Resume from April 25, 2024 PRO

Pavlo

Керівник відділу, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Logistic officer

from 05.2023 to now (11 months)
FSD, Харків (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Усi операцii з логiстикою. Постачання.

Руководитель филиала, ведущий менеджер

from 08.2001 to 05.2023 (21 years 9 months)
ООО "Вант" лтд, Харьков, Днепропетровск (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Керівництво представництвом. Виконання плану продаж.

Протягом строку роботи пройшов шлях від маркетолога, до провідного спеціаліста, керівника представництва. Разом з фірмою з успіхом подолали кризу 2008-2009 років, та кризу на початку війни у 2014-2015 років. За рахунок великої самовіддачі, гнучкої системи продаж та знижок, та оптимізації видатків, філія працювола до останнього мирного дня.. Збільшення продаж досягав 30% на рік.

Розробка та втілення технічної документації.

З 2001 по 2019, були розроблені низка технічних умов на виробництво та продаж побутових розчинників, авторідин та рідини для змивання лаку для нігтів.Маю великий досвід роботи з розробкою та втіленням технічної документації. Досвід роботи та взаємодії с метрологічними установами.

Відкриття та розвиток представництва у м. Дніпро (2006-2012 р.р.), яке успішно функціонувало до початку війни.

У березні 2006 року, був відправлений у місто Дніпро, для організації представництва. У червні тог ж року, філія дала перший прибуток. Правильно обрана тактика, та наполеглива праця, дозволили вже у перший рік існування дати дуже гарний результат. ДМК, ЗАЗ, Дніпровська меблева фабрика, Реагент, Павлоградський хімзавод, ДЛКЗ, та інші, були у різний час постійними партнерами дніпровського представництва. Наразі філією керує фахівець, якого взяли працювати майже з першого дня існування.

Великий досвід роботи з великими підприємствами.

Татнафта, Orlen (Польща), MOL (Угорщина)б ХДАВП, ЗАЗ, ІПЗ, Нікопольскій завод феросплавів, Павлоградський хімзавод, Червоний хімік, ДМК, Дніпровська меблева фабрика, Реагент, ДЛКЗ, Електромашина, Армопласт, Гром-екс, Харківський завод хімреактивів, Інтергазсінтез, Луганський содовий завод, Лисичанский завод РТИ, ХКО ім.. Петровського, ЮМЗ имени Макарова, ДП Шебелінкагаздобича та інші.

Керівництво виробництвом.

З 2001 року у представництві у місті Харкові, велися роботи з відкриттям виробництва побутових розчинників та технічних рідин. З 2012 року обсяги продаж збільшувались на 3-12% щорічно, за винятком кризових років.

Вирішення питань з державними органами.

Отримання ліцензії на прикурсори від початку, до факту. Отримання дозволів від санітарного департаменту. Отримання дозволів на початок робіт від МНС. Отримання різних дозволів та довідок від МВС, у тому числі від департаменту протидії незаконному обігу наркотичних речовин. З успіхом вирішуються питання з усіма державними установами, у тому числі з прокуратурою та іншими.

Education

КНУКиМ

Диплом с отличием, Киев
Higher, from 1998 to 2003 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

Зосередженість Урегулювання конфліктів Управління проєктами Управління відділом продажу Управління філією

Language proficiencies

English — average

Additional information

Женат. Есть дочь. Увлечения: музыка, компьютеры, чтение, самосовершенствование.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: