Resume from April 17, 2024 PRO

Наталія

Юрист (корпоративне управління), керівник юридичного управління, відділу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний Радник

from 08.2018 to 10.2022 (4 years 2 months)
ТОВ "НЬЮ ФАЙНЕС СЕРВІС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Операційне управління персоналом, організація та забезпечення наступних процесів:

1) корпоративного управління (секретаря) - підготовка документів для проведення Наглядової Ради Товариства, участь в її засіданнях, а також підготовка документів для проведення Загальних зборів учасників (власник нерезидент);

2) методологія - розробка внутрішніх нормативних документів, актуалізація застарілих, розробка шаблонів документів для супроводу господарської діяльності Товариства, організація та вдосконалення процесів ведення діловодства адаптація під сучасні умови;

3) консультування та надання рекомендацій з правових питань - з питань організації та нормативного оформлення господарської діяльності Товариства, супровід перевірок, узгодження листів, наказів, розпоряджень, контроль за виконанням та закриттям рекомендацій внутрішнього та зовнішнього аудитів, усуненням недоліків виявлених СБ та ін.

4) Керівництво операційним комітетом - розгляд питань щодо погашення дебіторської заборгованості по придбаному кредитному портфелю банку;

5) фіксація та мінімізація операційних ризиків - оперативне реагування на виявлені порушення в роботі Товариства, проведення службових перевірок підготовка висновків і звітів керівництву щодо плану заходів та мінімізації ризиків в майбутньому.

6) супроводження проведення "due diligence", керівництво Товариством на час відсутності директора, підготовка і супроводження нотаріального оформлення різних правочинів.

Радник Голови Правління, начальник управління юридичного супроводження Департаменту супроводження роботи тимчасової адміністрації, заступник директора Департаменту супроводження процедури ліквідації

from 06.2015 to 09.2017 (2 years 3 months)
ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи структурних підрозділів Банку в процесі процедури його ліквідації; консолідація інформації для подання відповідей та документів на запити Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд); супроводження підготовки звітності Банку перед Фондом та забезпечення їх своєчасного надання Фонду; сприяння Уповноважені особі фонду щодо належного вжиття заходів для забезпечення збереження майна (активів) та документів банку в тому числі аналіз здійснених заходів та розробка і підготовка найменш витратної для Банку процедури щодо реалізації процесу повернення дебіторської заборгованості; проведення переговорів з контрагентами щодо добровільного виконання зобов’язань останніми перед Банком та мінімізація витрат банку пов’язаної з претензійно-позовною роботою; сприяння у здійсненні всіх необхідних заходів та вжиття максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів та демократичного врегулювання спірних питань щодо належного задоволення вимог кредиторів у відповідності до встановленої черговості; здійснення координації дій структурних підрозділів банку при проведенні зарахування зустрічних однорідних вимог протягом процедури ліквідації; здійснення контролю та організація роботи структурних підрозділів банку пов’язаної з обов’язковим комплексом дій при виявленні нікчемних правочинів.

Начальника юридичного управління, після зміни структури Директор юридичного департаменту

from 07.2013 to 03.2015 (1 year 8 months)
ПАТ "ГРІН БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Юридичне супроводження роботи банку та відділень: вся господарська діяльність, здійснення банківських операцій, розробка та погодження: положень, інструкцій, стандартів нових продуктів, наказів, розпоряджень, договорів (господарських, кредитних в тому числі факторинг та лізинг, застави, трудових та ін.). Проведення переговорів з контрагенами, супроводження та підписання договорів, підготовка до укладення правочинів.Супроводження перевірок НБУ, обшуків та здійснення тимчасового доступу до речей та документів правоохоронними органами всіх рівнів, написання скар, заперечень, відповідей на запити. Забезпечення захисту інтересів банку після проведення перевірок на всіх рівнях в тому числі і в судах та ін.

Заступник начальника управління супроводження активних операцій банку Юридичного департаменту після зміни структури Керівник групи з правового забезпечення активних операцій банку

from 11.2008 to 07.2013 (4 years 8 months)
ПАТ "АКТИВ-БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка висновків по кредитуванню юридичних та фізичних осіб резидентів і нерезидентів, підготовка договорів іпотеки, застави, відступлення права вимоги та ін., супроводження їх нотаріального укладення від імені банку. Розробка типових договорів пов’язаних з кредитуванням та забезпеченням зобов’язань. Погодження та розробка внутрішніх нормативних актів пов’язаних з оформленням, проведенням та супроводженням активних операцій. Надання юридичних висновків, проведення моніторингу правильності оформлення виданих кредитів та ін.

Заступник начальника управління-начальника відділу правового забезпечення кредитування корпоративних клієнтів управління активних операцій банку.

from 11.2006 to 07.2008 (1 year 8 months)
ВАТ "КРЕДИТПРОМБАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи відділу та управління стосовно супроводження активних операцій, розміщення іноземних інвестицій, кредитування інвестиційних проектів, надання висновків щодо можливості створення фондів фінансування будівництва, а також кредитування діючих. Погодження висновків філій на отримання кредитів, що перевищують їх ліміти, підготовка висновків про можливість отримання кредитів юридичними та фізичними особами, а також по програмі Державної іпотечної установи включаючи погодження умов співпраці і розробки спільних типових договорів та інших супровідних документів. Надання роз’яснень на запити пов’язані з здійсненням активних операцій банком. Участь в кредитному комітеті банку та ін.

Начальник відділу правового забезпечення

from 08.2006 to 11.2006 (3 months)
КМД «Індекс-Банк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Супроводження банківських операцій та господарської діяльності. Надання висновків стосовно можливості кредитування юридичних та фізичних осіб, правомірності арешту коштів на рахунках та проведення виїмок, погодження відкриття рахунків юридичним та фізичним особам, підписання договорів застави та іпотеки, вчинення виконавчих написів, представництво інтересів у суді. Членство в кредитній комісії та ін.

Головний юрисконсульт, начальник відділу загального правового забезпечення

from 01.2003 to 08.2006 (3 years 7 months)
ВАТ КБ “Надра”, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Загальне правове забезпечення банківської діяльності: підготовка та розробка господарських договорів, страхування, лізинг, реклама, поставка, підряди, зовнішньоекономічні контракти, надання консультацій, юридичних висновків та роз’яснень з питань поточної діяльності банку, супроводження перевірок, правове забезпечення трудової діяльності та ін.
Оцінка документів для придбання нерухомості (укладення угод купівлі-продажу нерухомості по всій Україні) або її оренди, юридичне супроводження відкриття філій, відділень, моніторинг діяльності філіальної мережі та ін (часті відрядження).

Юрисконсульт

from 02.2002 to 01.2003 (11 months)
АБ “Еталон”, реорганізовано в Київську Центральну філію АППБ “АВАЛЬ”, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Підготовка та розробка господарських договорів, договорів застави, поруки на розрахунково-касове обслуговування, еквайрінгові договори перевірка та підготовка локальних нормативних документів банку, переписка з контролюючими органами та клієнтами, підготовка запитів/відповідей та їх законодавче обґрунтування, надання юридичних висновків та роз’яснень з питань поточної діяльності банку та ін.

Головний юрисконсульт

from 08.2001 to 04.2002 (8 months)
Головне управління Національного банку України по м. Києву і Київській області, Киев (НБУ)

Правове забезпечення роботи: банківського нагляду, валютного контролю, інкасації, бухгалтерії та інших структурних підрозділів. Розгляд установчих документів банків поданих для реєстрації, перевірка документів для отримання реєстраційних свідоцтв та дозволів на здійснення інвестицій за кордон, розробка та розгляд проектів договорів, участь у тендерному комітеті, відповіді на запити правоохоронних та контролюючих органів та банків, представництво інтересів у господарському суді.

Юрисконсульт, в.о.начальника управління правового забезпечення роботи з рахунками клієнтів, директор департаменту операцій з рахунками клієнтів.

from 09.1995 to 08.2001 (5 years 11 months)
Акціонерному банку «Банкірський Дім», реорганізовано в Державно-акціонерний спеціалізований імпортно-експортний банк України “УК, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Ведення протоколів правління та загальних зборів акціонерів, підготовка та юридична оцінка договорів, робота з БТІ, нотаріальними конторами, ведення кадрової роботи (накази, оформлення трудових книжок).
Методичне керівництво роботою пов’язаною з здійсненням активно-пасивних операцій: відкриттям та веденням рахунків, залучення депозитів, перевірка на відповідність чинного законодавства України наданих пакетів документів, відкриття та закриття всіх банківських рахунків, блокування коштів та арешти рахунків, контроль процесу виїмки документів, розробка необхідних для роботи проектів документів, підготовка локальних нормативних документів, контроль за проведенням розрахунково-касового обслуговування, переговори з клієнтами, робота з НБУ та ДПІ в тому числі і супроводження планових та позапланових перевірок, правоохоронних та контролюючих органів.

Education

Інститут економіки, управління та господарського права

Правознавство, Киев
Higher, from 1994 to 1999 (4 years 9 months)

спеціаліність - правознавство, професія - юрист, кваліфікація - спеціаліст

Knowledge and skills

Організація діловодства Методологія Корпоративний менеджмент Ділове листування Ведення переговорів ЛІГА:ЗАКОН Консультування Право Супроводження господарської діяльності, банківських операцій Уміння аналізувати Управлінські навички Систематизація бізнесу Управління командою

Additional information

Свідоцтво міжнародного центру приватизації, інвестицій та менеджменту про закінчення курсу «Оцінка нерухомості та бізнесу в банківській справі». 1996р;
Сертифікати про участь у семінарах практикумах: Договірні відносини за ГКУ та ЦКУ в 2005р.;
Трудове право: особливості застосування, судова практика (28.03.2006р.);
Посвідчення водія, категорії “В”.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: