• PRO

Тетяна

Директор ресторану, 55 000 UAH

Employment type:
full-time, part-time
Age:
55 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 03.2024 to 09.2024 (6 months)
Готельно-відпочинковий комплекс "Козацький Двір", Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

from 02.2019 to 02.2020 (1 year)
Готельно-ресторанний комплекс "Дольче Віта", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном

from 02.2019 to 02.2020 (1 year)
Готельно-ресторанний комплекс "Дольче Віта", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча ресторану.

from 07.2018 to 02.2019 (7 months)
ТЗоВ"КДЛ", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання посадових інструкцій,оптимізація витрат підприємства,відновлення співпраці з постачальниками,налагодження постачання.
Нарахування зарплат,ведення звітності,контроль за використанням продукції,контроль за проведенням інвентаризацій.Комунікація з представниками держслужб.

Адміністратор ресторану

from 09.2017 to 07.2018 (10 months)
ФОП Лабик, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню,покращення якості страв на "виході",зменшення витрат закладу,систематизація постачання.

Керуюча готельно-ресторанним комплексом

from 03.2013 to 09.2016 (3 years 6 months)
ПП"Профіт", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання калькуляційних та технологічних карт,контроль за постачанням,зберіганням та використанням продукції,заміна(оновлення)меню,контроль за якістю страв на виході,співпраця з постачальниками.Введення нових страв - особистий контроль за правильністю приготуваня.Швидке прийняття рішень в нестандартних ситуаціях.Додатково-кухар в ресторані(українська,кавказька та європейська кухня).Досвід в управлінні готелем.

Education

ВПУ №34

Кухар-технолог, Стрий
Specialized secondary, from 2012 to 2013 (1 year)

ІНФіС

Викладач фіз. виховання, Львів
Higher, from 1991 to 1996 (5 years 1 month)

Додатвово за дипломом-інструктор ЛФК,масажист.

Additional education and certificates

Інститут менеджменту та самоуправління.

1998-1999рр

Стрийське Вище Професійне училище №34

2013;18 міс.

Knowledge and skills

  • Товарознавство,облік,проведення інвентаризацій,нарахування з/пл.
  • Знання страв автентичної кухні України
  • Досвід у відкритті ресторану з 0

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Приступити до роботи зможу в другій декаді серпня.
З 2001р.по 2007р- прив.підпр.-власне кафе.Бармен,офіціант,кухар-в одній особі.
Адміністратор ресторану в м.Моршин-3 міс.
Є досвід спілкування з контролюючими органами,знання та прослідковування змін в законодавстві щодо сфери обслуговування.Водійські права та постійний стаж керування авто- з 1990р

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: