Resume from May 1, 2024 PRO

Сергей

Заступник начальника відділу з балансів, головний спеціаліст

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний фахівець відділу із закупівель електроенергії та комерційних розрахунків

from 04.2019 to now (5 years 1 month)
ТОВ «Київськи енергетичні послуги», Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Провідний фахівець відділу із закупівель електроенергії та комерційних розрахунків ТОВ «Київськи енергетичні послуги». Планування і розрахунок обсягів закупівель електричної енергії на наступний період (декілька місяців, тижнів за двосторонніми договорами, та на декілька діб вперед - робота на ринку на добу вперед та внутрішньодобовому). Розрахунок величини небалансу (коригування) за звітний період за версією 1 (прогноз), за версією 2 - фактичні дані. Контроль графіків компаній, що забезпечує розподіл електроенергії на платформі «Market management system». Корегування до комерційно - вигідних. Відстеження проходження закупівель та торгів на платформі «Market management system». Спілкування і вирішення питань з проведення торгів в режимі реального часу на торгових майданчиках.



Робота на ринку двосторонніх договорів за допомогою програмного комплексу «Market management system».

Провідний інженер відділу балансів

from 09.2018 to 04.2019 (7 months)
ПрАТ «Київобленерго», Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Складання балансів мережи 110-35 кВ. Проходження захисту нормативної характеристики технологічних витрат електроенергії в міністерстві палива і енергетики України, НКРЕКП України. Результат захисту – «позитивно», вигідно з економічної і технічної точки зору для підприємства.

Провідний інженер

from 10.2017 to 09.2018 (11 months)
ПрАТ «Київобленерго»., відділ АСКОЕ (Послуги для населення та бізнесу)

Налаштування, параметризація, усунення неполадок маршрутизаторів серії NP. Налаштування, параметризація, усунення неполадок інтелектуальних лічильників електричної енергії.

зам. начальника

from 06.2002 to now (21 years 11 months)
ооо "луганское энергетическое объединение", луганск (пооставка электроэнергии)

Розрахунок балансів 110-35-10-6 кВ секцій шин підстанцій. Розрахунок балансів вузлів і ділянок мережі 110-35 кВ. Визначення поступлення електроенергії в мережу енергопоставляючої компанії. Організація і розрахунок нормативу технологічних втрат для структурних підрозділів засобами програмного комплексу Slamo (підприємства високовольтної мережі (110-35-10-6 кВ), підприємства низьковольтної мережі (10-6-0,4 кВ)). Зведення форм звітності : 1Б-ТВЕ, форма 1-а, форма 37 енерго, фізичний баланс по підприємству і структурним підрозділам.
Підготовка, звірка і формування вихідних даних для нормативної характеристики витрат електроенергії (НХТВЕ). Введення, підготовка даних, кодування електричної мережі рівня напруги 110-35-10-6 кВ для програмного комплексу «Slamo». Робота з програмним комплексом «Slamo» для розрахунку нормативної характеристики витрат електроенергії енергопостачальної організації, структурного підрозділу.
Робота з програмним комплексом «TRANZ»: підготовка даних, внесення даних в базу даних, формування файлів k&t, районування. Розрахунок нормативної характеристики витрат електроенергії за допомогою програмного комплексу «TRANZ».
Проходження захисту нормативної характеристики технологічних витрат електроенергії в міністерстві палива і енергетики України, НКРЕКП України. Результат захисту – «позитивно», вигідно з економічної і технічної точки зору для підприємства.

Education

Східно - український університет

«Системи управління і автоматика», луганськ
Higher, from 1997 to 2002 (4 years 9 months)

Відомості про освіту: СШ №9, СШ № 7 м. Жлобін; СШ № 20 м. Луганськ; 1993 – 1997 р. Луганський машинобудівний коледж – спеціальність «Технік – технолог машинобудівного виробництва» - червоний диплом;
1993-2002 р. Східно - український університет - спеціальність «Системи управління і автоматика». На відмінно захистив диплом на тему «Автоматизована система обліку електроенергії ПС «Луганська 110/35/10 кВ»».

Knowledge and skills

MS Office CorelDRAW САПР MS Visio Програмування Малювання Креслення

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: