Resume from April 28, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2631359

Фахівець з документарних операцій та торгового фінансування, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Dnipro

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець по документарним операціям корпоративних клієнтів/Заступник керівника департаменту по торговому фінансуванню

from 02.2005 to now (19 years 3 months)
Фінанси, банки, страхування

Обов’язки:
- проведення та супровід документарних операцій в національній валюті України: відкриття, авізування, виконання та повний супровід гарантій та акредитивів, розробка продуктового контенту та документації (паспорту продукту, технологічної карти, бухгалтерської та фінансової моделей і т. і.), пошук та визначення критеріїв для отримання вибірок потенційних груп клієнтів, економічний аналіз діяльності підрозділу, консультування клієнтів та співробітників банку за всіма аспектами функціонування продуктів;
- розробка, організація та супровід операцій міжнародного торгового фінансування в якості проектного менеджера: проведення операцій постімпортного фінансування, фінансування з дисконтуванням документів, фінансування під гарантії експортних кредитних агентств (buyer`s/supplier`s credit), пред- та постекспортного фінансування, перемовини з клієнтами, листування з іноземними банками та іноземними контрагентами, розробка схеми фінансування (структурування операції), доопрацювання міжбанківських кредитних угод та зовнішньоекономічних контрактів, реєстрація міжбанківських кредитних угод у Національному банку України та звітність за ними перед регулятором, контроль затвердження умов фінансування на кредитному комітеті та супровід операцій до їх повного завершення;
- розробка навчальних матеріалів, проведення вебінарів та презентацій за профільними продуктами для співробітників банку, наставництво;
- пропозиція ідей щодо подальшого розвитку та просування продуктів підрозділу.

Довідково:
Серпень 2019 р. по поточний час - провідний фахівець по документарним операціям (переміщення зі збереженням рівня заробітної платні у зв’язку із скасуванням попередньої керівної посади підрозділу)
2008-2019 рр. - заступник керівника департаменту по торговому фінансуванню
2006-2008 рр. - провідний фахівець по торговому фінансуванню
2005-2006 рр. – фахівець по документарним операціям корпоративних клієнтів

Головний менеджер

from 01.2003 to 01.2005 (2 years)
АКБ «Прем’єрбанк», Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки:
- оформлення кредитних, депозитних договорів і договорів на розрахунково-касове обслуговування;
- консультування та залучення клієнтів на обслуговування;
- економічний аналіз діяльності підрозділу.

Довідково:
2004-2005 рр. – головний менеджер
2003-2004 рр. – головний фахівець
2000-2003 рр. – провідний фахівець

Education

Національна гірнича академія України

Спеціальність: економіка підприємства, Днепропетровск
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)

Диплом з відзнакою
Спеціальність: Економіка підприємства
Спеціалізація: Фінанси
Кваліфікація: Економіст

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Мета пошуку роботи: розвиток існуючих та/або отримання нових компетенцій з перспективою професійного та матеріального росту.

Маю дуже великий досвід роботи за документарними операціями та чітке уявлення щодо використання різних видів гарантій та акредитивів в окремих торгівельних ситуаціях і правочинах. Є розуміння використання документарних інструментів для безпеки взаєморозрахунків (у т. ч. вирішення проблеми порушення фінансової дисципліни у розрахунках з контрагентами), безресурсного фінансування (з метою вирішення проблеми браку обігових коштів та/або зменшення вартості позикових коштів) та як засобів для виходу на нові ринки збуту. За тендерними гарантіями та гарантіями виконання контрактних зобов’язань мною наприкінці 2009 р. було ініційовано та впроваджено практику використання гарантій тендерним комітетом банку-роботодавця (я особисто приймав участь в ознайомчих та навчальних лекціях для співробітників тендерного комітету). За фінансовими (митними) гарантіями приймав активну участь на протязі 2012-2018 рр. у набутті банком-роботодавцем статусу гаранта Державної фіскальної служби України у т. ч. в якості офіційного представника банку на нарадах у Державній фіскальній службі України, Незалежній асоціації банків України, Антимонопольному комітеті України (в 2018 р. статус гаранта був отриманий). Розуміюся на операціях з резервними акредитивами (stand-by LC), підтвердженими акредитивами, трансферабельними акредитивами (у т. ч. акредитивами за схемою back-to-back). Вів успішну програму для забудовників та клієнтів забудовників щодо використання акредитивів у розрахунках за житлову нерухомість. Маю уявлення про рахунки умовного зберігання (escrow account), які є певною альтернативою акредитивам.

Вмотивований до професійного та матеріального росту. Є людиною, що швидко навчається та націлена на результат.

Готовий до понаднормового часу роботи, відряджень та зміни міста проживання.

Одружений, є дитина, поганих звичок не маю.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: