Валентина
Шеф-кухар, універсал, піцейола, пекар, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 60 years
- City of residence:
- Sviatopetrivske
- Ready to work:
- Sofiivska Borshchahivka, Sviatopetrivske
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2197009
Education
Річний технікум
Кок-кондитер, Київ
Specialized secondary, from 1977 to 1980 (3 years)
Additional information
Стаж работи:
1981-1983 – кулінарія « Чарівниця»
Посада: кондитер
1995-2000- ресторан « Млин»
Посада: шеф- повар, должностні обовязки ; обновленям меню, проработка нових блюд , составленя технологічних і
калькуляційних карт, контроль за виконанням санітарно-
гігіеніческих норм , технологій приготування, і реалізація продукції.
Знання технології зберігання
та обробки і приготуваня продуктів, оборудованя кухні, сучасних технологій,
всіх проізводственних процесів работи підприемства.
Опит підбора персонала, навчаня
і організація работи.
2000-2003- КАФЕ « PIZZA ChELENTANO»Посада: шеф- повар; допосадові обовязки; розробка
меню, підбір персоналу, навчаня персонала, проведеня дегустацій.
2003-2007-ресторан «Франциска», «Джосс».
Посада: шеф-повар: обовязки ,обновленя заміна
меню і навчаня
персонала робота
з оборудованям і работі
с дорогостоящими продуктами. Контроль отпуска блюд і їх приготуваня.
2007-2009- ресторан «Киевский»
Посада: зав. Виробництвом
Посадові обовязки: контроль якості отдачі блюд;
Контроль качества продукцій, отримання/ учот, продукциї теоретична,
практична, підготовка і піднятя кваліфікацій персонала, составленя
технологічниих карт; робота з поставщиками розробка
нових блюд.
2009-2010 - ресторан Санчо - Панса
Посада: зав. Виробництвом.
Приготування і видачі блюд, організація і проведення банкетів, фуршетів організація і проведення переучотів, контроль
за технологіей приготування блюд соблюдання рецептурних
карт; составлення калькуляцій.
2010-2011- ресторан « Вам сюда»
Посада: зав.Виробництвом посадові обязки:
приготування організація, управління и контроль всіеї діяльності
поварів; контроль розрахунку, закупки і якості продуктів.
01.06.2011-09.29.2013 - ресторан восточной кухні «L ’Kafa »Посада: шеф- повар, посадові обовязки: проработка нового меню. Калькуляція блюд оформлення технологічних карт,
контроль качества продуктов і регуліровання обьомів закупки продуктів, кожендневий контроль якості виконаних блюд.
15.09.2013-10.09.2014 ресторан Киевский. Зав .Виробництвом.
17.09.14по18.12.15 ФОП Лебедева .Посада шеф-кухарь.
30.08.16. по06.03.2017 ПП "Амелія"09.03.2017по16.05.2017 " ФОРА" продавець продовольчих товарів магазину N274.
19.05.2017по07.11.2018 ТОВ Альтернатива. Зав поризводством.
Приготування і отпуск блюд. 06.06.2019по10.01.2022"Солтана Консалтинг" старший кухар.Приготування і отпуск блюд контроль якості.Проработка
нових страв,навчання персонала.
Додаткова інформація: Знання ПК:
Водійське посвітчення: категория «В»
Лічні качества: високий уровень самоорганізації, відповідальність,
організаторскі спосібності, активна житева позиція, пунктуальність, целенаправленість.
Similar candidates
Кухар-універсал
34000 UAH, Kyiv, Sofiivska Borshchahivka
Кухар-універсал
18000 UAH, Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region)
,
more 2 cities
Помічник кондитера, кухаря, комірник, банківський працівник
Kyiv, Sofiivska Borshchahivka
Кондитер-шоколатье, пекарь
Sofiivska Borshchahivka
Кондитер, адміністратор, менеджер
Sofiivska Borshchahivka