Resume from May 22, 2023 PRO

Наталія

Провідний економіст

Employment:
Full-time.
Age:
46 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний економіст

from 04.2021 to now (3 years)
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Печерського району м. Києва, Киев (Загальна медична практика)

Здійснення закупівлі на авторизованому електронному майданчику, відповідно до чинного законодавства, та надання відповідних звітів.
Ведення розрахунків з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації послуг, освоєння нових видів послуг, прогресивної техніки та технології.
Здійснення економічного аналізу господарської діяльності КНП та його підрозділів, виявляти резервів, розроблення заходів щодо забезпечення режиму економії, конкурентоспроможності медичних послуг, продуктивності праці, зменшення витрат на реалізацію послуг, усунення втрат та непродуктивних витрат. Визначати економічну ефективність організації праці.
Брати участь у розгляданні розроблених виробничо-господарських планів, проведенні робіт з ресурсозберігання, у впровадженні та вдосконаленні внутрішньогосподарського розрахунку, удосконаленні прогресивних форм організації праці та управління, а також планової та облікової документації.

Економіст провідний

from 05.2016 to 08.2016 (3 months)
ПАТ КБ «ЕВРОБАНК», Київ (Напрямок продуктів збереження дирекції по пасивним операціям фізичних осіб)

Супроводження дистанційного процесу продажу згідно затвердженого концептуального проекту:
- супроводження технічної реалізації процесу та його формалізації;
-забезпечення адаптації продуктів до всіх діючих дистанційних каналів продаж Банку;
- участь у розробці та супроводженні системи аналізу і контролю ефективності, оцінки якості процесу продажу;
- підготовка організаційно-розпорядчих документів Банку;
- Укладання та супроводження Трудових Договорів з Регіональними менеджерами, закріпленими за регіональними Дирекціями проекту.
- звірка та контроль Актів по Договорам з продажу з подальшим розрахунком та перерахуванням агентської винагороди на рахунки Агентів. Звірка та перерахування загальної суми залучених засобів.
Забезпечення процесу взаємодії з партнерами Банку, які надають послуги з доставки відправлень, в межах виконання посадових завдань та обов’язків.

Провідний фахівець

from 08.2015 to 05.2016 (9 months)
ПУАТ «ФІДОБАНК» (за сумісництвом ПАТ КБ «ЕВРОБАНК»), Київ (Напрямок продуктів збереження)

Супроводження дистанційного процесу продажу згідно затвердженого концептуального проекту:
- супроводження технічної реалізації процесу та його формалізації;
-забезпечення адаптації продуктів до всіх діючих дистанційних каналів продаж Банку;
- участь у розробці та супроводженні системи аналізу і контролю ефективності, оцінки якості процесу продажу;
- підготовка організаційно-розпорядчих документів Банку;
- Укладання та супроводження Трудових Договорів з Регіональними менеджерами, закріпленими за регіональними Дирекціями проекту.
- звірка та контроль Актів по Договорам з продажу з подальшим розрахунком та перерахуванням агентської винагороди на рахунки Агентів. Звірка та перерахування загальної суми залучених засобів.
Забезпечення процесу взаємодії з партнерами Банку, які надають послуги з доставки відправлень, в межах виконання посадових завдань та обов’язків.
Супроводження процесу Договірних платежів. Співпраця з відповідальними працівниками відділень Банку щодо процесу винесення індивідуальних тарифів. Консультації працівників відділень, щодо здійснення розрахунків на можливість винесення індивідуальних тарифів, розрахунків доходів, витрат відділень. Проведення навчань з працівниками відділень щодо нових продуктів.
Виконання обов’язків Керівника напрямку продуктів збереження у період його відсутності.

Експерт

from 02.2014 to 06.2015 (1 year 4 months)
ПУАТ «ФІДОБАНК», Київ (Напрямок неторгових операцій/Центр операцій на валютному та грошовому ринках /Казначейство)

Формування звіту та контроль залишків грошових коштів на рахунках 1002, 1004, 1007 у розрізі відділень банку, надання даних звіту Керівництву Банку. Формування звіту та контроль дотримання затверджених Комітетом управлінням пасивами та активами Банку лімітів готівкових коштів в касах, та банкоматах у розрізі відділень. Формування звіту та контроль здійснення відділеннями валютообмінних операцій, зокрема валютообмінних операцій з наступним погашенням кредитів Банку. Формування звіту, розрахунок фінансового результату банку, контроль проведення бухгалтерських проводок при здійснення операцій по Конвертації готівкової іноземної валюти у касах відділень.
Формування звіту та опис результатів виплати сум поступлення Фонду гарантування вкладів фіз. осіб у розрізі відділень. Формування, аналіз консолідованої заявки отриманих від відділень замовлень щодо потреб відділень у готівкових коштах. Розрахунок та надання пропозицій на Комітет управління активами та пасивами Банку щодо встановлення лімітів залишків готівкових коштів у касах відділень виходячи із класу захисту встановлених на відділеннях сейфів, середньомісячних залишків готівкових коштів в еквіваленті та середньомісячного кредитового обороту готівкових коштів в еквіваленті в касах відділень. Розрахунок та надання пропозицій на Комітет управління активами та пасивами Банку щодо встановлення лімітів залишків готівкових коштів у банкоматах відділень враховуючи середньомісячну суму завантаження/розвантаження банкомату, кількість разів завантаження/розвантаження банкомату та територіальне місцезнаходження банкомату. Постійний моніторинг міжбанківського ринку ціни купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та в регіонах. Укладання та бухгалтерське супроводження Договорів купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та у регіонах. Виконання обов’язків Керівника напрямку неторгових операцій у період його відсутності.

Провідний економіст

from 09.2013 to 02.2014 (5 months)
ПАТ «ФідокомБанк», Київ (Головний операційний департамент/Управління операційної підтримки /Відділ грошового обігу та неторговых операцій)

Перевірка, контроль документів по Договорам з Агентами з продажу банківських послуг фізичним та юридичним особам з подальшим розрахунком та перерахуванням агентської винагороди на рахунки Агентів. Звірка та перерахування загальної суми прийнятих за день комунальних платежів, здійснення розрахунку комісійної винагороди в кінці місяця та перерахування суми забезпечувального платежу на підставі Акту виконаних робіт, отриманого від відповідальної особи організації. Контроль та бухгалтерське супроводження обліку агентської винагороди за виконання Банком функцій страхового агента згідно укладених Договорів Доручення.
Заключення та контроль виконання договорів інкасації та перевезення грошових та інших цінностей по Києві та у регіонах.
Укладання та бухгалтерське супроводження Договорів купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та у регіонах. Координування, перевезення готівки між відділеннями Банку. Супроводження та заведення в ПК АРМ – Заявки по операціям купівлі/продажу готівки, підкріплення/вивезення готівкової гривні в ТУ НБУ. Щомісячний розрахунок та нарахування резервів по рахункам 3 класу.

Провідний економіст

from 07.2012 to 09.2013 (1 year 2 months)
АТ «Ерсте Банк», Київ (Головний операційний департамент/Управління операційної підтримки /Відділ платежів та операційної підтримки)

Здійснення позабалансового обліку згідно розпоряджень структурних підрозділів.
Зарахування пенсій на КР та оформлення Опису згідно списків пенсійного Фонду. Оброблення надходжень на транзитний рахунок 2902 за прийнятими платежами від населення та перерахування повернутих коштів на рахунки 2902 відділення згідно розпоряджень структурних підрозділів. Оброблення надходжень на транзитний рахунок 2909 від реалізації застав та перерахування коштів згідно розпоряджень структурних підрозділів для відшкодувань витрат. Здійснення виправних проводок, видалення або зняття з оплати невірно введених проводок структурних підрозділів за операціями по рахунках клієнтів, згідно дозволу уповноваженої особи банку, яка має право контрольного підпису. Підтвердження набраних транзакцій співробітниками відділу платежів та операційної підтримки на підставі меморіальних ордерів або розпоряджень від структурних підрозділів банка завірених підписом відповідальних виконавців відділу та контролюючим підписом. Списання дебіторської заборгованості.
Блокування/розблокування рахунків. Списання овердрафтів по платіжних картках за рахунок резервів. Надання консультацій відділенням з питань розрахунково-касового обслуговування в межах повноважень, позабалансового обліку та повернення коштів на рахунки 2902.

Провідний економіст

from 07.2011 to 06.2012 (11 months)
АТ « Ерсте Банк », Київ (Департамент Управління ризиками/Управління роздрібних ризиків/ сектор верифікації)

Розгляд кредитних заявок по кредитним проектам в галузі роздрібного бізнесу та здійснення заходів щодо верифікації позичальників по заявкам. Здійснення перевірки правильності та повноти заповнених документів з відділення. Прийняття рішення щодо надання кредиту згідно затверджених процедур, технологічних карт, положень та у межах наданих повноважень. Здійснення ідентифікації, аналізу та оцінки потенційного ризику позичальників. Винесення на розгляд керівництву пропозицій щодо розробки, внесення змін та вдосконалення процедур та процесів верифікації даних. Винесення пропозицій, щодо покращення роботи сектора. Прийняття участі в організації та проведенні тренінгів стосовно верифікації позичальників. Виконання обов’язків Начальника сектора верифікації у період його відсутності.

Експерт

from 06.2008 to 07.2011 (3 years 1 month)
АТ«Райффайзен Банк Аваль»., Киев, Київ (Управління адміністрування кредитів/відділ підтримки кредитів)

Реструктуризація боргу фізичних осіб. Створення Бази поручителів.
Тестування нового та існуючого ПЗ Банку. Міграція кредитів в ПЗ Банкмастер.
Внесення пропозицій щодо вдосконалення процесу реструктуризації кредитів.
Консультаційна підтримка відділень Банку.
Реструктуризації боргу фізичних осіб. Переведення/рефінансування боргу фізичних осіб. Актуалізація інформації щодо застави в Системі управління заставою (СУЗ) по кредитам фізичних осіб.
Виконання функцій внутрішнього контролю, які пов’язані з щоденною звіркою документів дня. Інформаційна та консультаційна підтримка працівників Cектора. Внесення пропозицій, щодо покращення роботи Сектора.
Підвищення своєї кваліфікації шляхом участі у семінарах / тренінгах у відповідності до планів Банку, самостійного навчання.

Education

Экономико-технологічний Університет

Фінанси.Спеціаліст., Київ
Higher, from 2007 to 2011 (3 years 7 months)

Львівський банківський коледж

Банківська справа.Молодший спеціалист по банківській справі, Київ
Unfinished higher, from 1994 to 1998 (3 years 4 months)

Additional education and certificates

АО «Райффайзен Банк Аваль»Тренінг «Ефективні телефоні комунікації»

2009г.

Курсы Excel - уровень Profi 1 (ВПР, ЕСЛИ, ПРОМЕЖУТОЧНЫЙ ИТОГ, СУММЕСЛИ, СУММУЕСЛИМН, СЧЁТЕСЛИ, СРЗНАЧЕСЛИМН и др.

2021

Additional information

Активная жизненная позиция, пунктуальность, оптимизм, стремление к постоянному самосовершенствованию и развитию.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: