Resume from September 12, 2017

Юліана

Администратор, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City of residence:
Shostka
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст першої категорії відділу контролю за договірною роботою та аналізу дебіторської заборгованості та зобов’язань

from 03.2012 to 01.2016 (3 years 10 months)
ДП Одеська залізниця, Одеса (Транспорт, логістика)

На підставі оперативних звітів служб та підрозділів, інформації юридичної служби складання узагальненої оперативної інформацію про стан кредиторської заборгованості (з неї простроченої, а також з розшифровкою по показникам, по службам) для надання щотижневих звітів керівництву. Облік доходних договорів по службам залізниці. Складання оперативної звітністі про стан кредиторської заборгованості по кожному контрагенту з визначенням простроченої заборгованості, резерву та заходів по погашенню.Складання звітів про претензії й позовні заяви по оплаті кредиторської заборгованості заявлені до служб залізниці. Контроль і вимагання виконання наказів і розпоряджень, керівництва залізниці від працівників фінансових відділів служб.
Проведення перевірки стану обліку і звітності, перевірка достовірності звітних даних і вимагання від служб необхідних матеріалів по цих питаннях. Внесення пропозиції по покращенню організації підготовки та проведенню аналізу заборгованостей.

Education

ОРИДУ НАДУ

Менеджмент организацій, Одеса
Higher, from 2008 to 2014 (5 years 5 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer MS Outlook Opera Mozilla Firefox MS Access Outlook Express Express

Language proficiencies

English — average

Additional information

Аналітичне мислення, організаторські здібності, уміння швидко орієнтуватися в ситуації що склалася і приймати рішення, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: