Resume from December 19, 2019 PRO

Олег

Видеооператор, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kherson
Ready to work:
Kherson, Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Видеооператор, монтажер

from 01.2009 to now (15 years 4 months)
Angels Studio, Херсон (Видеосъемка)

Адміністрування, відеозйомка, аерозйомка, монтаж.

Education

Херсонський кооперативний економіко-правовий колледж

Менеджмент, Херсон
Specialized secondary, from 2002 to 2005 (2 years 5 months)

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro MS Office Adobe Знання офісних програм Монтажные программы Adobe Premiere, After Effects, Audition

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

У 2005 році закінчив Херсонський економіко-правого коледж по спеціальності: «Менеджмент і організація обслуговування населення в торгівлі і громадському харчуванні»
З лютого 2005 року працював менеджером з продажу в фірмі «Сюрприз», яка торгує текстильними виробами. Обов'язки: пошук клієнтів, робота з ключовими партнерами, оформлення замовлень, контроль виконання замовлень.
З жовтня 2005 р. працював менеджером в компанії ТОВ «Крівбасспром». Основні обов'язки: оптовий продаж електроінструменту та обладнання, замовлення товару, підтримка постійного зв'язку з ключовими партнерами, пошук нових клієнтів, аналіз продажів і контроль виконання замовлень. Також здійснював постійний пошук постачальників з більш вигідними умовами роботи.
З 2008 року займаюся відео і фото зйомкою. Працював з різними обладнанням (відео, фото, світло, звук, стабілізатори і тд.). Працював з камерами: Canon, Panasonic, Sony, Nikon, Black Magic і Fuji. Технічно швидко навчаємо, швидко звикаю до нового обладнання. Є досвід роботи з додатковим знімальним обладнання: кран, слайдер, стедикам, гімбал і тд. Працював з SD, HD та 4К форматами. Є досвід зйомки спортивних змагань з різних видів спорту (вело, авто, мото, біг, водні види), трепел, корпоративних, рекламних, музичних документальних та репортажних відео.
З 2016 року активно займаюся аєрозйомкой. Є досвід польотів на DJI Phantom 3 і 4, Mavic і Inspire 2. Загальний час нальотів, більше 90 годин.
Приймав участь у знімальних проектах для великих компаній, такі як Нібулон, Ансерглоб, Сільпо, Херсонська Облдержадміністрація, 1+1 media, а також Міждународний Торговий Центр (ITC). З 2018 року є оператором в експедицій проекту Ukraїner. Маю досвід зйомки у Ісландії, Ізраїлі та Туреччині.
З 2010 року активно знімаю спортивні змаганні по всій Україні, з різних дисциплін: вело, авто, мото, бігові марафони, каякінг, активний туризм та мандрівки.
Є досвід монтажу відео в Adobe Premiere Pro, робота в Adobe Photoshop, Adobe Encore і частково в Adobe After Effect. Мої роботи можна подивитися за посиланням: https://www.angelsstudio.com.ua/video/
Маю широкий кругозір, добре сходжуся з людьми, комунікабельний, пунктуальний, вмію знаходити спільну мову з керівництвом, доводжу справи до логічного кінця, швидко навчаємо, можу вводити нововведення в роботу підприємства, можу працювати в екстремальних умовах.
Маю сертифікати про проходження тренінгів продажів і роботі з клієнтами , що проводила компаніями «Robert Bosch Ltd» і «KMK TACK Тренінг».
Сімейний стан: одружений, дітей немає.


Зі мною можна зв'язатися за тел .: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: