Resume from April 29, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2233545

Ілюстратор, копірайтер, 20 000 UAH

Employment:
Part-time.
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Uzhhorod

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець м'ясного відділу

from 08.2021 to 02.2022 (6 months)
ТОВ 'Фермачі' 'FERMACHI', Київ (Роздрібна торгівля)

Консультування відвідувачів щодо рибних та м’ясних виробів, видів, частин, харчових характеристик, асортименту, та страв, які з нього можна приготувати; колективна взаємодопомога; допомога продажу продовольчих товарів; дотримання стандартів компанії, знання інформаційного матеріалу компанії, обслуговування покупців; викладка продукції на полиці та ротація; дотримання санітарно-гігієнічних норм; обслуговування покупців; прийом товару, відвантаження товару, підготовка робочого відділу, перевірка стану продукції, перевірка та контроль наявності цінників, стікерів, використання ваг, зважування продукції, видача покупцю, підрахунок згідно з накладною, стеження за працездатністю обладнання, дотримання техніки безпеки, прибирання робочого відділу.
Причина звільнення: закриття філії / роздрібної крамниці, скорочення повного робочого штабу співробітників.

Продавець-консультант (продуктово-м'ясна крамниця)

from 03.2021 to 07.2021 (4 months)
Продовольчий магазин фермерської продукції, Київ (Роздрібна торгівля)

Відкриття магазину, підготовка до роботи торгового залу, обслуговування відвідувачів у торговому залі магазину, консультація продукції, знання асортименту в магазині, механічний продаж, робота за касою, проведення Z-звіту, передпродажна підготовка товару, оформлення продукції в крафтовому стилі, викладення товару на вітрини магазину, контроль кількості продукції, огляд товару на наявність браку товару, стікерування упаковки товарів, прийняття товару при постачанні, ранжування продукції на інші магазинні відділення, транспозиція, контроль наявності продукції, стеження термінів реалізації, ротація, підтримання чистоти в робочій зоні та торговому залі, стеження за працездатністю магазинного обладнання, закриття/завершення роботи магазину.
Причина звільнення: надлишки конфлікту; очікування не співпадали з реальністю в роботі.

Продавець-консультант / Сирний-сомельє

from 04.2015 to 07.2020 (5 years 3 months)
"Regno Italia UA", Магазин "Elite Club", Київ (Роздрібна торгівля)

Забезпечення видатного обслуговування клієнтів, консультація асортименту його складової сировини та технічного виробництва, органолептики, поєднання до алкоголю різних категорій (згідно рекомендацій - Еногастрономії), дотримання техніки нарізки, зважування упаковки товарів, контроль належних витратних матеріалів, перевірка деталей купівлі та видачі товару, обробка, догляд за робочим інвентарем, робота з пристроєм для механічної нарізки (слайсер), дотримання техніки безпеки, перевірка наявності та справність обладнання, аксесуарів та інструментів, вага установки, стеження за рівнем товарних запасів при збереженні правильних норм безпеки, справності та експлуатації торгово-технологічного обладнання, підтримання чистоти та порядку на робочому місці та всієї робочої зони, підготовка товару до продажу, перевірка назви, нумерації, терміну придатності, сортності, ціни, стан упаковки, правильність маркування, перевірка зовнішнього вигляду, чищення, прийом та підготовка пакувального матеріалу, розміщення продуктів по групам, видам та сортам, дотримання читабельності, враховуючи частоту попиту, зручність використання та практичність вибору, заповнення та прикріплення етикетки ціни, відмінне знання товару, консультування клієнтів про властивості, складу сировини та смакових характеристик певних усіх видів товарів та делікатесів для визначення якості органолептичних показників, рекомендації клієнтам про нові взаємозамінні продукти та супутній асортимент товарів, участь в отриманні товару, розвантаженні, доставці на робоче місце, в тому числі на склад та підрахунок товару. Інформування потоком товарів, що не відповідають належній якості, участь в управлінні запасами, підвищена уважність до клієнтів та дотримання дисциплінарних вимог.

Досягнення:
Набув навичок спілкування з відвідувачами та покупцями соціальним чином, інформування клієнтів про технічні моменти виробництва Сирних виробів, у тому числі м'ясні делікатеси з технологічної точки зору. Також посаду «Сирний-сомельє» реалізувала головну здатність коректного поєднання делікатесів! Проходив навчання з даної спеціалізації та відвідував тренінги, майстер-класи, відвідував ярмарки сирів, місця виробництва для соціального та технологічного розширення кола.
Причина звільнення: закриття філії / роздрібної крамниці, скорочення повного робочого штабу співробітників.

Піцайоло

from 05.2014 to 10.2014 (5 months)
Кафе-піцерія "Маріос Тратторія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прибирання-підготовка робочого місця, санітарне прибирання, дотримання техніки безпеки, підготовка робочого місця до робочого дня, підготовка всіх необхідних нарізок для піцц у підготувальному цеху, контроль заготовок, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, розкручування тіста в ручну/механічно, видача замовлень, перевірка контролю якості заготовок, системний та попередній заміс тіста, техніка роботи з борошняним виробом, володіння меню та закладок, робота з кам'яною піччю на гарячому процесі, точна техніка випікання, оформлення подачі.
Причина звільнення: за власним бажанням (не розділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Кухар / Піцайоло

from 08.2013 to 02.2014 (6 months)
Ресторан Клуб "Толстой", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прибирання-підготовка робочого місця до роботи, санітарне прибирання/сан.аврал, приготування гарнірів на бізнес-ланч, приготування піц, приготування страв для бенкетів на холодному процесі, закусочних страв, щоденний заміс тіста, підготовка всіх необхідних заготовок та нарізок для піци, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, перевірка контролю якості заготовок, приготування продуктів харчування для піц згідно технологічної карти, розкручування форми тіста за допомогою качалки/механічних рухів, володіння меню та закладок, дотримання техніки безпеки, точна техніка випікання в гарячому цеху, оформлення подачі.
Причина звільнення: закриття ресторанного закладу, скорочення повного робочого штабу працівників.

Продавець-консультант / (помічник сомельє імпортних делікатесів)

from 05.2013 to 07.2013 (2 months)
"Ділайт/Delight" Україна "СП Марком", Київ (Роздрібна торгівля)

Консультація та своєчасна заміна переоцінки, знання асортименту магазину імпортних товарів та властивостей продуктів, контроль терміну реалізації, підвищена уважність до клієнтів, викладання товару згідно з планограмою, ротації, фейсинг згідно з читабельністю, інвентаризація, підтримка чистоти вітрин, завершення роботи магазину відповідно до правил.
Причина звільнення: закриття компанії (банкрутство), скорочення повного штату працівників.

Продавець-консультант

from 09.2012 to 01.2013 (4 months)
"НОВУС/NOVUS" Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з алкогольною продукцією, консультування алкогольного сегмента, вміння запропонувати альтернативний товар замість відсутнього, контроль за товаром від пошкоджень, стеження за поведінкою в торговому залі, протидія від крадіжок, передпродажна підготовка товару (перевірка відповідності найменування, наявність усіх складових та їх кількості, маркування, розпакування продукту, візуальний огляд виду товару, товарного виду, інформування адміністрації про будь-які невідповідності, недостачі товару або його комплектуючих, розміщення товару, що продається за групами, видами, частотою попиту згідно з планограмою, іншими критеріями згідно з правилами мерчендайзингу, перевірка якості товару, інвентаризація, наявність усіх маркувань, цінників, підрахунок товару за допомогою ТЗД (термінал збору даних).
Причина звільнення: за власним бажанням (не розділяв обсяги робочого навантаження у процесі роботи).

Піцайоло

from 02.2012 to 07.2012 (5 months)
Ресторан-піцерія "Роксолана", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прибирання-підготовка робочого місця, санітарне прибирання-сан.аврал, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, техніка випікання на гарячому процесі, перевірка контролю якості заготовок, розкручування ферментованного тіста за допомогою качалки, дотримання техніки безпеки, своєчасна видача замовлень, правильне приготування піци та оформлення подачі.
Причина звільнення: за власним бажанням (не поділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Піцайоло

from 02.2011 to 12.2011 (10 months)
Ресторан-піцерія "Мафія/MAFIA", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прибирання-підготовка робочої зони, санітарне прибирання-сан.аврал, техніка роботи з тістом та коректного вистоювання, підготовка всіх необхідних заготовок на холодному та в гарячому цеху, перевірка контролю якості заготовок, приготування продуктів харчування для піци, робота з пристроєм для нарізування (слайсер), дотримання техніки безпеки, розкручування тіста вручну/механічно, дотримання техніки випікання, володіння меню та закладок, оперативна видача замовлень відвідувачам та оформлення подачі.
Причина звільнення: за власним бажанням (не поділяв обсяги робочого навантаження у процесі).

Продавець-консультант одягу

from 09.2010 to 01.2011 (4 months)
Магазин одягу "Ecko Unltd", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування покупців, консультування клієнтів, допомога у підборі верхнього одягу при примірюванні клієнта, підбір відповідного розміру клієнту, вживання необхідних заходів та їх усунення, вміння запропонувати альтернативний товар замість відсутньої речі, контроль за товаром від пошкоджень, стеження за поведінкою в торговому залі, протидія від крадіжок, передпродажна підготовка, інформування про постійні акції магазину, перевірка відповідності найменування, наявність їх кількості, маркування, розмірів, розпакування та візуальний огляд зовнішнього вигляду, перевірка дефектів, інформування адміністратора про будь-які невідповідності, викладення товару, що продається, по лінійці розмірів, створювати товару за допомогою ТЗД (термінал збору даних), наявність цінників на товарах та контроль переоцінки.
Причина звільнення: не відповідав вимогам керівництва, (системного працівника).

Кухар, працівник залу

from 07.2007 to 08.2007 (1 month)
ТОВ "ПУЗАТА ХАТА/Puzata Hata" Заклад громадського харчування, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Причина звільнення: виробнича травма.

Education

Київський Професійний Ліцей Транспорту №9

Автослюсар / Водій, Київ
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (3 years)

В результаті закінчення навчання в Ліцеї, отримання Диплому про навчання, Атестата про захист спеціалізації: Автослюсар / (Водій) та отримання прав водія B/C категорій.

Середньо-загальноосвітня школа №255

Київ
Secondary, from 1998 to 2006 (8 years)

В результаті закінчення навчання в середній школі, отримання Диплому про навчання та Атестату.

Additional education and certificates

ЦЕНТР РОЗВИТКУ САЛОННОГО БІЗНЕСУ "ПАРТНЕР ПЛЮС" ПРОФТЕХОСВІТА. МАСАЖИСТ 1-2 РІВНЯ АКРЕДИТАЦІЇ

2020 р., 3 тижні, м.Київ

Тренінгова компанія «Розвиток» Психологічний тренінг м.Хмельницький

2017, триденний експрес курс

Навчальний центр "Максимум" ШКОЛА ПРОФЕСІЙНИХ ПРОДАЖІВ І ОБСЛУГОВУВАННЯ

2016 р., 3-х тижневий курс, м.Львів

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Audition Adobe Lightroom Final Cut Adobe Графічний дизайн Основи Графічного Дизайну

Language proficiencies

English — average

Additional information

Пишіть на email [open contact info](look above in the "contact info" section)
Вступний текст: ІНШІ ВАКАНСІЇ ЯКІ НЕ СТОСУЮТЬСЯ БАЖАЮЧИХ, НЕ ПРОПОНУВАТИ!
ЧИТАЙТЕ ЦЕ УВАЖНО!
>>>>>>БЕЗ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ!<<<<<<

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: