Resume from August 23, 2022 PRO

Юрій

Бармен, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Бармен

from 08.2021 to now (2 years 9 months)
ПАБ 05, Луцк (Сфера обслуживания)

Бармен-продавець

from 04.2020 to now (4 years 1 month)
Beershop, Луцьк (Магазин розливного пива)

Обслуговування клієнтів, підтримання чистоти, викладка товарів, працювати в 1с, прийом товару.

Експедитор

from 02.2018 to 06.2018 (4 months)
Волиньфрам, Луцк (Продажа)

Загрузка машини, перевірка накладних, доставка товару у точку відповідно товар+документи.

Комірник

from 11.2016 to 11.2017 (1 year)
ТОВ "Баядера Логістик", Луцк (Харчова промисловість)

Прийома товару, видача по накладних, проводження ревізії, контролювання відгрузки автомобілів, введення документації

Комплектувальник

from 11.2014 to 08.2016 (1 year 9 months)
ТОВ Баядера Логистик, Луцк (Харчова промисловість)

Зборка заявок i вiдправка товару по магазинах

Вантажник

from 06.2013 to 10.2013 (4 months)
ПАТ Теремно "Хліб" (Хлібзавод)

прийом товару, відправка товару

продавець-консультант

from 06.2012 to 12.2012 (6 months)
ТзОВ "Торговий дім "Аванта", луцьк (торгівля)

звільнився за власним бажанням

Education

Сокальський Професійний Ліцей

Оператор комп'ютерного набору.секретар при керівникові.web-дизайн, Сокаль
Specialized secondary, from 2008 to 2011 (2 years 10 months)

Additional education and certificates

Українська Комп'ютерна Школа

4

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Office Користувач Internet

Language proficiencies

  • Russian — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

комунікабельний, відповідальний, готовий до співпраці, відкрита людина, легкий в спілкуванні

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: