Resume from April 22, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2678479

Комерційний директор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
City:
Kyiv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Партнер

from 09.2012 to now (11 years 7 months)
Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт

На ринку виробництва ТНВ, Розробив програму виводу та просування нової технологічної лінійки продукції компанії на ринок. Запропонував та створив робочі інструменти продажів для формування дилерської мережі. Розробив концепцію комунікації в партнерському каналі та у відношеннях зі споживачем. Особисто провів перемови в десятках компаніях на ринку промгрупи, больше сотні компаній власників точок стріт-рітейла, залучив до співпраці з цієї кількості не менше 30%.
Особисто приймав участь в успішній компанії по залученню до співпраці великих мереж. На основі постійного моніторингу та аналізу роботи з кінцевими споживачами та дилерами запропонував десятки позицій по розширенню лінійки продукції, розширенню позицій сервісних послуг створенню та укріпленню лояльних відносин між компанією то споживачами. На етапі входу в ринок досягнуто було показників від 12 до 25% росту в квартал.
На ринках послуг.
Проводив SWOT аналіз и аналіз ринкового середовища України та СНГ. На підґрунті чого розробив 6 маркетингових стратегій просування, у відношенні до – В2В в галузі постачання для підприємств та приватного бізнесу , послуги для наукового середовища (2015), інноваційна розробка в галузі виробництва продуктів захисту особистого майна (2015), проекти в рекламному бізнесі, організація проекту «Скіфський» Крим и др..
Організував бізнес процеси по активним продажам продуктів компаній. В том числі приймав участь у створенні 3 відділів продажів, від пошуку та найму персоналу, до навчання і керівництва роботою, в том числі як «граючий» тренер.
Сформулював, запропонував та впровадив інструменти збільшення ефективності в галузі комунікації, за допомогою технології IP телефонії для роботи з ринками СНГ, , що знизило витрати на комунікацію мінімум на 50%, Створив більше 20 презентацій ,з акцентом на Унікальну Торгову Пропозицію, і 30 скриптів продаж
Організував и здійснював роботу по захисту інтелектуальної власності компанії і отримання міжнародних патентів. Організував роботу по залученню додаткових ресурсів в компанію - гранти, конкурси, спонсорство, краудфандинг. Результат – розробив 2 реальних канали отримання грантів и 3 залучення інвестицій. Це - програма Євро комісії «Горизонт 2000», програма ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ РОЗВИТКУ БИЗНЕСУ – «МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ РОКУ»
Створював якісну реально ефективно працюючу клієнтськую базу та дилерську мережу. Працював над створенням сучасних ресурсів в інтернет середовищі і каналів їх просування для досягнення прибутковості бизнесу мінімальними витратами.

Директор

from 07.2001 to 08.2012 (11 years 1 month)
EURO VISION GROUP, Київ (послуги)

ВХОДИВ В ЧИСЛО ЗАСНОВНИКІВ НОВОЇ ГАЛУЗІ ЕЛЕКТРОННИХ ЗМІ В УКРАЇНІ, мої статті з цього приводу виходили в профільних виданнях.
•Брав участь в реєстрації і перереєстрації підприємства
•Організував і структурував усі цикли робочого процесу,
•Розробив і побудував систему продажів (цінову політику, схеми просування і т.д), СИСТЕМУ КОМУНІКАЦІЇ В ТОМУ РАЗІ З ДЕРЖАВНИМИ ОРГАНАМИ (АДМІНІСТРАЦІЯ ПРЕЗИДЕНТЕ УКРАЇНИ, КАБМІН, МІНІСТЕРСТВА, ЦЕНТРАЛЬНІ ОРГАНИ ВЛАДИ. ПРЕДСТАВНИЦТВО ООН…)
• Домагався досягнення запланованих фінансових показників компанії
• Здійснював просування інноваційних продуктів компанії на ринку України
• Очолював роботу з державними органами, контролював і особисто відповідав за дотримання чинного законодавства
•Розробляв і здійснював маркетингову і PR стратегію, бізнес-планування, систему мотивації персоналу
• Розробляв, контролював політику підбору, навчання і адаптації персоналу
• Формував політику компанії в частині оптимізації витрат і управлінню доходами
• Керував роботою технічних і сервісних служб
•Впроваджував модернізацію технічного устаткування, програмного забезпечення компанії
Під моїм керівництвом компанія в 2006-2007-2008 роках ставала дипломантом найвищого профільного рейтингу.
•Спільно з Адміністрацією Президента України організовував трансляції прес-конференції та виступів гаранта, організовував трансляції суспільно важливих матеріалів Кабміну, МВС, Нафтогазу, Податкової інспекції, інших центральних органів влади, організовував трансляції для столичної мерії, міжнародних організацій в тому числі ООН. Успішність виконаних проектів була підкреплена дипломами та цінними нагородами від ООН, столичного Голови..

Education

Одеський Національний Морський Університет

Судомеханічний, механик, Одесса
Higher, from 1983 to 1988 (5 years)

2002 рік, курс "маркетинг" в Харьківському фінансово -Економічному Інституті
2012 рік, 90 ДЕННИЙ СТАЦІОНАР, курс "Комерційний директор", Київський університет економіки та права КРОК, іспит - відмінно.

Additional information

Многоплановый опыт работы в коммерческом и государственном секторах экономики.
Часто с нулевого этапа.
Опыт работы как в производстве - 8 лет, так и в организации продаж - 15 лет.
Опыт в производстве - в Военно-промышленном комплексе.
Прошел путь инженер технолог - инженер технолог 3 категории - инженер технолог 2 категории - начальник выделенного производственного подразделения с персоналом 125 человек.
Организовывал ремонт сложной военной техники вплоть до вершины совершенства в вооружении - подлодки "Варшавянка"(классификация западных стран Черная дыра).
В организации продаж и услуг работал в основном на рынке В2В (бакалейная и кондитерская группы, финансовые услуги, продажа услуг по изготовлению и размещению рекламы, продвижении услуг на рынке).

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: