Resume from January 25, 2024

Руслан

Математик-биомеханик

Employment:
Part-time.
Age:
49 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Користувач Internet Adobe InDesign Уміння аналізувати Написал ряд научных статей для мировых журнало по криптографии Дизайн

Additional information

Pезюме

Я, Скуратовський Р. В., проживаю в місті Києві. Після закінчення 8-го классу спеціазованої школи номер 208, навчався в Київському технікумі радіоприладобудування, працював оператором і програмістом, потім (1998 р.) вступив на спеціальністm математикафізико-математичного факультету Київського. Під час навчання в ньому опублікував 2 наукові роботи, займав призові місця в факультетських олімпіадах.
Назви опублікованих робіт:
“Комбінована –адична система числення та деякі математичні об’єкти з нею пов’язані.”
“Фрактальні властивості розподілу випадкової величини, двійкові цифри якої утворюють складний ланцюг Маркова.”
Після закінчення (бакалавара) фізико-математичного факультету з середнім балом 4,95 я продовжив навчання (y 2004 p.) вступивши до магістатури в НАУКМА (Києво-Могилянська Академія) на факультет інформатики на спеціальність Інтелектуальні системи прийняття рішень, навчаючись там також займався наукою переважно прикладною алгеброю. Програмую в мат. пакеті GAP. Після закінчення вступив в аспірантуру на механіко-математичний факультет КНУ ім. Тараса Шевчанка на спеціальність алгебра і теорія чисел під час навчання в аспірантурі склав всі кандидатські іспити на відмінно в тому числі два додаткові іспити з Дискретної математики і Геометрії, крім того написав ряд статей.
”Твірні і мінімальна система співвідношень для ітерованого вінцевого добутку силовських підгруп груп підстановок Sn.”
”Твірні і мінімальна система співвідношень для вінцевих добутків довільних груп.” Опублікована в УМЖ.
“Ідеали особливостей плоских кривих типу W.” Опублікована в УМЖ.
“Фрактальна рекурсивна функція гіперекспоненційного росту”
“Особливості Ідеали особливостей кривих типу E.” Опублікована в УМЖ.
”Козображення для вінцевого добутку знакозмінних груп”
“ Cubic rings” ADM (Algebra and Discrete mathematics).
“Особливості плоских алгебраїчних кривих типу N.” Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка, серія фізико-математичні науки 2012р.
“Методи побудови нормального базису скінченного поля.” Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка, серія механіка-математика 2011р.
“Нормальні підгрупи ітерованого вінцевого добутку груп підстановок”.
“Методи таймерного шифрування” УСИМ 2012г. №5.
“Метод швидкого таймерного кодування текстів” опублікована в журналі Кібернетика і Системний аналіз 2013р. №1, ст 154- 161.
“Метод расчет позиции и напряженности в ревизионном параацетабулярном компоненте эндопротеза тазоберенного сустава” Кибернетика и вычислительная техника, 2012г., ст. 20-30.
“Модернезированный метод Шенкса с упорядоченными блоками” Наукові Вісті НТУУ КПІ. 2013р.

Працював в Науково Дослідній Частині (НДЧ) факультету кібернетики на посаді інженера – математика, що веде НДР по аналізу надійності захисту інформації. Вивчав закордонні статті і стандарти по захисту інформації. Пропонував свої розробки. Після припинення фінансування даного наукового напрямку, який відбувся разом з тотальним скороченням фінансування НДЧ університету, в межах факультету я зайнявся освітньою діяльністю – підготовкою олімпіадних задач для школярів і студентів та викладанням, підготовкою команд олімпіадників з ліцеїв міста Києва. Мої учні займали призові місця на міських олімпіадах і конкурсі МАН. Працював у школах і ліцеях зокрема в Політехнічному Ліцеї НТУУ “КПІ”.
Викладаю математику, прикладну математику і алгоритми та програмування. Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section).

More resumes of this candidate

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: