Resume from May 13, 2024 PRO

Тетяна

Головний бухгалтер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
56 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер, Головний бухгалтер в одній особі, Бухгалтер із функціями ГБ

from 06.1995 to now (28 years 11 months)
ТОВ ТАНДЕМ та Група компаній при групі засновників-ТОВ, ФОП 2, 3 групи, на загальній системі обліку, М. Днiпро (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Досвід работи по организації, веденню та автоматизації бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на комерційних підприємствах (мікро та малі підприємства) та з підприємцями 2,3 групи та загальної системи обліку. Досвід роботи з 2 та більше ТОВ/загальна система обліку, єдиний податок/ і ФОП ( 2-, 3-я група платника єдиного податку та загальна система обліку). Галузь діяльності- виробництво та виробничі послуги, транспорт та послуги, СТО, оптова та роздрібна торгівля, будівництво (КБ2, КБ3, ІВР: субпідряд), нерухомість, посередницькі та інші послуги .
•Досвід роботи із організації та становлення роботи підприємства та ФОП (починаючи із розроботки статутних документів та реєстраціїї в органах державної влади та інше..), організація обліку та його автоматизація, відновлення обліку, закриття бізнесу.
- Досвід автоматизації обліку з впровадженням програмних продуктов 1с 8- УТП, Бухгалтерія BAS, Бухгалтерія BAS Будівництво, Бухгалтерія BAS КОРП, BAS КУП, BAS ERP;MeDok, Fredoзвіт
•Досвід роботи на багатьох ділянках бухгалтерського обліку- операції із основними засобами, НА, облік ТМЦ, ПММ, касові операції, облік руху грошових коштів на банківських рахунках, ЗЕД( бухгалтерьский облік- відображення обліку за ВТД, курсові різниці) , кадровий облік, операції обліку нарахування та виплати з\п, розрахунки з фондами та розрахунки податків, у т.ч. ЄСВ, ПДФО, ВЗ, ПДВ (у т.ч. електронне адміністрування ПДВ, розблокування ПН без судової справи), податку на прибуток, земельний податок, податок на нерухоме майно, проведення інвентаризації та звіряння кредиторско-дебіторської заборгованості, облік послуг, звітність та інші операції бухгалтерського та податковогого обліку; управлінські звіти.
- Досвід роботи організації та управління колективом бухгалтерії (від 2 до 13 чел).

Education

ДХТІ

Економіка підприємств, бухгалтер-економіст, Дніпро
Higher, from 1990 to 1995 (5 years)

Additional education and certificates

Постійна самоосвіта з БУХ., Податкового, Управлінського обліку.Курс 1С 8 УТП Украина, 1С8Бухгалтерия BAS КОРП, КУП

постоянно

Курс "Професiя" Финансовый директор"

2021

Knowledge and skills

1С:Бухгалтерія 1С УТП BAS Бухгалтерія M.E.Doc 1с bas корп BAS ERP Клієнт-Банк BAS КУП 1с bas Будiвництво FREDO Звіт Оптимізація обліку Постановка бухгалтерського обліку Постановка податкового обліку

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

Additional information

Високий рівень самоорганізації, постійна самооосвіта, ділова активність, творча особистість, ініціативна і целеспрямована.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: