- PRO
Анастасія
Менеджер ресторану, 40 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 29 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2458060/
Work experience
Менеджер ресторану
from 02.2024 to 07.2025
(1 year 5 months)
Анкл Сем, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів; оформлення та контроль обслуговування віскі-вечері
Менеджер ресторану
from 09.2023 to 02.2024
(5 months)
Tbiliso, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів.
Менеджер ресторану
from 10.2022 to 09.2023
(11 months)
Tbiliso Поділ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Відкриття та закриття закладу, комунікація з гостями; організація та контроль роботи в ресторані; робота з касовою дисципліною та документацією; координування офіціантів та барменів протягом робочої зміни; проведення інвентаризації, робота з накладними; складання графіків виходу на роботу працівників залу; контроль дотримання чистоти в ресторані та стандартів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій; складання передзамовлень та контроль проведення банкетів. Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Бармен-касир
from 09.2021 to 09.2022
(1 year)
Filetto, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття та закриття робочої зміни закладу.
Ведення каси.
Приготування та видача барної продукції.
Розрахунок гостей.
Складання та консультація в оформленні передзамовлень.
Офіціант
from 01.2021 to 07.2021
(6 months)
Filetto, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Директор
from 02.2020 to 04.2020
(2 months)
Tbiliso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Керування персоналом у кількості від 20 чел, цільва постановка завдань та контроль якісної їх реалізації, мотивація і розвиток професійних навичок співробітників
Організація всіх процесів роботи ресторану, впровадження та дотримання політики стандартів компанії; звітність;
Менеджер ресторану
from 01.2019 to 02.2020
(1 year 1 month)
Pub Golden Gate, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Планування графіку роботи підлеглих .Відкриття і закриття локації.
Навчання та контроль роботи персоналу
Контроль дотримання стандартів обслуговування
Ведення касової дисципліни
Постійна робота з персоналом, його мотивація, орієнтація на результат
Організація та проведення банкетів.
Пошук робітників залу, проведення співбесід та стажування.
Офіціант
from 05.2015 to 01.2019
(3 years 8 months)
ТОВ "Текіла Хаус", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
USGHolding
Зустріч та ознайомлення гостей з рестораном; обслуговування бенкетів до 50 осіб; Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів; Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками; Підтримка чистоти в залі; Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв; Надання допомоги при складанні замовлення; Прийом замовлень від клієнта; Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування; Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції; Надання рахунку гостям; Отримання та контроль оплати за рахунками;
Education
КНТЕУ
Факультет ресторанно-готельного бізнесу, Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2014 to 2017 (3 years)
ТЕК КНТЕУ
Відділення сфери обслуговування та товарознавства, спеціальність ресторанне обслуговування, Київ
Specialized secondary, from 2011 to 2014 (3 years)
Knowledge and skills
- Пользователь ПК
- R-Keeper
- MS Office
- MICROS
- Парус-Предприятие
- 1С:Підприємство
- Poster
- SERVIO
- Стабільність
- Організація заходів
- Уміння швидко засвоювати нову інформацію
- Позитивне мислення
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
Additional information
Проходження практики Офіціант
січ 2014 - квіт 2014 (3 мес)
InterContinental Hotels Group
Особисті якості
Дотримуюсь моральних та етичних принципів; використовую творчий підхід до роботи; здатна до швидкого навчання; спрямована на результат; ввічлива, чесна;
Similar candidates
-
Адміністратор ресторану
35000 UAH, Kyiv -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Директор, керуючий
30000 UAH, Kyiv, Odesa -
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Адміністратор ресторану
45000 UAH, Kyiv -
Менеджер ресторану
Kyiv, Ivano-Frankivsk , more 2 cities