Юлія
Шеф-кондитер, 120 000 UAH
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2531876/
Work experience
Шеф-кондитер ( консалтинг)
from 01.2025 to 04.2025
(4 months)
Chibi cafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського цеху з 0. Підбір обладнання, інвентаря і персоналу.Створення десертного меню, тк, навчання персоналу , підбір постачальників, організація і систематизація роботи
Шеф кондитер(консалтинг)
from 09.2024 to 01.2025
(5 months)
кондитерська "Кецик", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Реорганізація, переформатування кондитерського цеху. Тк,підбір і навчання персоналу, оновлення десертної карти , контроль якості, переоблік…
Бренд шеф кондитер
from 08.2023 to 04.2024
(9 months)
La Famiglia catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Запуск нових кав’ярень “Весна “, розробка десертного меню , підбір персоналу, створення робочого графіку для нічної і денної зміни , розподіл по позиціям персоналу і його навчання, створення тк, переоблік , закупки , оновлення десертів згідно звітів
2. Відкриття з нуля корнерів: десерти і випічка
Розробка десертної карти і лінійки листкових виробів , створення тк, переоблік , підбір персоналу , створення графіків , систематизація виробництва
Шеф кондитер
from 04.2023 to 06.2023
(3 months)
ресторан Harvest, Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню з розробкою авторських десертів . Інвентаризація. Підбір продуктів , контроль якості . Складання техкарт
Шеф кондитер
from 01.2023 to 04.2023
(4 months)
ресторан "Franko", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Реорганізація , повне оновлення десертної карти з введенням лінійки тортів на замовлення . Навчання персоналу , складання тех карт , інвентаризація
Шеф кондитер ( консалтинг)
from 08.2022 to 11.2022
(4 months)
Кондитерська “Lamandin”, Київ (Харчова промисловість)
Реорганізаці і оптимізація виробництва . Підбір персоналу і його навчання . Розробка нових позицій в асортименті .
Шеф кондитер( консалтинг)
from 10.2021 to 12.2021
(3 months)
Ресторан високої французької кухні « Magnetisme”, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
from 08.2021 to 11.2021
(4 months)
Frou Frou ресторан французской кухни (проектная работа ) ; Fish Fatish рыбный рестораный, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск кондитерского производства с ноля. Подбор и обучение персонала . Контроль качества продукции. Составление и корректировка техкарт. Работа с поставщиками.
Шеф кондитер
from 05.2021 to 08.2021
(4 months)
Hey guys ресторан ( проектная работа), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Запуск кондитерского производства с ноля. Разработка авторского десертного меню. Работа с поставщиками.Обучение персонала.Контроль качества продукции.Составление техкарт
Шоколатье кондитер
from 10.2020 to 05.2021
(8 months)
Chris cake (кондитерская ), Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
from 07.2019 to 10.2019
(4 months)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кондитер
from 06.2018 to 09.2018
(4 months)
Ресторан Paul, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Chef de partie (старший кондитер)
from 03.2016 to 07.2018
(2 years 5 months)
Fairmont Grand Hotel Kyiv, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Кондитер,старший смены
from 09.2015 to 02.2016
(6 months)
FM Group, Киев (Пищевая промышленность)
Повар-кондитер
from 09.2008 to 07.2011
(2 years 11 months)
ТОВ"Инфаура", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Education
Яготинский центр проф.тех.обслуживания
Повар-кондитер, Яготин,Киевская обл.
Specialized secondary, from 2002 to 2005 (3 years)
Additional information
Приготовление,оформление заказных тортов,пирожных,эклеров,макарон,мармелада,зефира и всевозможных десертов индивидуальной и банкетной подачи,кенди-бары. Навыки технологий работы с шоколадом. Изготовление декора с шоколада,мастики,изомальта и других ингредиентов. Изготовление конфет и шоколадных плиток в поликарбонатных формах и нарезных конфет. Розработка нового меню,в том числе и безлактозные,безглютеновые позиции,с нуля и до подачи. Создание технологических карт. Контроль качества продукции и технологий приготовления. Организация работы подготовки к банкетам,кофебрейкам и ланчам. Проведение инвентаризации. Даетальная информация по телефону.Посмотреть мои работы вы можете в приложении Инстаграм перейдя по ссылку выше.
Преимущественной будет работа с шоколадом.
Similar candidates
-
Шеф-кондитер
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кондитер
70000 UAH, Kyiv, Dnipro , more 3 cities -
Кондитер
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кондитер
Kyiv -
Шеф-кондитер
Kyiv