Resume from February 5, 2018 PRO

Михаил

Юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City of residence:
Nova Kakhovka
Ready to work:
Nova Kakhovka, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник судді

from 06.2004 to 04.2009 (4 years 10 months)
Бериславский районний суд Херсонської області, м. Берислав (Охорона, безпека, оборона)

Підготовка проектів судових рішень (рішень, ухвал, постанов, вироків), підготовка процесуальних документів, робота зі звітно-обліковою документацією.
Також, на протязі 5-х років працював юрисконсультом Каховської міської ради, державним виконавцем ВДВС Новокаховського МУЮ, юрисконсультом Бериславського РЕЗ і ЕМ, на данний час працюю головним спеціалістом відділу з питань праці Новокаховської міської ради.

Education

Національна академія управління

Правознавство, Київ
Higher, from 1997 to 2006 (8 years 11 months)

Маю дві юридичні освіти за освітньо-професійним рівнем "Магістр" за спеціальністю "Правознавство" за напрямом "Цивільне та господарське право".

Additional information

Маю досвід роботи як в держаних установах так і приватних підприємствах та організаціях. Вільно володію державною мовою. Складаю процесуальні документи різної складності - позовні заяви, скарги, договори, звернення тощо. Володію усіма аспектами претензійно-позовної роботи. Досконало знаю норми матеріального та процесуального права та галузей права - цивільного, господарського, трудового, адміністративного, банківського, сімейного, кримінального тощо. Маю досвід представництва прав, свобод та законих інтересів фізичних та юридичних осіб в судах усіх рівнів та спеціалізацій. Наполеглевий, характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, толерантний, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.
Беру активну участь у громадсько-політичному житті міста Нової Каховки. Член Всеукраїнського Товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка та низки громадських організацій, наприклад, з 1992 року є осавулом "Запорозького козацтва", член Спілки юристів України.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: