Resume from January 18, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2102532

Копирайтер

Employment:
Full-time.
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lyman, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор Ютуб-канала

from 08.2019 to 04.2021 (1 year 8 months)
youtube.com, Лиман (ЗМІ, медіа)

Озвучування та монтування роликів для Ютуб. На каналі проводилися регулярні стрими (2-3 на тиждень), а також навчальні ролики (гайди), які замовляли глядачі. Насамперед я хотів навчитися правильно монтувати, навчитися працювати з мікрофоном, а також зібрати дружелюбне ком'юніті за спільними інтересами. Канал розвивався сам собою, без вливання грошей у рекламу та накруток переглядів. Після зміни алгоритмів Ютуба, я вирішив залишити канал до кращих часів. Монтуванням роликів на замовлення займаюсь до сьогодні

Контент-менеджер

from 02.2019 to 08.2021 (2 years 6 months)
twitter.com, Лиман (ЗМІ, медіа)

Що входило до моїх обов'язків? Розкрутка сторінок у твіттері, тільки не за допомогою роботів, методик і політ. повістки, а від реальної особи. Насамперед дотепна (оригінальна) реакція на актуальні теми, починаючи від виходу гучного фільму чи комп'ютерної гри, закінчуючи новим відкриттям у сфері науки та техніки. Також вагому частину уваги я приділяв європейським футбольним турнірам. Зазвичай робота вдома сприяє розслабленому ритму, але в моєму випадку навпаки потрібна була максимальна концентрація, до якої я швидко звик Інакше дотепний, а головне своєчасний "твіт" не вийде. Можу похвалитися частим цитуванням з боку популярних облікових записів.

Массажист

from 11.2014 to 07.2021 (6 years 8 months)
Лечебный массаж, Лиман (Краса, фітнес, спорт)

Я проводив курси оздоровчого масажу спини, ніг та комірної зони. Так само доводилося робити масаж грудей та рук, але це значно рідше. Абсолютно всі клієнти залишалися задоволені моєю роботою і підсумками самого курсу. Багато хто з них рекомендував і приводив до мене своїх знайомих і родичів.

Education

ДонНАСА

ПГС, Инженер-строитель, Донецк
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Школа 1+1, Диджитал журналистика

2022

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: