Resume from August 14, 2019 PRO

Виталий

Менеджер, кредитний експерт, банківський працівник

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Аналітик з кредитування

from 11.2018 to 07.2019 (8 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія ВЕРОНА», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд онлайн заяв на отримання кредиту. Повна верифікація потенційного клієнта на кредит. Прийняття рішення про видачу чи відмову у видачі кредиту.
З 01.02.2019р. Був переведений на посаду старшого аналітика з кредитування.

Менеджер-універсал

from 07.2018 to 10.2018 (3 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «КредоБанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Повне обслуговування фізичних осіб на відділенні (консультація, відкриття-закриття рахунків, здійснення переказів, оформлення кредитів, дипозитів, формування та надання банківьких довідок, виписки по рахунку,).

Провідний економіст відділу кредитування (верифікатор)

from 02.2018 to 06.2018 (4 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю "СС ЛОУН", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Розгляд заявок на онлайн кредитування! Повна верифікація клієнта. Проведення аналізу даних зазначених клієнтом в заявці, перевірка достовірності даних. Проведення телефонних розмов з клієнтом і контактними особами для отримання даних для прийняття рішення по заявці. Аналіз зібраних даних и прийняття рішення по заявці. Прийняття рішення по заявках по повторним зверненням клієнтів компанії.

Менеджер команди

from 01.2018 to 02.2018 (1 month)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Ізі Кредіт», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Підбір кредитних консультантів, контроль за виконанням паланових показників кредитних консультантів по видачі кредитів та організація роботи для їх виконання. Заведення заявок в систему на отримання кредиту для погодження кредитним комітетом. Контроль за збором платежів, приймання платежів по кредитам, збір простроченої заборгованості. Контроль за якістю обслуговування клієнтів кредитними консультаннтами та перевірка поданих клієнтом документів для отримання кредиту. Виконання обов'язків керівника відділення за його відсутності.

Кредитний інспектор

from 11.2017 to 12.2017 (1 month)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Стягнення заборгованості з боржників Мікрофінансової організації «Швидко гроші» по прострочених кредитних зобов'язаннях. Строк простроченої заборгованості 15—89 днів. Телефонні переговори з боржниками про причини не сплати та встановлення найближчої дати повернення заборгованості, повідомлення про наслідки їх не сплати. Надання інформації боржнику про можливість вирішення його фінансових зобов'язань перед кредитором.

Спеціаліст відділу супроводження альтирнативного збору заборгованості

from 07.2017 to 11.2017 (4 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю "НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Стягнення заборгованості з клієнтів ТОВ "Ідея Банк" по прострочених кредитних зобов'язань. Строк простроченої заборгованості 91-120 днів.
Основні обов'язки: Телефонні переговори з боржниками про повернення кредитної заборгованості, визначення причини несплати по кредиту, донесення пропозицій від банку боржнику для вирішення його фінансових зобов'язань перед банком у вигляді реструктуризації. Повідомлення боржнику про наслідки несплати заборгованості у визначений банком термін.

Кондуктор-контролер

from 09.2015 to 06.2017 (1 year 9 months)
Приватный Підприємець Мішин О.В, Хмельницкий (Транспорт, логістика)

Здійснення контроль за пасажиропотоком на маршрутах звичайного корсування по місту. Здійснення контролю за с платою за про"їзд в міських автобусах звичайного корсування по місту. складання та юридичний супровід договорів приватного підприємця з іншими особами та міською владою. Представництво інтиресів приватного підприємця в судах усіх рівнів содової системи.

Юрисконсуль

from 08.2014 to 02.2015 (6 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Проскурівський забудовник", Хмельницкий (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Юридичний супровід підприємства, оформлення та подання до суду документів (позовних заяв, заперечень, пояснень, і т.д.), представництво підприємства в судових засіданнях усіх рівнів судової системи, ведення юридичних справ товариства (створення, реорганізація, ліквідація) укладення та юридичний супровід договорів товариства, представництво товариства в усіх органах влади.
За сумісництвом помічник депутата Хмельницької обласної ради.

Менеджер

from 05.2013 to 08.2013 (3 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю «БІ ЕЛ ДЖИ» «Мікрофінанс», Хмельницкий (Фінанси, банки, страхування)

Видача кредитів, надання косультацій, нагляд за дотриманням договорів наданих кредитів та їх повернення, юридичний супровід договорів, представництво підприємства в судових засіданнях усіх рівнів судової системи.

Юрисконсульт

from 01.2012 to 01.2013 (1 year)
Товариство з обмеженою відповідальністю "Хмельницьклегпром", Хмельницкий (Легка промисловість)

Повний юридичний супровід підприємства оформлення та подання до суду документів (позовних заяв, заперечень, пояснень, і т.д), представництво підприємства в судових засіданнях усіх рівнів судової системи, ведення юридичних справ товариства (створення, реорганізація, ліквідація) укладення та юридичний супровід договорів товариства, представництво товариства в усіх органах влади.

Юрист

from 09.2011 to 12.2011 (3 months)
Товариство з обмеженою відповідальністю „Агропромислова компанія „Самобранка”, Хмельницкий (Виробництво диталей)

Повний юридичний супровід підприємства, оформлення та подання до суду позовних заяв, представництво підприємства та фізичних осіб в судових засіданнях усіх рівнів судової системи, отримання судових рішень, правництво підприємства в усіх органах влад, юридичний супровід при оформлені та укладанні договорів

Менеджер

from 10.2010 to 09.2011 (11 months)
Публічне акціонерне товариство “Акцент – Банк”, Хмельницкий (Банки і банківська діяльність)

Надання косультацій клієнтам відділення про продукти та послуги банку. Оформлення заявок на кредити готівкою та кредитні карти, видача кредитних карт. Оформлення депозитних вкладень, нагляд за дотриманням договорів наданих кредитів та їх повернення. Звітність про виконання планових показників.

Education

Хмельницький університет управління та права

Юридичний, юрист, Хмельницький
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

2005 – 2009рр. Хмельницький університет управління та права за спеціальністю “Право” (кваліфікація бакалавр з права).
2009 – 2010рр. Хмельницький університет управління та права за спеціальністю “Правознавство” кваліфікація юрист (спеціаліст).
Форма навчання: денна.
За період навчання проходив практику в органах місцевого самоврядування, суді, ДВС, прокуратурі.

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Знання мови: Українська, Російська – вільно, Англійська – зі словником.
Бажана заробітна плата: За домовленістю.
Додаткова інформація: комунікабельний, наполегливий, емоційний, відповідальний, порядний, прагну до професійної самореалізації, бажаю займатися корисною та улюбленою роботою. В період пошуку роботи займався юридичною консультацією фізичних осіб з різних галузів права.
Маю досвіт роботи в кредитних спілках (неофіційно працював).
Є водійське посвідчення, категорії; В,С.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: