Resume from April 17, 2024 PRO

Валерій

Інженер з охорони праці, 5 500 UAH

Employment:
Part-time.
Age:
77 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний спеціаліст з ОП та ОНС

from 01.1995 to 04.2014 (19 years 3 months)
ПрАТ "ОТІС", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Розробка документації для створення та управління системою охорони праці та охорони навколишнього середовища в рамках нормативних вимог законодавства України та міжнародних стандартів безпеки (МСБ); розробка внутрішніх нормативних документів з питань пожежної безпеки.
Розробка програм, білетів для навчання персоналу з питань охорони праці та навчання персоналу (біля 20 професій) з програм безпеки, розробленим в компанії «ОТІС» - світовому лідеру в сфері безпеки праці. Підготовка пакету документів для отримання дозволів та декларацій; організація роботи з проведення атестації робочих місць за умовами праці, проведенню медоглядів, розробка документації для сертифікації підприємства згідно стандарту ДСТУ ISO 14001 ("Система екологічного управління") та підтримка системи екологічного управління. Розробка пакету методичних документів для сертифікації згідно стандарту OHSAS 18001 ("Система менеджмента професійною безпекою та здоров"ям") та організація роботи у відповідності з вимогами стандарту. Ексклюзивна методика оцінки ризиків небезпек підприємства.

Education

Київський інженерно-будівельний інститут

Автоматизація будівельного виробництва, інженер-механік, Київ
Higher, from 1966 to 1971 (5 years)

Посвідчення про навчання та допусках в сфері: охорони праці (законодавство, електробезпеки-1Vгр., пожежної безпеки, надання домедичної допомоги, гігієни праці);
Нормативно-правові акти з Правил безпеки: ліфти, робота на висоті, вантажно-розвантажувальні роботи, роботи з інструментом та пристроями, вантажопідіймальні крани.
охорони навколишнього середовища – внутрішній аудитор у відповідності з ДСТУ ISO 14001
Отримав сертифікат фахівця будівельної галузі (згідно стандарту СОУ-С-001:2016) та маю компетентність "Інженера з охорони праці (будівництво)"

Additional education and certificates

Український науково-дослідний та навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості Держспоживстандарта України

2006, 5 днів

АЦБГ ТОВ "ТК "Спецмонтаж"

2022, 1 місяць

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Проведення внутрішніх аудитів в сфері охорони праці, екології, Охорона праці на виробництві Планування Навчання персоналу Ініціативність Комунікабельність КЗпП України Розробка інструкцій Розробка положень

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

2 авторських свідоцтва на винаходи
Публікації: декілька статей в технічних журналах, журналі «Охорона праці»-1998р.
Відповідальний, самоорганізований, дісциплінований, комунікабельний

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: