- PRO
Наталя
Зав. виробництвом, технолог, 30 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 62 years
- City of residence:
- Monastyryshche
- Ready to work:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2672833/
Work experience
Кухар 6р
from 06.2015 to 04.2023
(7 years 10 months)
ТМО МВС України по Луганській обл., Северодонецк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
розробка двотижневого меню, заказ продуктів, розробка технологічних карт, приготування блюд, підтримання санітарного режиму, заказ необхідного обладнання та інвентаря, прийом товару.
Зам. начальника виробництва
from 08.2003 to 09.2014
(11 years 1 month)
ООО ПКФ ЛИА Лтд филиал Абсолют, Северодонецк (Роздрібна торгівля)
Підготовка асортименту кулінарної продукції, м'ясних та рибних н/ф, Підбір персоналу на виробництво. , навчання персоналу, інструктаж з ТБ, доведення поставлених керівництвом завдань персоналу. Інвентаризація та облік. Планування та аналіз діяльності. Складання калькуляційних карток. Замовлення та прийом товару на виробництво. Навички роботи на комп'ютері-користувач ПК (Word, Excel)
Завідуюча виробництвом
from 08.1986 to 08.2003
(17 years)
кафе Мозаїка, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття кафе з нуля- розробка асортимента, складання нових технологічних карт, навчання кухарів, организація роботи цехів ,замовлення та отримання товарів, ведення документації, приймання та організація банкетних замовлень, закуп товарів, виконання обов'язків директора на час відпустки, робота профгрупоргом підприємства.
Інженер-технолог
from 08.1985 to 08.1986
(1 year)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню , разробка нових блюд, розробка і відпрацювання технологічних карт, участь в кулінарних конкурсах і виставках, відкриття нової точки, организація виїзних буфетів, взаимодія роботи колективу з 90 людей, проведення святкових заходів.
Технолог харчової промисловості
from 08.1985 to 08.1986
(1 year)
ресторан Центральний, Сєвєродонецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
розробка технологічних карток і впровадження нових блюд в меню , відпрацювання технологій і їх приготування, навчання персоналу.
Education
Харьківський інститут громадського харчування
Технологічний, інженер -технолог громадського харчування, Харьків
Higher, from 1980 to 1985 (5 years)
червоний диплом
Additional education and certificates
бухгалтерский облік-інститут післядипломної освіти при Східно-українському университеті ім.Даля
2014-2015год -3 месяца
AI Foundations Program
2025. 3 month
Knowledge and skills
- MS Excel
- MS Word
- Пользователь ПК
- Бухгалтерский учет
- Вміння складати технологічні картки та калькуляції
- Користувач 1С
- Контроль якості продукції
- Інвентаризація
- Управління персоналом
Language proficiencies
- Russian — fluent
- Ukrainian — fluent
- English — average
Additional information
дисциплінована, відповідальна, вимоглива, неконфліктна, врівноважена, комунікабельна, порядна.
Similar candidates
-
Завідувач кондитерського виробництва
Kyiv -
Керівник цеху, дільниці, виробництва, технолог (гофровиробництво)
Kyiv, Vinnytsia , more 8 cities -
Директор з виробництва
Kyiv -
Завідувач виробництвом
50000 UAH, Kyiv, Vinnytsia , more 5 cities -
Керівник виробництва, головний технолог, R&D-розробник
Kyiv -
Завідувач виробництвом
Kyiv, Vyshneve (Kyiv Region), Sofiivska Borshchahivka