Resume from May 26, 2017 PRO

Євген

Керівник, менеджер відділу закупівель

Employment:
Full-time.
Age:
63 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний менеджер

from 06.2015 to now (8 years 11 months)
Холдинг "Оліяторг", Київ (Виробництво олії соняшникової, експорт олії, жмиху, зернових і олійних культур)

Закупівля олійних і зернових культур у сільгоспвиробників (пошук постачальника, проведення переговорів, відбір зразків, укладання договорів, забезпечення відвантаження і приймання сільгосппродукції, оформлення повного пакету документів).

Керівник відділу закупівель

from 02.2009 to 01.2014 (4 years 11 months)
Латагро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок ТМЦ (техніка, нафтопродукти, насіння, добрива, засоби захисту рослин) для 14-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки ТМЦ на підприємства, контроль якості поставлених ТМЦ, формування плану закупок ТМЦ, вирішення претензійних питань з постачальниками, постійний моніторинг ринків ТМЦ і послуг, що закуповуються, оформлення звітів про закупки, щомісячне складання платіжного календаря по всіх підприємствах холдингу, щодекадне формування плану закупівель на 20 місяців, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків за ТМЦ), постійний контроль залишків ТМЦ на складах підприємств.
Досягенння : В період 2010-2012 роки - найнижці ціни закупівель без втрати потрібної якості товарів, що закуповуються, серед 6-ти холдингів NCH. Успішне вирішення питань щодо розрахунків з постачальниками - кредиторами. Успішне впровадження в системі 1С програм стосовно проведення тендерів і закупівель ТМЦ по всіх дочірніх підприємствах холдингу. Заснування на всіх підприємствах холдингу посади "менеджер із закупівель", успішна їх підготовка, в тому числі в центральному офісі (2012-2013 роки).

Провідний менеджер з постачання

from 03.2007 to 02.2009 (1 year 11 months)
Біо Агро (100 тис. га), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Обов'язки : забезпечення централізованих закупок техніки і нафтопродуктів для 16-ти дочірніх підприємств холдингу на тендерній основі, підготовка і проведення тендерів, проведення переговорів і торгів з постачальниками, контроль укладення договорів, платежів, термінів доставки на підприємства, формування плану закупок, вирішення претензійних питань з постачальниками, участь в бізнес-плануванні для підприємств холдингу (формування цін, термінів і умов розрахунків), контроль орендних операцій дочірнії підприємств, страхування автотранспорту, державної реєстрації автотракторної і сільгосптехніки.

Education

Університет економіки і права "КРОК"

Економіка підприємства, економіст-спеціаліст, Київ
Higher, from 2003 to 2004 (1 year 3 months)

Перша вища освіта : Київський політехнічний інститут, факультет електроакустичний, спеціальність - акустика і ультразвук, період навчання : 1978-1984

Additional education and certificates

Інститут економіки, права і систем управління Пісоцьких, бізнес-курс "Управління збутом", кваліфікація - "Комерційний директор"

2001 -2002

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Керування автотранспортом категорії "В"

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Russian — fluent

Additional information

В агробізнесі працюю з грудня 1993 року.
До 2001 року займався питаннями реалізації сільгосппродукції (заступник начальника відділу маркетингу, переробки і реалізації продукції).
З 2001 по 2007 роки займав посади начальника планово-економічного віддлу, головного економіста.
З 2007 року працював в агрохолдингах "Біо Агро" і "Латагро" з питань закупівель.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: