
Впроваджені ідеї по економії енергоресурсів та матеріалів без впливу на якіть продукції.
Варки на мініпивоварні пивзаводу:
- СІР обладнання і підготовка до виробництва;
- аналіз фракції помолу на вальцевій дробарці;
- підбір оптимальних режимів затирання (пауз)...
За сумісництвом варки на мініпивоварні (обладнання Wachsmann) об"ємом 1000л. сусла.
Контроль миючих розчинів на станції СІР
Розробка і тестування нових програм миття обладнання, як наслідок - покращення мікробіології
Підібрані режими і концентрації для миття обладнання як під тиском так і ліній, в тому числі і ліній розливу.
Проведення технічного огляду обладнання, щотижнева звітність поломок, реєстрація поломок в базі, їх аналіз,характер, усунення.Проведення позапланових і планових ремонтів обладнання, запірної арматури.

Технолог

from 05.2007 to 08.2009 (2 years 3 months)
ООО "ПАВА", Чернігівський хлібокомбінат, Чернігів (Виробництво хлібобулочних, кондитерських виробів)

Приймання сировини, оцінка його якості, як органолептичними так і хімічними методами.
Ведення технологічного процесу від підготовки сировини до виробництва готової продукції
Управліня технологічним процесом в відповідності з встановденими інструкціями
Робота з документами (калькуляції, рецептури, технологічні картки). Облік сировини, замовлення згідно плану.
Підтримання стандартів і норм виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів
Санітарні норми і правила
Розрахунок площі кондитерського цеху, участь в монтажі обладнання та пуск лінії на міні-пекарні "ПАВА" по виробництву печива (пісочне, вівсяне, еклер та ін.)
Розробка нових сортів продукції, підготовка документів для отримання ТУ на їх виробництво.
Контроль ведення виробничих звітів, работа з виробничим персоналом, навчання персоналу, ведення табелю обліку робочого часу
Пекарь IV розряду.

Education

Національний університет харчових технологій

Факультет бродильних, консервних і цукрових виробництв; технологія бродильних виробництв та виноробства, Київ
Higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)

Напрям підготовки - харчові технології та інженерія(стаціонар).

Чернігівський кооперативний технікум

Технологія хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів. Переробка зерна, Чернігів
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (2 years 9 months)

Освітньо-кваліфікаційний рівень - молодший спеціаліст

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Комунікабельний, аккуратний, самокритичний, відповідальний, дисциплінований, ініціативний, здатний до експериментів і раціоналізаторських ідей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: