Наталія
Администратор ресторана, 10 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 32 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Bucha
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2556787
Work experience
Бариста
from 06.2018 to 05.2019
(11 months)
Rad Berry, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер залу
from 08.2017 to 01.2018
(5 months)
The Keyolhu, Мальдіви (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення кавового меню. Пропрацювання кавових напоїв та безалкогольних напоїв. Навчання персоналу. Координація роботи персоналу.
Адміністратор
from 11.2014 to 05.2017
(2 years 6 months)
LEMBERG, Київ (Паб/Ресторан)
Підбір і навчання персоналу. Координація роботи персоналу, аналіз результативності роботи. Зустріч і розміщення гостей, резервація столів. Організація і контроль масових заходів (банкети, фуршети). SMM(реклама в соціальних мережах та сайтах, ведення сайту ресторану). Звітність, бюджетування. Робота з фірмами постачальниками. Ведення первинної бухгалтерії.
Адміністратор
from 07.2014 to 10.2014
(3 months)
"Green" (Вегетаріанське кафе)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 10), зустріч і розміщення гостей, резервація столів,прийом замовлень "на виніс", комп'ютером, контроль якості продукції, робота з грошима (прийом каси)
Адміністратор
from 01.2014 to 08.2014
(7 months)
"Цукерня", Львів (Кафе-кондитерська)
Контроль роботи офіціантів (в підпорядкуванні 15-20 чоловік), зустріч і розміщення гостей, робота з телефоном, касою, комп'ютером, прийом замовлень кондитерської продукції, робота з грошима (розрахунок гостей)
Офіціант
from 05.2010 to 01.2014
(3 years 8 months)
"Цукерня" (Кафе-кондитерська)
Прийом замовлень від клієнта ресторану.Подача страв і напоїв згідно встановленим правилам обслуговування.Вживання заходів по вирішенню проблем, що виникли у клієнта, в рамках своєї компетенції.Розподіл замовлень за місцем їх виконання між барменом і кухарем.Контроль своєчасності приготування і товарного виду блюд перед подачею на стіл.Подача замовлених страв гостям.Надання рахунки гостям.Отримання і контроль оплати за рахунками.
Education
Львівський державний університет безпеки життєдіяльносі
Практична психологія, практична і екстримальна психологія, Львів
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 8 months)
Additional education and certificates
Курси баристи
2013
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
Additional information
Чесність, сумлінність, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, прагнення навчатися новому, вміння працювати в колективі.
Similar candidates
Адміністратор готельно-ресторанного комплексу
Bucha, Irpin, Vorzel
Бариста, менеджер ресторану
20000 UAH, Bucha, Kyiv, Irpin
Адміністратор кафе
Bucha, Kyiv, Irpin
Адміністратор ресторану
25000 UAH, Bucha, Irpin
Менеджер ресторану
Bucha
Менеджер ресторану
Bucha