Resume from April 1, 2018 PRO

Ірина

Помічник керівника, 8 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар

from 08.2012 to now (11 years 9 months)
ДП "Укрспирт" Липницьке МПД (виробництво спирту)

Виконувати технічні функції по забезпеченню та обслуговуванню роботи керівника підприємства, допомагати планувати робочий день керівника. Отримувати необхідні відомості від підрозділів підприємства або виконавців,організовувати телефоні переговори керівника, приймати та надсилати телефонограми. Організовувати поїздки та відрядження керівника, підготовлювати наради, що проводить керівник, оформлювати протоколи. Приймати та передавати інформацію по телефоному зв"язку, швидко друкувати текст за розпорядженням керівника. Вести документообіг на підприємстві, приймати вхідну пошту та сортувати її, надавати керівникові на резолюцію. Слідкувати за строками виконання доручень керівника по особистим заявам громадян.Організовувати прийом відвідувачів.

Education

НУ "Одеська юридична академія"

Цивільна та господарська юстиція, Одеса
Higher, from 2011 to 2014 (2 years 7 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Надання юридичних консультацій

Language proficiencies

English — average

References

Климчук Віктор Миколайович

Климчук Віктор Миколайович

Заступник керівника з виробничих питань, ДП "Укрспирт" Липницьке МПД

Contact details are hidden

Additional information

Формувати особові справи у відділ кадрів, вести табель робочого часу працівників. Для відстеження змін у законодавстві регулярно читаю газету «Урядовий кур’єр » та користуюсь мережою Інтернет «Ліга Закон».Я сумлінна, пунктуальна, охайна працьовита людина, яка цінує час та відповідно ставлюся до роботи. Можу працювати самостійно, без нагляду і якщо потрібно, самостійно приймати рішення. Відмінні комунікативні здібності дозволяють мені знаходити спільну мову з будь-якими людьми. Готова до роботи з ненормованим робочим днем, та відрядженнями.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: