Resume from May 3, 2024 PRO

Вікторія

Головний бухгалтер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 09.1985 to 09.2023 (38 years)
Міністерство фінансів України-ГЦ,МЦД(КМДА),Держслужба,Академія наук,агропромисловий,бюджетні(неприбуткові),ТОВ,завод, Київ (Образование, наука)

7 років єдиним Головним бухгалтером. Планування, бухгалтерський облік, продаж готової продукції, надання послуг.

Education

курси підвищення кваліфікації в МАУП серпень-вересень 2016 р., Харківський інститут інженерів залізничного транспорту ім. С. М. Кірова(Укр ДУЗТ)

Кваліфікація економіста, спеціальність бухгалтерський облік та аналіз господарської діяльності, Київ
Higher, from 1987 to 1992 (5 years)

курси підвищення кваліфікації серпень-вересень 2016 р. (сертифікат МАУП), Навички роботи з комп'ютером, ПО:
вільне володіння ПК, (Word, Excel, Internet, Microsoft Office, Outlook),1С: Бухгалтерія (всі нові версії 7, 8).
Ліга Закон, АРМ звіт, Бухгалтерія & Облік, БУМ, Е-дата, Е-звітність, Local Balans, Соната, «Парус», «Афіна», «Продукт», "Українська бухгалтерська система","Payments", «Мережа», "Казна", "СДО" (система дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства — Казначейство»), «АIC-ГРК», ЄІСУБ - Єдина система управління бюджетом міста Києва,IS-pro, АСКОД, MIA, бухгалтерські програми для складання балансу, авторські програмні продукти для ведення б/о. Робота у відділі організації праці та заробітної плати (розробка структури управління підприємством, штатного розпису, схеми посадових окладів, внесення до них змін, розробка положень про преміювання працівників, підготовка графіків відпусток, розробка положень про підрозділи, посадових інструкцій, надання звітності, участь у підготовці проекту колективного договору, здійснення контролю за додержанням штатної дисципліни, правильністю встановлення найменувань професій та посад, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок, а також за додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства).

Additional education and certificates

курси підвищення кваліфікації у МАУП

серпень-вересень 2016 р.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Лідерство Высокая работоспособность Постановка бухгалтерского учета Постановка налогового учета Учет расчетов с подотчетными лицами Оптимизация учета Учет операций внешнеэкономической деятельности Пунктуальность Экономический анализ производства Экономический анализ продаж План-факторный анализ 1С:Предприятие Пользователь 1С M.E.Doc Клиент-Банк Продуктивность 1С:Бухгалтерия Неконфликтность Инициативность Экономический анализ банка Составление бухгалтерского баланса Учет ТМЦ Стрессоустойчивость Внимательность Доброжелательность Организованность Самостоятельность Кадровое делопроизводство PayPal Контроль Cash flow My Transfer IS-Card

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Italian — average

Additional information

Криза-менеджер в бухгалтерії, антикризовий бухгалтер.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section); e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
МЕТА: ОТРИМАННЯ ПОСАДИ ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА, ГОЛОВНОГО ЕКОНОМІСТА, ФІНАНСОВОГО ДИРЕКТОРА
ДОСВІД РОБОТИ : робота в бюджетних організаціях (державний бюджет, місцевий), у науці і освіті, у громадських організаціях, неприбуткових, прибуткових, на виробництві оборонної продукції, продаж послуг та готової продукції, експорт товарів.
Загальний період безперервного трудового стажу за фахом в тому числі керівником структурного підрозділу понад 31 рік.
Головний бухгалтер ГЦ Міністерства фінансів України - 4 роки.
Головний бухгалтер МЦД (КМДА) - 1 рік, НДІ "ОРІОН"- 1 рік. Головний бухгалтер ІЕД та Науково дослідного інституту планування та нормативів при Держплані СРСР - 25 років.
Виконувала обов'язки за період роботи за спеціальністю:
Складання балансу підприємства, бюджетної та фінансової звітності, оперативних зведених звітів про використання бюджетних коштів, іншої бухгалтерської і статистичної звітності, подання її у встановленому порядку у відповідні органи.
Підготовка фінансових планів підприємства на відповідний період та звітів по них. Підготовка кошторисів, обґрунтованих розрахунків та бюджетних запитів на наступний період для фінансового забезпечення установи.
Підготовка проектів бюджетних паспортів на відповідний бюджетний період та результатів ефективності до них.
Підготовка розрахунків до кошторису на відповідний бюджетний період та внесення змін до нього довідками змін.
Своєчасне перерахування податків і зборів (обов'язкових платежів) до бюджету.
Формування облікової політики виходячи зі структури й особливостей діяльності (установи) підприємства.
Забезпечення складання, затвердження керівництвом та подання на погодження до уповноваженого органу управління штатних розписів і розрахунків до них.
Забезпечення формування і своєчасного представлення повної і достовірної бухгалтерської інформації про діяльність підприємства, його майновий стан, доходи і витрати.
Забезпечення дотримання вимог нормативно-правових актів щодо використання фінансових, матеріальних (нематеріальних) ресурсів під час прийняття та оформлення документів щодо проведення господарських операцій.
Організація обліку майна, зобов’язань і господарських операцій, придбаних основних засобів, товарно-матеріальних цінностей і коштів, своєчасне відображення на рахунках бухгалтерського обліку господарських операцій, облік витрат, виконання кошторисів витрат, результатів господарсько-фінансової діяльності підприємства.
Участь у проведенні інвентаризації необоротних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, документів, розрахунків та ін.
Забезпечення та контроль законності, своєчасності і правильності оформлення документів, правильне нарахування і переказ податків і зборів, страхових внесків, розрахунків і платіжних зобов’язань, коштів на фінансування капітальних вкладень, витрат фонду заробітної плати.
Здійснення заходів щодо недопущення виникнення дебіторської та кредиторської заборгованостей за придбані матеріали, товари та спожиті послуги, а також проведення роботи з її списання відповідно до чинного законодавства, у разі її виникнення.
Забезпечення взаємодії з органами Державної казначейської служби, банківськими установами та іншими клієнтами
Дотримання бюджетного законодавства при взятті бюджетних зобов’язань, їх реєстрації в органах Державної казначейської служби та здійсненням платежів відповідно до взятих бюджетних зобов’язань; правильністю зарахування та використання власних надходжень.
ОСВІТА
з 09.1987г. по 06.1992 р вища Харківський інститут інженерів залізничного транспорту імені С. М. Кірова (УкрДУЗТ) . Економічний факультет (спеціальність - бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності).
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Сідоцтво про підвищення кваліфікації МАУП, 1С: Підприємство 8.2 Бухгалтерський облік для України; 1С: Підприємство 8.2 Управління торгівлею для України (вересень 2016 р.).
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Навички роботи з комп'ютером, ПО:
вільне володіння ПК, (Word, Excel, Internet, Microsoft Office, Outlook),1С: Бухгалтерія (всі нові версії).
Ліга Закон, АРМ звіт, Бухгалтерія & Облік, БУМ, Е-дата, Е-звітність, Local Balans, Соната, «Парус», «Афіна», «Продукт», "Українська бухгалтерська система", "Payments", «Мережа», "Казна", "СДО", «АIC-ГРК», ЄІСУБ-Єдина система управління бюджетом міста Києва,IS-pro, АСКОД,MIA,бухгалтерські програми для складання балансу, авторські програмні продукти для ведення б/о.
ІНШЕ: готовність до постійного підвищення кваліфікації, легко навчаюсь, швидко схоплюю інформацію, постійно розширюю обсяг знань, здатність визначати цілі і структурувати способи їх досягнення, строгість, твердий характер, неординарний підхід до справи, здатність до ефективної роботи в команді, комунікабельна, не конфліктна, стресо-стійка, без шкідливих звичок, сімейних проблем.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: